Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2023. Zodia care nu trebuie să piardă nicio secundă! Iubirea, pe primul plan

Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2023. Zodia care nu trebuie să piardă nicio secundă! Iubirea, pe primul plan
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 21/11/2023, 15:00

Nu pierde timpul. Iubește! Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 22 noiembrie 2023.

Berbec

Planetele te mută într-un nou ciclu. În curând vei fi într-o nouă „poveste”. Va trebui să faci bilanțul a ceea ce ai învățat în săptămânile anterioare. Personalitatea ta este definită de gradul de pace pe care îl ai în viață și dacă ai reușit sau nu să rezolvi unele conflicte. Ți-ai învățat bine lecțiile? Fără îndoială, ai un dar pentru a calma situațiile tensionate.

Taur

Ai făcut curățenia pe care configurațiile planetare ți-au cerut să o faci în ultimele săptămâni? Dacă este așa, astăzi ar trebui să începi să te simți mai puțin împovărat de convențiile din viața ta. Ai rezolvat, fără îndoială, unele dintre problemele din relațiile tale. Te vei simți ca și cum ai fi într-un fel de renaștere prin următorul ciclu.

Gemeni

Agitația socială care a fost în viața ta în ultimele trei săptămâni se apropie de sfârșit. Energia celestă te va ajuta să înveți câteva lecții și să te pregătești pentru următoarea etapă. Ar fi grozav dacă ai avea parte de succes pentru că acest lucru te-ar ajuta să faci față săptămânilor următoare. Va fi o perioadă de meditație.

Rac

Acesta este sfârșitul primei etape a „socializării” tale. Ești mulțumit de oamenii pe care i-ai cunoscut? De obicei, poți profita la maximum de aceste întâlniri, dar te-a dezamăgit priceperea ta politică? Te-a condus în direcții pe care nu ai vrut să le urmezi? Profită de această pauză pentru a-ți trage sufletul și pentru a-ți da seama unde te afli astăzi și unde vrei să fii mâine.

Leu

Fără îndoială, ai văzut câteva obiective turistice interesante. Fie că te-ai aflat într-o călătorie interioară sau exterioară, energia cosmică te va aduce într-un port sigur. Desfă-ți bagajele cu grijă, deoarece sunt pline de comori și suveniruri. Vei dori să le pui prin casă ca niște amintiri fericite despre cât de mult ai crescut.

Fecioară

După evenimentele din ultimele săptămâni, mai vrei să continui să te comporți la fel? Aceasta este întotdeauna o întrebare bună de pus cu o atmosferă celestă ca cea de astăzi. Oamenii simt, în general, că au șansa de a ieși din vechile sisteme și relații. Dar oamenii ezită întotdeauna să facă acest lucru din cauza fricii de necunoscut. Nu ezita. Fă următorii pași!

Balanță

Ziua care urmează ar trebui să îți ofere ocazia de a analiza evenimentele din ultimele trei săptămâni. Vei trage multe concluzii importante despre viața ta amoroasă. S-ar putea să ajungi la concluzia că lucrurile au evoluat puțin, dacă nu chiar deloc. Acest lucru este descurajant, cu siguranță, dar nu te încrede prea mult în aparențe. Nu uita că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par.

Scorpion

Dacă simți că nu faci suficiente progrese în atingerea obiectivelor, folosește această zi pentru a-ți corecta scopul. Ești dezamăgit de viața ta amoroasă? S-ar putea să îi fi dedicat o mare cantitate de energie în ultima vreme fără să vezi prea multe roade. Mai așteaptă câteva zile înainte de a lua decizii drastice în privința viitorului.

Săgetător

Un val de optimism și entuziasm te-ar putea propulsa într-o stare de spirit mai pozitivă și ai putea realiza minuni. Circumstanțele tale ar putea fi date peste cap. O mutare este posibilă, la fel ca și o schimbare la locul de muncă. Nu te agăța de țărm. Succesul și norocul sunt pe drum, atâta timp cât le lași să se întâmple!

Capricorn

Te simți împrăștiat? Este posibil ca astăzi să ai întrebări despre un milion de lucruri diferite. Ești suficient de puternic pentru a-ți asuma îndatoririle familiale? Ești atrăgător? Ești important? Desigur, toate aceste întrebări nu fac decât să te distragă de la anxietatea ta. Nu îți face griji. Următoarele câteva săptămâni vor fi mai puțin stresante.

Vărsător

Poate că astăzi observi o oarecare oboseală. Ai fost mult mai activ decât de obicei în ultimele săptămâni. Ai comunicat cu oameni noi, ai avut experiențe noi, ai participat la întâlniri virtuale și poate chiar ai făcut călătorii scurte. Pe termen lung, va contribui ceva din toate acestea la atingerea obiectivelor tale? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspunzi astăzi.

Pești

Ești obosit? Nu e de mirare. Ești atât de dornic să fii util încât te-ai epuizat în ultimele săptămâni. După cum probabil ai observat, lumea este atât de apatică acum, încât orice mișcare necesită un efort enorm din partea ta. De ce să nu te liniștești și să te odihnești astăzi? Acesta ar fi cel mai înțelept și mai rezonabil lucru de făcut. Mâine va fi nevoie de tine în continuare.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?