Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2023. Zodia care trebuie să se împace cu trecutul

Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2023. Zodia care trebuie să se împace cu trecutul
Publicat: 24/11/2023, 15:00

Trecutul este un loc în care trăiești cu greu. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 25 noiembrie 2023.

Berbec

Pe plan emoțional, lucrurile ar putea deveni destul de tensionate pentru tine, deoarece ceilalți tind să dea dovadă de o atitudine egoistă. Egoismul nu trebuie să fie considerat întotdeauna un lucru negativ. Uneori este sănătos și necesar să adopți o poziție mai egocentrică. Trebuie să ai grijă de tine în orice moment. Așadar, nu încerca să te cerți când și alte persoane dau dovadă de acest comportament.

Taur

S-ar putea să fii agitat. Pune-ți armura și pregătește-te de luptă. Alții s-ar putea să se încolăcească atunci când se uită pe fereastră și văd ce se întâmplă afară, dar tu vrei să sari în luptă. Emoțiile puternice și agresive sunt armele zilei și toată lumea știe că ai un arsenal pe cinste în acest departament.

Gemeni

Treci la atac astăzi și nu te opri până nu reușești. Nu lăsa ca nesiguranța altora să devină a ta. Ai încredere în tine și în modul în care te comporți în preajma celorlalți. Doar pentru că altcineva se simte trist, nu înseamnă că trebuie să o faci și tu, doar pentru a-i face să se simtă mai bine. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această situație este să o întorci, afișând fericire pură.

Rac

Acum este momentul perfect pentru a spune cuiva ceva ce ai vrut să spui de ceva timp. Scoate cuvintele la lumină. Păstrarea lor în interior nu va face decât să te roadă. Nu te mai îngrijora de consecințe și fă pasul. Astăzi este momentul să fii îndrăzneț și agresiv. Alte persoane ar putea răspunde într-un mod similar, așa că, dacă o spui, fii pregătit.

Leu

Opiniile tale ar putea fi subiectul de conversație toată ziua. Ai o voință foarte puternică și nu ți-e teamă să o exprimi. Astăzi vei avea această șansă. Simte-te liber să-i luminezi pe ceilalți cu imensul tău bagaj de cunoștințe. Preia controlul conversației și acceptă provocarea mentală de a încerca să îi câștigi pe ceilalți de partea ta. Fie că vei reuși sau nu, te vei distra încercând.

Fecioară

Inima ta sensibilă poate fi stârnită de furie. Nu te teme că rănești sentimentele altora. Ți-ai face un deserviciu ție și celorlalți dacă nu ți-ai dezvălui adevărata amploare a emoțiilor tale. Celelalte părți implicate ar putea să nu aibă toate datele necesare pentru a lua cea mai bună decizie. Ajută în acest proces prin dezvăluirea perspectivei tale.

Balanță

S-ar putea să simți o mare putere fizică într-o zi ca aceasta. Dacă cineva te roagă să ajuți la mutarea unei canapele, este posibil să poți ridica totul de unul singur. Nu te subestima. Ai mai multă forță interioară decât le dezvălui celorlalți. Nu este nevoie să o mai ascunzi. Simtă-te liber să folosești această mare putere pe care o ai.

Scorpion

Nava se îndreaptă spre larg, așa că ar fi bine să te urci la bord. Oamenii nu sunt înclinați să fie prea înțelegători față de povestea ta tristă de astăzi, așa că ține-o sub control. Plângerile te vor face să fii dat afară de pe vas cu totul. Energia de astăzi te învață să te întărești. Nu o lua în nume personal. Dă-ți seama că există lecții importante pe care cu toții trebuie să le învățăm. Una dintre ele este să știi când să taci.

Săgetător

Vei dori să treci la acțiune. Simte-te liber să le dai ordine celorlalți pentru o schimbare și să delegați. O abordare agresivă este exact ceea ce se cere, iar tu ai capacitatea de a livra bunurile. Încercarea de a face totul de unul singur poate părea o idee excelentă la început, dar este mai bine să apelezi la ajutor, astfel încât ceilalți să se simtă implicați, iar tu să te poți concentra să faci o treabă mai bună pe mai puține sarcini.

Capricorn

Păzește-ți inima pentru că este o țintă principală a cuvintelor abrazive care zboară în jur. Natura ta sensibilă se simte singură și vulnerabilă în această atmosferă dură, așa că ar fi mai bine să rămâi în pat. Dacă te decizi să ieși, asigură-te că îți aduci arsenalul. Folosește-ți sensibilitatea în avantajul tău. Descoperă-ți punctele slabe, astfel încât să-ți poți folosi energia cât mai eficient.

Vărsător

Avem nevoie de mai mulți oameni ca tine în locuri de putere. Și nu te simți ca și cum ar ieși din discuție. Astrele te ajută să-ți găsești încrederea și forța fizică de care ai nevoie pentru a-ți spori abilitățile de lider. Acesta este momentul să preiei controlul situației. Poți să o faci!

Pești

Problema cu energia de astăzi este că s-ar putea să fie câteva pietre aruncate în direcția ta. Fii atent la astfel de obiecte. Există forțe puternice care acționează și care sunt încărcate de agresivitate emoțională. Războiul poate izbucni dacă nu ești atent. Încearcă să menți pacea.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Care sunt cele mai curate aeroporturi din lume? Doar unul este în Europa!