Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 decembrie 2021. Balanțele sunt optimiste

Publicat: 11/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 11 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din Săgetător formează astăzi un sextil cu Jupiter, planeta beneficiilor, din zodia Vărsător. Acest context ne stimulează să gândim pozitiv și să ne conturăm o imagine optimistă asupra viitorului. Dialogurile de astăzi sunt constructive și au o notă de ințelepciune benefică.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Viziunea ta asupra viitorului este una optimistă, iar faptul că reușești să vezi doar partea plină a paharului te ajută foarte mult. Îți poți face planuri îndrăznețe, iar prietenii te susțin. Posibil să primești o invitație în vacanță sau chiar tu să-ți planifici următoarea călătorie. Ești sociabil și te bucuri de popularitate.

Horoscop zilnic Taur

Azi poți profita de context chiar dacă este weekend și îți poți construi planuri profesionale și financiare destul de îndrăznețe și optimiste. O zi bună pentru a purta discuții constructive pe teme financiare sau legate de viața intimă cu partenerul, posibil chiar despre oficializarea relației. De asemenea, construiește-ți strategii de avansare cu mai mult curaj.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai susținere astrologică dacă vrei să discuți cu partenerul despre situația relației. Poți ajunge mai ușor la înțelegeri și la viziuni comune de viitor. Ai grijă că există în continuare tendința de a nu vedea lucrurile prea clar. Este o zi bună și din punct de vedere profesional, pentrua lămuri situații în relațiile cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Rac

Nu uita că astăzi este zi liberă și ar trebui să te odihnești mai mult. S-ar putea ca unele temeri legate ed locul de muncă să îți cam dea târcoale. Cu atât mai bine pentru că ai șanse să le depășești dacă ești rațional și nu sentimental. Atenție la deciziile financiare pe care le iei și mai ales la deciziile legate de zona intimă.

Horoscop zilnic Leu

Te bucuri de o zi foarte bună în viața sentimentală. Ești mai vesel, ai mai mult chef de distracție și poți lămuri situații importante în cuplu. Ziua poate aduce împăcări și flirturi, însă evită să te arunci în noi relații deocamdată. Entuziasmul și optimismul de azi te fac mai declarativ cu sentimentele tale.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi simți nevoia de a lăsa de la tine doar pentru a nu isca alyte tensiuni în familie. Dialogurile cu cei dragi au un aer pacifist și îngăduitor. Deschide-te cu încredereîn fața lor. Pe de altă parte, ai spor în activitățile care vizează locuința.

Horoscop zilnic Balanță

Azi dai dovadă de entuziasm, o gândire pozitivă și multă poftă de socializare. Comunici impecabil cu cei din jur ți poți face declarații de dragoste. Ai grijă la un flirt care poate prinde contur. Nu este momentul să intri în noi relații. Profită și ieși la plimbare, mergi în vizită la rude sau fă o excursie, dedică-te unui hobby.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi s-ar putea să vezi destul de roz situația ta financiară și din cauza aceasta să cheltui cam mulți bani. Încearcă să nu ieși la shopping. Dacă ai de făcut cumpărături pentru casă, alegerile pe care le vei face vor fi bune.

Horoscop zilnic Săgetător

Cum Mercur este în zodia ta și în aspect plăcut cu Jupiter, guvernatorul tău, te poți aștepta la o stare mentală pozitivă. Gândești mai optimist, iei decizii înțelepte și reușești să-i convingi pe ceilalți de dreptatea ta. Este o zi favorabilă plimbărilor, așa că mergi într-o vizită sau pleacă într-o excursie într-un loc drag.

Horoscop zilnic Capricorn

Dacă până acum te-au frământat niște situații mai vechi, azi ai puterea interioară să le depășești printr-o abordare rațională. Poți înțelege și accepta că trecutul e trecut și nu mai poate fi schimbat, ci doar integrat. Pe de altă parte, evită cheltuielile compulsive sau pe fond emoțional.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua aceasta te susține foarte mult dacă vrei să ieși cu prietenii sau să participi la evenimente. Poți cunoaște persoane care să joace un rol important în evoluția ta. De asemenea, ești mai optimist, mai entuziast și mai plin de viață și te faci plăcut de cei din anturaj. Bucură-te de popularitatea momentului!

Horoscop zilnic Pești

Ar trebui să eviți orice formă de exces astăzi și să te odihnești mai mult. Riscul de suprasolicitare este mare și îți poți afecta sănătatea. Poți descoperi, în schimb, remedii bune pentru a vindeca o afecțiune. În cuplu este posibil să fii deranjat de atitudinea prea directă a partenerului, însă poți încerca să transformi un dialog mai tensionat într-unul constructiv.

.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
McDonald’s va vinde, în premieră, burgeri mai mari