Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 mai 2022. Peștii au parte de o zi norocoasă

Publicat: 01/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cei doi benefici ai astrologiei, Venus și Jupiter, formează o conjuncție unică în 12 ani în zodia Pești. Acest context astrologic aduce șanse de expansiune, noroc, vindecare și îmbunătățirea vieții sentimentale, progres în relații.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Conjuncția Venus-Jupiter din Pești poate aduce vindecare după o suferință, fizică sau sentimentală, dar și șanse de progres dacă ai o relație. Este un moment bun pentru creștere spirituală și pentru a depăși temeri și anxietăți. Grijă la tendința de a relua o legătură cu un fost partener.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția Venus-Jupiter aduce noi prieteni, noi anturaje și ajutor din partea acestora. Poți crește cu un proiect creativ, poți să-ți faci planuri de viitor mai optimiste și te vei bucura de succes, de popularitate. Ai grijă că stările pe care le resimți se pot amplifica acum.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai parte de șanse de afirmare profesionsală și te bucuri de aprecierile unor persoane importante. Cariera ta poate intra pe o nouă direcție și îți poți atinge un obiectiv la care visezi de ceva vreme. Unii nativi își pot oficializa relația.

Horoscop zilnic Rac

Te poți aștepta să primești oferte, să ai parte de oportunități care vizează studiile și călătoriile. Un răspuns poate veni din străinătate sau poți fi acceptat la un curs pe care și-l doreau. Cei singuri pot fi atrași de o persoană de altă naționalitat sau care le este mentor.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția Venus-Jupiter aduce pasiune în viața intimă și ocazia de a te reconecta la partener. Poți oficializa o relație ascunsă. Alți nativi pot avea parte de beneficii financiare, de obținerea unui credit sau de investiții avantajoase.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția Venus-Jupiter aduce o îmbunătățire a relației cu partenerul, un progres în cuplu, iar dacă ești singur poate aduce o nouă relație. În cazul altor nativi este vorba de noi contracte profesionale și noi colaborări.

Horoscop zilnic Balanță

Poți primi oferte de nerefuzat legate de un nou job sau poți avea șansa să-ți îmbunătățești situația la actualul job. Vin șanse de creștere care nu trebuie ratate. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate, acum le pot depăși și se pot vindeca.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai parte de această conjuncție în zona de iubire și creativitate și poți avea succes cu un proiect artistic sau poți face progrese cu o poveste de iubire. Progrese faci și în relația cu copiii. Cei singuri au șanse foarte mari să se îndrăgostească.

Horoscop zilnic Săgetător

Tu ai ocazia să rezolvi neînțelegeri cu familia și să reaștearni armonia în cămin. Sprijinul este reciproc. În unele cazuri, poate fi vorba de cumpărarea sau renovarea unei case sau de o mutare cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția de astăzi te susține în negocieri și vei ști cum să te faci plăcut de ceilalți grație vorbelor tale. Poți lua decizii de viitor. Este o zi favorabilă plimbărilor și relaxării lături de persoana iubită sau de copii.

Horoscop zilnic Vărsător

Tu te bucuri de întâlnirea lui Venus cu Jupiter în sectorul banilor și poți avea parte de creșteri financiare. Vin șanse să crești bugetul, dar și cheltuielile pot crește. Nu te teme să faci bani din talentele tale și să dai dovadă de o stimă de sine crescută.

Horoscop zilnic Pești

O nouă conjuncție importantă se petrece în zodia ta și este un moment care îți aduce noroc, șanse de progres și evoluție. Poate fi vorba și de vindecare, dacă ai avut probleme de sănătate. Profită de tot ce-ți iese în cale. Următoarea astfel de conjuncție va fi peste 12 ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului