Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 iulie 2022. Racii au un randament intelectual ridicat

Publicat: 11/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 11 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător, suntem mai deschiși, optimiști și generoși. Primim vești din străinătate, discutăm despre principii și credințe, avem dispoziție de studiu și de explorare a unor domenii noi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Posibil astăzi să pleci într-o călătorie sau să participi la un schimb de experiență profesional. Primești vești din străinătate, de la o instituție publică sau de învățământ. S-ar putea să simți nevoia să cauți răspunsuri legate de spiritualitate.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi este posibil să încasezi niște sume mari de bani, pe care încerci să le administrezi cât mai bine. S-ar putea să ai nevoie și de niște investigații medicale, așa că o parte din acești bani îi folosești, pentru a rezolva o problemă de sănătate, care s-a acutizat.

Horoscop zilnic Gemeni

Evenimentele care au avut loc în ultima perioadă te-au ajutat să înțelegi ce este important pentru tine în viață și astfel schimbi direcția și prioritățile. Îi acorzi mai mult timp partenerului, cu care plănuiești o vacanță sau proiecte de viitor.

Horoscop zilnic Rac

Cu Luna, guvernatoarea ta, prin casa muncii și activităților profesionale, vei avea un randament ridicat. De asemenea spiritul de dreptate este mai ascuțit și nu lași lucrurile în voia lor, dacă vezi că colegii tăi nu urmează niște proceduri stabilite.

Horoscop zilnic Leu

Astăzi ai parte de distracție și voie bună dacă te întâlnești cu prietenii sau petreci timpul cu persoana iubită în vacanță. Dacă te afli la serviciu, reușești să găsești o soluție pe termen lung la o problemă mai veche, iar dacă te afli în concediu, un coleg îți cere un sfat și coordonezi activitatea de la depărtare.

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi te preocupă în principal treburile casei, administrea locuinței, cumpărăturile și intrarea în posesia unei sume de bani. De la serviciu ți se propune să preiei un mic proiect pentru o mărire salarială și vei avea multe de învățat în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Balanță

Contextul astral al zilei vine cu informații, vești, propuneri de oferte de job, dialoguri cu partenerul sau colegii și colaboratorii, dar și deplasări pentru a rezolva diverse chestiuni administrative sau personale. Dacă ai de negociat un contract, contextul astrologic îți este favorabil.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi te preocupă banii, încasarea sau cheltuirea lor. Poți avea discuții despre buget, despre suplimentarea veniturilor sau poate decizi să reduci cheltuielile, să depui niște bani în conturile de economii.

Horoscop zilnic Săgetător

Ești optimist astăzi că lucrurile se rezolvă în favoarea ta într-un context relațional sau profesional. Poate și pentru că Luna îți tranzitează semnul nașterii și-ți imprimă voie bună, optimism și încredere în forțele proprii.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Luna prin casa frământărilor interioare, s-ar putea să treversezi o zi mai dificilă, cu un randament scăzut. S-ar putea să te afli față în față cu o problemă, care apare în sectorul sentimental, pe care nu știi, momentan, cum să o tratezi. Nu cere sfaturi, pentru a nu te lăsa influențat.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor și vieții sociale, ai dispozitie de distracție și de socializare, de participare la evenimente sau ieșiri în aer liber, la concerte, spectacole. Poate nu vei putea participa la tot ce-ți iese în cale sau să onorezi toate invitațiile, din cauze financiare, dar cert este că se anunță o zi plină de distracție și voie bună.

Horoscop zilnic Pești

Nu intra în conflicte de idei cu șefii, dacă nu ai argumente puternice, pentru că vei pierde! Mai mult de atât, îți vei strica imaginea. Așadar, încearcă și rezolvă pe cale pașnică tensiunile care apar. În planul familial, s-ar putea să întâmpini un blocaj de comunicare cu unul dintre părinți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Test de cultură generală. De ce miros urât câinii uzi?