Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 iunie 2022. Racii sunt hipersensibili

Publicat: 01/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră încă de la primele ore ale dimineții în zodia Rac, însă va forma aspecte tensionate cu planetele din Berbec. Se întrevede o zi conflictuală, cu emoții greu de gestionat. Suntem sfătuiți de astre să avem grijă la atitudinea autoritară și la tendința de agresivitate pe care o putem manifesta, mai ales dacă ne este atacată stabilitatea și siguranța.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să ai parte de conflicte cu familia, mai ales dacă te simți dominat sau tu, la rândul tău, exagerezi cu autoritatea. S-ar putea să devii agresiv dacă trebuie să lupți pentru un bun patrimonial sau pentru siguranța unei persoane dragi.

Horoscop zilnic Taur

Azi nu da crezare tuturor informațiilor care îți ajung la urechi și ai grijă la tendința de a te impune în conversațiile cu cei din jur. Vei uita complet de diplomație și nu vei accepta părerile și opiniile altora.

Horoscop zilnic Gemeni

Se întrevăd nemulțumiri financiare sau conflicte care pleacă de la bani. Cel mai probabil, vin vești neplăcute legate de salarizare sau nu te simți remunerat corespunzător cu munca depusă. Unii nativi pot fi dezamăgiți de faptul că un prieten nu le returnează o datorie.

Horoscop zilnic Rac

Luna trece prin zodia ta și te face hipersensibil și mai emoțional decât de obicei. Careurile cu planetele din Berbec te pot face mai autoritar și poți intra în conflicte cu superiorii. Ai grijă la imaginea și reputația ta.

Horoscop zilnic Leu

Azi nu te simți în apele tale și s-ar putea să fii cuprins de frământări și neliniști. Încearcă să nu dai crezare tuturor informațiilor auzite fără a le verifica. Ești mai agitat și s-ar putea să dezvălui secrete sau să spui lucruri pe care ar trebui să le ții pentru tine.

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi ai putea să intri în conflicte cu prietenii sau cu persoanele cu care ești asociat într-un proiect. S-ar putea ca senzația ta să fie că muncești prea mult, că oferi prea multe resurse, iar ceilalți nu-ți răspund cu aceeași monedă.

Horoscop zilnic Balanță

Luna trece prin sectorul carierei tale și de preferat ar fi să ai grijă la conflictele cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Poți avea parte de adevărate lupte de putere, atât în cuplu cât și în relațiile profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai grijă la tendința de a-ți impune punctul de vedere în fața altora și de a nu accepta persoanele care gândesc diferit față de tine. Ești dornic să explorezi domenii noi, poate chiar din sfera spirituală, pentru a obține niște răspunsuri de care ai nevoie.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să ți se activeze niște frici și dependențe mai vechi, așa că ai grijă la tendința de a călca strâmb sau de a face speculații financiare. Unii nativi pot alege să piardă ceva pe o parte pentru a câștiga pe alta.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna traversează sectorul relațiilor tale și te face destul de conflictual, atât în cuplu, cât și în conexiunile profesionale. S-ar putea ca familia să intervină în relația ta și să da naștere disputelor sau conflictele cu partenerul să aibă la bază activități gospodărești nerezolvate.

Horoscop zilnic Vărsător

Te poți aștepta să ai parte de conflicte cu colegii din cauza viziunilor diferite. Ideile voastre nu rezonează și din cauza asta și randamentul la locul de muncă poate fi afectat. Stresul este mare, așa că încearcă să te odihnești pe măsura muncii depuse.

Horoscop zilnic Pești

Starea afectivă nu este tocmai bună și poți fi cuprins de anumite regrete și amintiri. Poți avea senzația că ești neiubit și neapreciat de cei dragi. Din cauza asta, poți fi tentat să cheltui mai mult, fie pentru a uita, fie pentru a te răsfăța.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului