Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021. Gemenii au parte de un surplus de energie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021. Gemenii au parte de un surplus de energie
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 16/04/2021, 22:55

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează pe cer un triunghi minor, un context astrologic care unește în aspecte benefice trei planete și le potențează energia. Astfel, ne bucurăm de susținere din partea lui Mercur, planeta comunicării, din partea lui Marte, acțiunea, și din partea lui Jupiter, planeta beneficiilor și a norocului. Cu alte cuvinte, vom avea parte de un exces de energie și bună dispoziție, dar și de idei îndrăznețe care ne pot ajuta să ne concretizăm niște strategii de acțiune pentru a face progrese în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 aprilie 2021

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei pentru tine și poți profita pentru a lega noi prietenii, dar și pentru a discuta despre tine sau despre aspecte ale vieții sentimentale.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru a te afirma prin ceea ce spui, mai ales dacă este vorba de mediul online sau proiecte ce țin de sfera de comunicare. Poți primi sprijin și oportunități chi9ar din partea prietenilor, cunoscuților.

Sănătate

Te bucuri de o infuzie de energie, așa că profită să faci tot ceea ce-ți doreai și până acum nu ai avut ocazia. Ți-ar prinde bine niște sport.

Horoscop zilnic Taur – 17 aprilie 2021

Dragoste

Ai putea vorbi cu cineva din trecut, cu un fost partener, sau posibil ca în cuplu să reiei subiecte de discuție mai vechi.

Carieră și bani

Sunt aspecte favorabile sectorului financiar. Ai putea primi bani de la cineva sau poți, prin ajutorul celorlalți, să faci progrese profesionale care-ți aduc satisfacții materiale. Sunt nativi care-și îmbunătățesc imaginea profesională în această perioadă.

Sănătate

Te poți conecta mai ușor la zona spirituală. Fă o rugăciune și încearcă să scapi de apăsările trecutului.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 aprilie 2021

Dragoste

Ești foarte sociabil și poți lega foarte ușor relații de prietenie, inclusiv relații sentimentale. Ești ca un magnet pentru cei din jur și asta te ajută să câștigi popularitate.

Carieră și bani

Poți primi sprijin de la cei din jur, dar și sfaturi foarte bune despre cum să-ți pui în practică proiectele sau planurile pe care le ai pentru viitor.

Sănătate

Te bcurui de o infuzie de energie și trebuie să ai grijă cum o canalizezi pentru a nu face excese. Poți face mai multă mișcare, sport.

Horoscop zilnic Rac – 17 aprilie 2021

Dragoste

În cuplu este multă pasiune, însă atenție la conexiunile trecutului sau la posibilitatea fosți parteneri să te caute sau poate să intri într-o relație ascunsă, secretă.

Carieră și bani

Chiar dacă este sămbătă este o zi favorabilă să-ți faci strategii de viitor, să-ți conturezi noi obiective și să discuți în vederea atingerii acestora.

Sănătate

Poți fi cuprins de frici, temeri, angoase mai vechi, dar dacă vei încerca să le depășești, vei vedea că starea interioară se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Leu – 17 aprilie 2021

Dragoste

Sunta specte favorabile vieții de cuplu. Poți face pași importanți alături de partener și puteți profita de contextul astrologic al zilei pentru a vă face planuri de viitor.

Carieră și bani

În zona profesională sunt aspecte care pot aduce o nouă colaborare, un nou contract, inclusiv vești din străinătate pentru cei care așteaptă.

Sănătate

Ești plin de energie și poți fi mai comunicativ ca niciodată, de aceea te vei simți în elementul tău dacă vei ieși cu prietenii și vei vorbi.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să apară discuții pe teme financiare în cuplu, însă vei ști cum să abordezi situația. Poți da frâu liber cuvintelor și te poți bucura de momente pasionale în cuplu.

Carieră și bani

Prin ideile pe care le ai poți face progrese în sectorul profesional, inclusiv financiar. Poți găsi soluții legate de modul în care să-ți administrezi eficient.

Sănătate

Cumva reușești să fii în centrul atenției grație ideilor tale și felului de  a vorbi și chiar dacă în alte contexte asta nu ți-ar fi plăcut neapărat, iată că astăzi te face să te simți foarte bine.

Horoscop zilnic Balanță – 17 aprilie 2021

Dragoste

Faci progrese remarcabile în viața sentimentală. Poți cunoaște pe cineva cu care să simți că te potrivești, iar relația cu copiii poate trece la un alt nivel.

Carieră și bani

Astăzi s-ar putea să faci cadouri sau chiar tu să primești cadouri de la cvineva. Ești foarte creativ și plin de idei. Dialogurile profesionale sunt favirabile și pot veni șanse și oportunități noi.

Sănătate

Nu se întevăd probleme de sănătate, ci din contă, ai mai mult chef să te distrezi.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 aprilie 2021

Dragoste

Te ocupi cu entuziasm de activitățile care vizează locuința, iar relația cu membrii familiei pare să se îmbunătățească considerabil, inclusiv relația de cuplu, din punctul de vedere al intimității.

Carieră și bani

Poți purta dialoguri importante astăzi sau poți primi sfaturi bune despre cum să-ți eficientizezi activitatea a locul de muncă.

Sănătate

Starea de spirit, starea emoțională este foarte bună și poți profita pentru a-ți pune ordine în viața personală.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ești la început într-o relație, poți avea ocazia să lămurești multe aspecte legate de viața sentimentală, însă și dacă ești parte a unui cuplu vei reuși să rezolvi multe prin dialog.

Carieră și bani

Chiar dacă este sâmbătă, poți avea parte de discuții profesionale importante sau poți susține negocieri care sunt în avantajul tău.

Sănătate

Te bucuri de energie și nu ar strica să pleci într-o scurtă călătorie, o excursie de relaxare, să faci o plimbare.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă discuțiilor cu familia pentru că puteți ajunge la viziuni comune. În plus, și activitățile care au legătură cu locuința îți aduc bucurie.

Carieră și bani

Poți scoate bani din talentele tale și este o zi foarte bună să faci asta. Posibil să simți că muncești mai mult, dar vei fi eficient în activitățile întreprinse.

Sănătate

Poți analiza atent ce simți legat de trecutul tău, de copilăria ta. Este o zi favorabilă să conștientizezi niște traume și să le vindeci.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 aprilie 2021

Dragoste

Azi vei fi foarte cmunicativ și vei face declarații de dragoste fără a sta prea mult pe gânduri. Poți cuceri mai ușor pe cine îți dorești. Dacă ai copii, te poți bucura de reușitele acestora.

Carieră și bani

Deși este sâmbătă, ai susținere în dialogurile profesionale, în negocieri și poți discuta despre noi contracte.

Sănătate

Ai nevoie să fii fericit, să te bucuri de viață și tot ce vei face astăzi va fi pentru a-ți asigura voia bună.

Horoscop zilnic Pești – 17 aprilie 2021

Dragoste

Te vei simți mult mai bine dacă vei petrece ziua de astăzi alături de familie. Discuțiile cu cei dragi pot fi ca un pansament.

Carieră și bani

Poți purta discuții pe teme financiare și poți avea idei financiare foarte bune, ba chiar poți găsi soluții pentru a-ți îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Trecutul poate să te frământe astăzi, să bată iar la ușa ta, însă ai ocazia să-l depășești acum, mai ales dacă vorbești despre ceea ce te apasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani