Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iulie 2021. Leii au parte de noi începuturi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iulie 2021. Leii au parte de noi începuturi
Horoscopul zilei de 13 iulie 2021. Leii au parte de noi începuturi
Publicat: 13/07/2021, 08:14

Horoscopul zilei de 13 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorinței, în zodia Leu, zodie în care cele două s-au mai întâlnit în 1991, prin urmare vorbim de un context astrologic destul de rar, dar și impactant. Când Venus, principiul feminin, și Marte, principiul masculin, se întâlnesc în zodia iubirii, iese cu…scântei. Ei bine, la fel de exploziv este și contextul de astăzi care anunță un nou ciclu ce va dura până în februarie 2022 și care va aduce bucurie, entuziasm, chef de distracție, poftă de iubire, de aventură, dar și foarte multă creativitate și dorință de afirmare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte se petrece în sectorul iubirii tale și dacă ești singur, în calea ta poate să apară sufletul pereche. Totodată, în cuplu este o perioadă intensă și pasională. Cei care-și doresc să devină părinți pot profita pentru că, de asemenea, este o perioadă fertilă.

Carieră și bani

Intri într-o etapă de creativitate, o etapă în care simți să-ți manifești talentele, să te afirmi mai mult și simțul artistic cultivat îți poate aduce succesul. Succesul poate veni și dacă dai mai multă atenție unui hobby.

Sănătate

Dorința de a te distra este la cote înalte și implicit pofta de viață și entuziasmul cresc. Ai nevoie de timp liber pentru a te ocupa de activitățile care te bucură. Întri într-un ciclu care promite să-ți aducă mai multă fericire în viață.

Horoscop zilnic Taur – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte îți poate aduce ocazia să-ți întemeiezi o familie, ocazia de a-ți cosntrui un cămin. Sunt nativi care pot fi ceruți în căsătorie și nativi care se mută sau își cumpără, își renovează o casă. O nouă relație poate lua naștere în cazul celor singuri.

Carieră și bani

Cum Venus este guvernatoarea ta, dar și a muncii tale, și Marte este guvernatorul relațiilor tale, nu este exclus ca un contract profesional să vină în această perioadă.

Sănătate

Odată cu această conjuncție starea ta emoțională se va îmbunătăți și poți face pace cu trecutul, în sensul că ai curajul să te desprinzi de tot ceea ce te-a traumatizat din copilărie și până acum. Este momentul să-ți faci copilul interior fericit, deci fii atent la ce stări îți aduc bucurie în viață și pe acelea explorerază-le mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 iulie 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guverneză iubirea, iar această conjuncție poate aduce o nouă aventură sentimentală în viața ta, dar și mai multă pasiune în cuplu și îmbunătățirera comunicării cu partenerul și copiii.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Marte din zodia Leu te susține să iei un examen, să negociezi, să rezolvi contexte ce țin de acte. Felul în care vorbești este magnetic pentru cei din jur și te bucuri de succes dacă ai de susținut un interviu sau un discurs public, dacă scrii, cânți, compui, etc…

Sănătate

Este o perioadă favorabilă deplasărilor, plimbărilor, ieșirilor cu prietenii și poți primi o invitație care să-ți bucure sufletul.

Horoscop zilnic Rac – 13 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul iubirii tale și te susține să reaprinzi pasiunea în relație sau, dacă ești singur, îți oferă acel zvâc de care ai nevoie să cucerești pe cineva.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Marte îți poate aduce o creștere a veniturilor, pot veni bani, dar și atracția către cheltuieli poate fi mai mare. Ți se deschide un culoar în care poți să-ți monetizezi talentele native.

Sănătate

Tot această remarcabilă conjuncție stă la baza recâștigării stimei de sine. Încrederea în propriile tale puteri crește.

Horoscop zilnic Leu – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte se petrece în zodia ta și-ți aduce o nouă etapă în viața personală, poate fi vorba de o nouă iubire sau de desprinderea cu curaj dea ceva din trecut. În cuplu pasiunea va fi la cote maxime.

Carieră și bani

Profită de această conjuncție și afirmă-te. Ieși în față și fă-ți cunoscute talentele cu curaj, chiar dacă ai temeri care îți șoptesc că nu este momentul. Depășește-le!

Sănătate

La nivel emoțional, interior sunt momente în care te autosabotezi și ar trebui să fii atent și să nu te lași ghidat de acestea.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte din Leu poate aduce în viața ta o relație interzisă, o pasiune ascunsă care-ți poate da totul peste cap, deci ai grijă la atracțiile de acum.

Carieră și bani

Poți discuta despre niște bunuri materiale, despre o moștenire și poți rezolva contexte ce țin de acte patrimoniale.

Sănătate

Tot conjuncția Venus-Marte îți aduce mai multă preocupare pentru sănătatea ta și-ți cere să te odihnești mai mult sau să faci ce știi că este necesar pentru a te relaxa și a-ți bucura sufletul. Poate fi un moment de evoluție spirituală.

Horoscop zilnic Balanță – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte poate aduce o nouă iubire în viața ta, poate chiar sufletul-pereche mult așteptat. Posibil ca întâlnirea să aibă loc pe rețelele de socializare sau aplicațiile de dating sau la o ieșire în oraș cu prietenii.

Carieră și bani

Tot remarcabila conjuncție îți va aduce popularitate și te va susține să ai succes cu un proiect de grup sau un proiect în online.

Sănătate

Te bucuri de o stare foarte bună de sănătate, ai energie și bună dispoziție și ești mai pozitiv și optimist.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 iulie 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, în cuplu ai șansa de a trăi pasiunea la cote extreme, dar și ocazia de a oficializa o relație și a-ți schimba statutul. Cei singuri se pot îndrăgosti și nu este exclus ca persoana respectivă să aibă o funcție importantă.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Marte din zodia Leu se petrece în sectorul profesional și poate să-ți aducă recunoașterea meritelor, o avansare sau ocazia de a te afirma, de a-ți atinge obiectivele mult râvnite.

Sănătate

Marte este guvernatorul tău și te bucuri în această perioadă de multă energie, entuziasm, chef de viață și de distracție.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte îți poate aduce o călătorie peste hotare sau ocazia de a te îndrăgosti de o persoană din altă țară sau poate de un mentor spiritual, de o persoană cu experiență.

Carieră și bani

Tot remarcabila conjuncție te susține să obții o diplomă sau să te pui în valoare folosindu-te de o diplomă obținută.

Sănătate

Este o perioadă foarte bune pentru spiritualizare și pentru a face progrese în evoluția personală.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte se petrece în sectorul intim și te susține să alungi monotonia din cuplu, dar și să trăiești o remarcabilă aventură pasională, erotică, dacă ești singur. Ai grijă la tendința de a acționa sub impulsul momentului și astfel de a călca strâmb.

Carieră și bani

Sub auspiciile acestei conjuncții poți reuși să culegi roadele unei investiții sau poate partenerului de viață îi cresc conturile sau poate obții o moștenire, un bun de patrimoniu. Poți face bani cu ajutorul banilor altora.

Sănătate

Accepți din ce în ce mai ușor niște pierderi trăite, dar ține cont că poți intra în fel și fel de probleme emoțional-sentimentale dacă te lași dus de val într-o zonă interzisă.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 iulie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte din Leuse petrece chiar în sectorul relațiilor tale și-ți poate aduce în cale sufletul-pereche, poți avea parte de o întâlnire predestinată. În cuplu se discută despre viitoru relației și chiar căsătorie.

Carieră și bani

Tot minunata conjuncție îți poate aduce ocazia de a semna un contract de colaborare, de a intra într-o afacere cu un asociat.

Sănătate

O scurtă plimbare în locurile care-ți trezesc amintiri plăcute, o vizită la persoanele dragi din viața ta te va binedispune.

Horoscop zilnic Pești – 13 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în perioada aceasta să ai niște revelații sentimentale, să-ți dai seama ce vrei pentru sufletul tău, pentru a fi cu adevărat fericit, și pe cine vrei să ai lângă tine de acum înainte.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Marte se petrece în sectorul muncii și te ajută să ai mai mult spor și să rezolvi situații ce până acum păreau imposibile. Sunt nativi care se angajează, dar și nativi care se afirmă mai mult. Oricum, orice vei face, trebui să o faci cu plăcere și pasiune.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu anumite afecțiuni, vei observa că starea ta generală se îmbunătățește de acum. Sunt nativi care se preocupă mai mult de stilul de viață și de rutina zilnică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația