Horoscop săptămânal, 25-31 ianuarie 2021. Schimbări importante în viața „Leilor”

Horoscop săptămânal, 25-31 ianuarie 2021. Schimbări importante în viața „Leilor”
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 25/01/2021, 22:23
Actualizat: 26/01/2021, 13:54

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 poate mai multă bucurie și entuziasm în viața noastră și o viziune mult mai optimistă asupra viitorului.

Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă printr-o conjuncție între Soare și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, care va aduce oportunități și șanse în viața noastră, dar și un entiziasm mai mare. Ne putem bucura, detensiona după o perioadă extrem de aglomerată.

Pe de altă parte, se va forma o Lună Plină în zodia Leu, eveniment care va conducă la încheierea unei etape de viață și la deschiderea unui nou capitol.

În plan sentimental, săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă prin conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, context care ne va stimula puterea de a ierta și de a iubi, care ne va aduce ocazia de a ne regenera sentimentele și a o lua de la capăt.

Pe data de 30 ianuarie 2021, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare până pe data de 21 februarie, semn că este momentul unor reevaluări și reanalize importante legate de deciziile noastre, dar mai ales de sistemele de credințe, de tiparele de gândire.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate aduce ocazia de a culege roadele unei povești de dragoste. Unele relații se pot încheia, însă vor fi finaluri fericite, venite ca o ușurare, în timp ce altele pot renaște și pot evolua. În cuplu este o perioadă în care pasiunea va atinge cote înalte.

Carieră

Este o perioadă foarte importantă din punct de vedere profesional. Poți avea ocazia de a primi oportunități de colaborare și asociere cum nu sperai, poți avansa, poți face un salt în cariera ta. Pot veni oportunități prin intermediul anturajului sau prietenilor sau ție îți vin idei bune despre cum să-ți demarezi sau promovezi niște proiecte.

Bani

S-ar putea să fii tentat să cheltuiești mai mult secât îți permiți și nu este cea mai bună perioadă să arunci cu banii. În plus, dacă te gândești să investești într-un vis, într-un proiect, mai așteaptă puțin și asigură-te că ai toate datele problemei corecte.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Este o perioadă în care radiezi și te poți bucura mai mult de viață și de pasiunile tale, de hobby-urile tale.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto te poate face mai atractiv, magnetic, dat fiind că te susține în acest sens și Luna Neagră din zodia ta, iar dacă ești singur, acesta spect te poate ajuta să cucerești mai ușor. În cuplu va fi vorba de multă pasiune și de o regenerare a relației cu partenerul de viață.

Carieră

Sunt aspecte puternice în sectorul carierei tale care te vor determina să iei unele decizii importante, chiar dacă nu le vei aplica acum. Sunt posibile șanse și oportunități de avansare, dar și o nouă deschidere către alte orizonturi, mai ales în cazul nativilor care nu sunt mulțumiți de profesia lor.

Bani

S-ar putea ca oportunitățile care-ți vin să-ți aducă și o îmbunătățire a veniturilor, însă mulți nativi vor avea ocazia să scoată bani din valorificarea unor bunuri materiale. Oricum, trebuie ținut cont că Mercur va retrograda și îți este guvernator de sector financiar, deci unele decizii vor fi reevaluate ulterior și va urma o perioadă în care investițiile ar trebui să fie minime.

Sănătate

Te poți simți mai plin de energie decât te-ai fi așteptat, o energie interioară puternică care te face să vrei să pui lumea în mișcare. Oricum, stresul profesional va exista și nu va trece pe nesimțite, așa că fă tot posibilul să te odihnești corespunzător.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, se unește cu Soarele și acest aspect te va ajuta să te împaci cu partenerul de viață, te va ajuta să vezi dintrt-o altă perspectivă o situație în cuplu și te va susține puternic să ajungi la noi concluzii și să-ți faci planuri de viitor. Pasiunea va fi la cote înalte în această perioadă în cuplu, dar și ce singuri pot fi mai dornici de aventuri.

Carieră

Ai mare grijă la ceea ce vrei să renunți din punct de vedere profesional. Asigură-te că nu te lași iluzionat de promisiuni mărețe și că obiectivele tale sunt clare și mai ales raționale. Este o perioadă foarte bună să înveți lucruri noi, să studiezi ceva ce poți să pui destul de repede în practică.

Bani

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în sectorul financiar și îți poate aduce o regenerare a veniturilor, fiind vorba de o nouă raportare a ta la resursele altora sau la un bun material pe care ai șansa să-l valorifici.

Sănătate

Este o perioadă bună să te desprinzi de tot ce nu te mai reprezintă. De această dată, vei fi puternic stimulat să faci aceste schimbări pentru că vei observa că unele principuu și mentalități, sisteme de valori te trag înapoi. Nu este o perioadă deloc ușoară din punct de vedere psihic, dar îi vei face față. Te vei vindeca și regenera pe interior.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în sectorul relațiilor tale și-ți aduce ocazia de a-ți regenera și revitaliza relația de cuplu, ocazia de a te reconecta la partenerul de viață. Cei care au fost certați se pot împăca acum.

Carieră

Relațiile profesionale pot fi destul de mulțumitoare și poți obține ceea ce-ți dorești dacă știi să pui problema cu asociații și colaboratorii. Ajutorul îți poate veni din partea celorlalți și ar trebui să te folosești mai mult de acest aspect.

Bani

Resursele celorlalți, inclusiv ale partenerului de viață, devin importante în această perioadă pentru tine și poți obține beneficii dacă-ți valorifici un bun material, o moștenire. Totodată, ține cont cp Luna Plină se petrece în sectorul financiar și-ți poate aduce încheierea unei etape, poate pierderea unei surse de venit și câștigarea alteia. Poate un nou loc de muncă mai bine plătit, un salariu mai mare. Se pot rezolva favorabil pentru tine tot ce ține de acte, procese, litigii, asigurări, impozite, etc.

Sănătate

Prima jumătate a săptămânii este mai plină de viață și te simți energic, revitalizat, dat fiind că Luna îți traversează zodia. Apoi, Jupiter, guvernatorul sănătății tale, face aspecte de susținere cu Soarele ceea ce îți va aduce un surplus de energie și forță de muncă.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Deși traversezi o perioadă în care relația de cuplu este mult încercată, săptămâna aceasta vei observa o reală îmbunătățire a contextului. Vin bucurii din partea partenerului de viață, poate chiar oferte și propuneri de viitor îndrăznețe. Cei singuri pot fi atrași de cineva într-un mod deosebit.

Carieră

Relațiile cu asociații și colaboratorii, dar și cu superiorii pot fi mai tensionate în prima parte a săptămânii, însă tot din zona parteneriatelor pot veni și oferte și oportunități neașteptate. Se pot semna noi contracte profesionale.

Bani

Mercur, guvernatorul sectorului tău financiar, va intra în retrogradare săptămâna aceasta și s-ar putea să resimți unele blocaje la acest capitol care să-ți ceară fie o reanaliză a modului în care-ți câștigi banii, fie o renegociere a unor contracte.

Sănătate

Luna Plină se petrece în zodia ta și poate aduce încheierea unei etape din viața personală. Este un moment intens care va fi resimțit destul de puternic și te poți simți mai obosit. Totodată, vei avea putere de regenerare dat fiind că Venus se unește cu Pluto în casa sănătății tale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto se petrtece întocmai în sectorul iubirii și îți aduce ocazia reînnoirii vieții sentimentale. Acest aspect poate însemna pe de o parte reînvierea unei povești de iubire, reaprinderea pasiunii în cuplu, iar pe de altă parte celor singuri le poate aduce o nouă poveste care să le schimbe raportarea la iubire.

Carieră

Se întrevăd oportunități și beneficii care sosesc la locul de muncă sau, cel puțin, o reală detensionare a contextului din ultima perioadă. Sunt ocazii de îmbunătățire a situației profesionale. Este o perioadă bună pentru cei care-și caută un (alt) loc de muncă să se angajeze. Unii nativi primesc aprecieri pentru munca depusă și pot avansa.

Bani

Venus, guvernatoarea banilor munciți, se unește cu Pluto, iar acest aspect îți poate aduce ocazia negocirii unor contracte într-un mod avantajos.

Sănătate

Mercur va retrogarad în sectorul sănătății tale și cum îți este și guvernator îți cere o reevaluare serioasă a stilului de viață. Va trebui să acorzi mai multă atenție sănătății, în special odihnei și relaxării. Luna Plină poate activa o serie de afecțiuni mai vechi sau cronice, dar și o serie de frici și temeri avute vizavi de sănătatea ta. Atebție la ipohondrie!

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Se anunță o perioadă intensă în plan sentimental. Poți avea parte de bucurii venite din partea persoanei iubite, poate chiar poți afla vestea unei sarcini, iar cei singuri au mari șanse să cunoască pe cineva și să se îndrăgostească. Totuși, atenție și la componenta karmică a momentului. Posibile tensiuni în relațiile de prietenie și o nevoie de reconfigurare a anturajului.

Carieră

Unele proiecte ajung la maturitate și trebuie încheiate. Vei culege roadele muncii tale, dar vei avea și ocazia să-ți pui mai mult în valoarea simțul artistic și creativitatea și să te afirmi astfel. Este important ca în această perioadă să te bazezi mai mult pe forțele proprii și nu pe alții.

Bani

Pluto, guvernatorul banilor munciți, face o conjuncție cu Venus, planeta care îți este stăpână, și este foarte probabil să-ți vină o șansă de a-ți crește veniturile dintr-o activitate pe care o credeai încheiată. Balanțele pot afce bani din cultivarea talentelor și abilităților lor.

Sănătate

Este o săptămână care-ți aduce ocazia vindecării trecutului. Te poți ierta pentru ceva ce ai greșit, poți vindeca ceva din copilărie sau legat de relația cu părinții.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Este o perioadă care-ți poateaduce rezolvări legate de casă și familie. Relația cu cei dragi, în special cu părinții se îmbunătățește, iar cei care vor să-și cumpere o casă se pot grăbi să semneze contractul. Pe ed altă parte, în cuplu se reaprinde pasiunea, iar momentele intime vor fi intense. Este un moment de regenerare sentimentală, de reînviere a unei povești de dragoste.

Carieră

Luna Plină se petrece în sectorul carierei și poate aduce încheierea unei etape profesionale, poate recunoașterea meritelor, obținerea unei funcții, atingerea unui obiectiv pentru care ai muncit mult. Vor fi și nativi care vor porni pe o nouă direcție în carieră.

Bani

Jupiter, guvernatorul casei banilor munciți, se va uni cu Soarele săptămâna aceasta, deci vei avea toată energia necesară pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Cum Soarele este guvernator al carierei tale, este posibil ca banii să vină în urma unei avansări.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate din ce în ce mai bună. Ai ocazia să te regenerezi, să lași trecutul în spate și să te debarasezi de tot ce este toxic în viața ta. Dacă vrei să renunți la un viciu, acum este momentul.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Este o perioadă favorabilă să aduci unele îmbunătățiri sistemului de credințe, convingeri și mentalități. Luna Plină din Leu te va susține să lași în spate tot ce nu te mai reprezintă și-ți blochează evoluția. Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va intra în retrogradare săptămâna aceasta și îți va cere să-ți reanalizezi viața de cuplu și raportarea la partener, la modul în care comunici cu acesta.

Carieră

Te remarci prin tot ce ține de comunicare, fie că este vorbade un interviu, o ședință, un discurs public. De fapt, oportunitățile pot veni din această zonă a comunicării. Sunt susținuți nativii care învață și dau examene. Posibil să pui în practică o diplomă obținută.

Bani

Dacă vrei să negociezi ceva, ar fi bine să te grăbești. Sunt aspecte foarte bune în acest sector, dar tot aici, din weekend, va retrograda și Mercur care-ți poate aduce unele frâne în comunicare sau, în cazul altora, ocazia de a face renegocieri. Sectorul banilor se bucură de conjuncția Venus-Pluto care poate readuce la viață o sursă de venit pe care o credeai pierdută.

Sănătate

Tot stresul de la locul de muncă din ultima perioadă te poate face să-ți dorești o vacanță, iar săptămâna aceasta ai putea face planuri în acest sens și chiar ai putea pleca într-o excursie, plimbare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în zodia ta și este momentul să dai un restart vieții personale, dar și sentimentale, dat fiind că Venus îți guvernează acest sector. Te poți vindeca după o deziluzie amoroasă, poți ierta pe cineva, iar cei singuri pot cuceri cu mai multp ușurință dat fiind că dau dovadă de un puternic magnetism. O aventură se poate încheia.

Carieră

Mercur, guvernatorul muncii tale, va intra în retrogradare săptămâna aceasta și-ți va aduce o serie de conflicte cu colegii de muncă, accentuându-ți nemulțumirile profesionale. Vei intra într-o etapă de reevaluări și reanalize pentru a vedea ce este de făcut cu viitorul tău profesional.

Bani

Se întrtevăd oportunități financiare remarcabile sau o mare forță interioară de care dai dovadă în îmbunătățirea veniturilor tale. Pot veni oprtunități de a câștiga bani în plus. Posibil chiar din talentele tale, din monetizarea unor abilități.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul sănătății tale, se va uni cu Soarele, deci energie vei avea, însă cum Mercur, cel ce este responsabil și de sănătatea ta, va retrograda, ar fi bine ca această energie să o canalizezi pentru a face unele investigații și a te ocupa de îmbunătățirea stilulu de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină se produce în sectorul relațiilor tale și este momentul să închei o relație care nu te mai reprezintă, care-ți inhibă evoluția și a devenit toxică pentru tine. Este momentul să-ți pese mai mult de tine și de progresul tău. Mercur, guvernatorul iubirii, va intrta în retrogradare în zodia ta, și poate pune la încercare relațiile noi. Posibile tensiuni cu familia și copiii.

Carieră

Pluto, guvernatorul carierei tale, va face un aspect cu Venus, Micul Benefic al astrologiei, iar asta poate însemna pentru mușți nativi o reînviere a unei relații profesionale, poate regenerarea unor obiective pe care le lăsaseră deoparte.

Bani

Mercur îți guvernează finanțele deținute împreună cu alții și va începe să retrogradeze săptămâna aceasta semn că poți reevalua unele investiții, bugetul unui proiect comun cu asociații. Vor fi nativi care vor face partaje, vor rezilia contracte și vor restabili ordinea financiară în cuplu.

Sănătate

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în casa sănătății și îți aduce marea ocazia de a te desprinde de tot ce este toxic din trecutul tău, de tot ce este nociv, poate chiar renunți la un viciu. Simți că te regenerezi pe interior.

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în sectorul prietenilor și îți poate aduce ocazia de a ierta pe cineva apropiat. Mercjur, guvernatorul relațiilor tale, va începe să retrogradeze săptămâna aceasta semn că este nevoie de o reanaliză a vieții de cuplu și de o revizuire a raportării la partenerul de viață, a modului în care comunici cu acesta. Cei singuri pot flirta mai mult și pot fi atrași de cineva din anturaj.

Carieră

Luna Plină din Leu va amprenta sectorul muncii și-ți poate aduce ocazia să închei un aspect legat de viața profesională care îți consuma prea multe resurse. Poate renunți la niște sarcini care te acaparau, poate îți schimbi programul. Responsabilitățile prea mari și obositoare pot determina unii nativi să-și schimbe locul de muncă.

Bani

Pot veni unele beneficii materiale în urma unor proiecte demarate. Poți găsi o sponsorizare pentru a relansa un proiect de grup.

Sănătate

Este o perioadă destul de sensibilă, delicată în zona sănătății și artrebui să ai mai multă grijă la acest aspect. Stresul profesional, orele suplimentare își pot pune amprenta într-un mod negativ asupra vitalității tale, așa că vei avea mare nevoie de odihnă. În plus, Luna plină se petrece în casa sănătății și poate fi un semnal de alarmă că ai exagerat. Atebție la afecțiunile cronice sau le afecțiuni mai vechi netratate care acum pot izbucni.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Oamenii de știință au folosit Inteligența Artificială pentru a edita ADN-ul uman