Horoscop săptămânal: Fecioarele trebuie să fie mai atente la felul în care își gestionează banii | VIDEO

Publicat: 11/10/2022, 18:38
Actualizat: 11/10/2022, 19:47

Berbec

O săptămână pe care o începi în forță sub influența Lunii Pline din propriul tău semn care te îndeamnă iei atitudine vis-a vis de o anumită relație care poate nu-ți oferă satisfacția la care tu aspiri însă care deține un mare potențial de vindecare daca sunteți dispuși faceți anumite compromisuri. Nu te grăbi în a trage concluziile sau în a exagera anumite lucruri ci asigură-te mai degrabă acțiunile tale au o bază reală întrucât exista riscul ca anumite persoane ți servească informații eronate. Un prieten poate te ajute capeți mai multă claritate în evaluarea situațiilor, însă cheia consta în a cultiva cu succes arta relaționării.

Taur

Începutul săptămânii este unul mai delicat întrucât efectul Lunii Pline din Berbec încă se face resimțit, scoțând la iveala orice fel de chestiuni mai sensibile care vizează fie munca și relațiile în mediul profesional fie sănătatea sau rutina zilnica. Ai nevoie găsești un echilibru intre material și emoțional și inițiezi un proces de vindecare holistic al acelor aspecte din tine – pot fi rani, frici sau incertitudini care au nevoie fie ascultate și integrate. Alege cu discernământ prietenii sau persoanele cărora le împărtășești planurile tale. Perseverenta și organizarea cu care lucrezi și colaborezi în mediul profesional vor primi susținerea și recunoașterea cuvenita.

Gemeni

Asigura-te ți împarți timpul și energia echilibrat intre activitățile și hobby-urile personale și solicitările de natura sociala sau profesionala astfel încât te simți împlinit. Nu poți mulțumi pe țoață lumea. Poți realiza pentru a-ți atinge obiectivele ai nevoie te repozitionezi, devii mai asertiv cu ceea ce-ți dorești și poate mai selectiv în privință unor proiecte sau prietenii care nu mai sunt potrivite tie. Profesional încearcă nu te împarți în prea multe direcții ci mai degrabă focuseaza-te pe ceea ce este cu adevărat important și realizabil. Este momentul talentul și abilitățile tale creative iasă în evidenta urmare a muncii și efortului depus.

Rac

O chestiune sau o situație brusca în plan profesional poate impacteze puternic mediul familial și chiar propriul tău sentiment de siguranță urmare a Lunii Pline din Berbec din 9 octombrie care scoate la suprafață orice nemulțumire ar putea exista vis-a vis de acest sector. Căminul și siguranță mediului familial sunt foarte importante pentru tine. Poți face anumite modificări în casa, renovări, te poți ocupa de o închiriere sau iți poți muta biroul acasă daca nu ai făcut-o deja până acum. Aspecte mai sensibile pot ieși la suprafață săptămână aceasta, tipare emoționale mai vechi însă poți profita de ocazie pentru a le clarifica atâta timp cât ești dispus te deschizi.

Leu

Începi săptămâna prins în unele schimburi de idei sau convingeri destul de energice întrucât nevoia ta de libertate și expansiune, de a trai în conformitate cu propria filozofie de viață ajunge la cote înalte. Simți nevoia iei atitudine și ți expui propriul adevăr personal chiar daca ceilalți sunt sau nu pe aceeași lungime de unda cu tine. O săptămână benefica celor care activează în domenii care țin de comunicare indiferent de forma dar și pentru prezentări sau negocieri întrucât abilitățile tale sunt remarcabile. Însă daca jobul actual nu-ți aduce recunoașterea la care tu aspiri, acest lucru poate genera diverse tensiuni.

Fecioară

Gestionarea prudenta a planului financiar, inițierea unei strategii mai asertive de economisire a bugetului, reorganizarea pragmatica a unor resurse comune sau o idee de business sunt chestiunile care preocupa nativii mai ales în prima parte a săptămânii. Pe de alta parte, ambițiile tale profesionale pot părea un pic prea îndrăznețe sau modul în care o faci prea autoritar pentru un partener, asigura-te primești susținerea de care ai nevoie sau lipsa de motivație sau încredere a celuilalt nu te descurajează. Nevoia de a te elibera de anumite responsabilități se resimte puternic însă simțul datoriei este pe măsură.

Balanță

Începutul săptămânii este puternic influențat de chestiunile relaționale scoase la iveala de Luna Plina din 9 octombrie care iți cere ți găsești echilibrul potrivit intre nevoile tale și cele ale partenerului, indiferent de natura parteneriatului. Anumite strategii trebuie regândite astfel încât se atingă un compromis, însă asigura-te iți păstrezi identitatea în acest proces. Dorință de a-ți manifesta personalitatea mai asertiv, de a ieși în evidenta, de a-ți demonstra talentul, te transforma în cea mai solicitata persoana în orice fel de activități creative sau artistice. Este momentul tău strălucești!

Scorpion

Chestiuni mai sensibile vis-a-vis de o situație profesională sau de relațiile din mediul profesional te pot determina iei atitudine în a deveni mai asertiv și mai pragmatic în abordare mai ales atunci când simți nu toate persoanele din jurul tău sunt de încredere. și sănătate ai nevoie devii mai conștient de nevoile tale și cauți re echilibrezi balanță în favoarea ta. Realizezi ai nevoie de un timp de introspecție pentru a descoperi adevărată valoarea a unor relații în viață ta.

Săgetător

O săptămână cu multa vizibilitate și popularitate, ești în centrul atenției și te bucuri de țoață aceasta interacțiune. Însă Luna plina din 9 octombrie te îndeamnă te focusezi mai mult pe propriile tale nevoi, fii mai asertiv cu ceea ce-ți dorești tu și nu doar -i încânți pe alții cu prezenta ta. Poți fi atât de prins în aceasta socializare încât poți neglija nevoile unui partener sau ale propriului copil. Nici serviciul nu este mai puțin solicitant ceea ce te face te împarți în cât mai multe direcții în același timp.Gestionarea propriului timp într-un mod înțelept devine cheia succesului pentru tine.

Capricorn

Începi săptămâna prins într-o situație în care ai nevoie cântărești foarte bine ce contează mai mult pentru tine, realizările profesionale și sociale la care aspiri sau asigurarea unei stabilități emoționale sau familiale. E nevoie echilibrezi cele doua planuri. Cineva din mediul familial poate lua atitudine fata de tine sau poate tu ești cel care realizează echilibrul tău emoțional este mai important decât orice recunoaștere exterioara. Poți conștientiză meriti mai mult atât profesional cât și financiar și ești dispus iei atitudine. Exista șansă, săptămână aceasta munca și perseverenta ta fie puse în valoare și recunoscute corespunzător.

Vărsător

Începi săptămâna angrenat într-o serie de dezbateri sau schimburi de idei sau convingeri care mai de care mai intense, fie cu cineva din familie fie în mediul profesional. Cineva are nevoie și facă vocea auzita sau și exprime punctul de vedere cu multa inițiativă, însă acest punct de vedere  poate genera un veritabil conflict de idei. Întrucât evenimentele din ultima perioada te-au suprasolicitat considerabil și continua o facă, vei caută metode pentru a te detensiona. Simți nevoia ți lărgești orizonturile, atât fizice cât și intelectuale, te poți decide mergi într-un citybreak, publici ceva pe propriul blog sau participi la un curs de dezvoltare personala sau spirituala.

Pești

Chestiuni de natură financiară, analize, discuții și proiecte care vizează inbunatatirea finanțelor sunt în prim planul săptămânii. Cauți iei atitudine în privință unui proiect de business, ceri un salariu mai mare, fii mai îndrăzneț în privință investițiilor pe care le faci întrucât simți este cazul investești mai mult în propria-ți valoare. Poate a venit momentul ți pui în valoare spiritul entreprenorial iar cineva te poate sfătui și ajuta în a-ți construi strategia potrivita. În ciuda nevoii de a ajuta pe țoață lumea este important ai grija de tine și eviți persoanele a căror energie și influenta nu sunt cele mai pozitive pentru tine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?