Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iulie 2021. Peștii pot avea regrete

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iulie 2021. Peștii pot avea regrete
Horoscop Zilnic
Publicat: 17/07/2021, 23:11

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion și stările interioare pe care le trăim pot fi deosebit de intense. Orice schimbare apare pe neașteptate în viața noastră va fi întâmpinată cu mult curaj și putere. Moment bun de regenerare interioară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 iulie 2021

Dragoste

Ai mai multă grijă la geloziile nefondate care pot da naștere unor adevărate conflicte în cuplu. Ești mult prea suspicios și nu ai motive reale.

Carieră și bani

În schimb, poate ar trebui să fii la fel de suspicios cu persoanele care-ți datorează bani sau cu care împarți bunuri materiale.

Sănătate

Trăiești intens la nivel emoțional și s-ar putea ca unele temeri și nesiguranțe să te acapareze dacă nu le controlezi.

Horoscop zilnic Taur – 18 iulie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și deși nevoia de a fi alături de partener este mare, tendința ta este de a nu fi atent la ce-și dorește celălalt.

Carieră și bani

Posibile tensiuni cu persoane cu care colaborezi. Nu te grăbi să semnezi contracte nici azi și nici mâine. Evită mândriile exagerate.

Sănătate

Ar fi indicat să stai acasă și să te odihnești pentru că rezervele tale de energie sunt pe sfârșite.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 iulie 2021

Dragoste

Ceva sau cineva din trecut îți va da peste cap starea emoțională și s-ar putea să ai nevoie să reflectezi mai mult asupra acestei situații.

Carieră și bani

Dacă ai impresia astăzi că ceilalți îți ascund ceva, s-ar putea chiar așa să fie, deci nu-ți acorda încrederea prea ușor.

Sănătate

Tranzitul Lunii prin casa sănătății tale te poate vulnerabiliza. Nu face eforturi prea mari să îndeplinești sarcini care pot fi amânate și odihnește-te mai mult. Posibile probleme cu dantura, ORL sau de natură ginecologică.

Horoscop zilnic Rac – 18 iulie 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin casa iubirii tale, însă aspectele nu sunt cele mai grozave, așa că nu trage concluzii legate de o relație și nici nu lăsa amintirile să te acapareze.

Carieră și bani

Ești foarte creativ astăzi și poți folosi contextul pentru a te dedica unei pasiuni pe care o ai. Nu uita de timpul liber!

Sănătate

Starea afectivă este cea care-ți poate da bătăi de cap, de aceea o ieșire pe malul unui lac te poate liniști și-ți poate reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Leu – 18 iulie 2021

Dragoste

Evită certurile cu părinții, mai ales pe teme legate de bani, moșteniri și alte bunuri comune. Azi nu suporți să ți se spună ce să faci sub nicio formă.

Carieră și bani

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de gospodărie și să nu oți amâna niște sarcini oricât ți-ai dori să te distrezi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă starea emoțională este copleșitoare, mai ales în cazul nativilor care au rămas ancorați în trecut.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 iulie 2021

Dragoste

Încearcă pe cât posibil să nu te bazezi pe sprijinul nimănui, dar mai ales pe sfaturile altora. Posibil să ai parte de dialoguri neplăcute cu rudele apropiate sau vecinii.

Carieră și bani

Comunicarea nu este un punct forte al zilei decât dacă vrei să dezgropi secrete. În caz contrar, evită negocierile și luarea deciziilor importante.

Sănătate

O scurtă plimbare, poate o excursie îți poate reîncărca bateriile pentru întreaga săptămână.

Horoscop zilnic Balanță – 18 iulie 2021

Dragoste

Ești mai pasional decât de obicei și ai nevoie să-ți pui în valoare talentele pentru a fi apreciat de cei din jur.

Carieră și bani

Sectorul financiar nu este prea bine aspectat astăzi, așa că evită să scoți prea mulți bani din portofel și ai grijă să nu primești o amendă.

Sănătate

Un mic răsfăț nu strică astăzi, dar ai grijă să nu fie prea costisitor. Sunt nativi care se pot confrunta cu stări mai anxioase.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 iulie 2021

Dragoste

Fii mai flexibil la schimbările care apar în viața de cuplu. Partenerul poate fi și el destul de schimbător, dar acesta nu ar trebui să fie motiv de ceartă.

Carieră și bani

Dacă ai de apărat o funcție, o imagine, fii atent astăzi la contextele care vizează aceste aspecte pentru că poți avea unele confruntări cu ceilalți.

Sănătate

Luna trece astăzi prin zodia ta și-ți poate intensifica trăirile interioare. Nevoia de iubire, de grijă față de tine este mai mare.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să te lupți cu amintirile și trecutul și să ai parte de momente de regret care să-ți strice starea. Unii nativi se retrag din viața socială.

Carieră și bani

Sunt sarcini de bifat pe lista ta, însă le vei evita astăzi din lipsă de chef. Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile pentru săptămâna viitoare.

Sănătate

Nu sunt excluse dureri dentare sau afecțiuni care au legătură cu sfera ORL.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 iulie 2021

Dragoste

Azi ar fi de preferat să nu pui prea mare bază într-un prieten. Posibil ca atitudinea acestuia să te deranjeze.

Carieră și bani

Un asociat sau partener de afaceri îți poate da o veste mai puțin plăcută și asta te poate face să vrei să-l scoți din joc.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar în interior poți trăi o adevărată dramă, mai ales dacă simți că-ți pierzi puterea.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 iulie 2021

Dragoste

Posibil să intri în discuții contradictorii cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, deci dă dovadă de mai multă îngăduință.

Carieră și bani

Dacă azi trebuie să te expui public, acordă atenție mare felului în care o faci pentru a nu-ți afecta imaginea sau statutul.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate însă orice ai vrea să faci astăzi, dă dovadă de mai mult autocontrol.

Horoscop zilnic Pești – 18 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile regrete vizavi de un context emoțional și sentimental. Poate ți se pare că nu ești suficient de bun pentru persoana care-ți place.

Carieră și bani

Sunt nativi care simt că nu-ți pot atinge aspirațiile, că idealurile lor sunt mult prea greu de atins, însă nu este momentul să se lase dărâmați de astfel de trăiri.

Sănătate

Stările emoționale îți pot tăia aripile. De la caz la caz, s-ar putea ca nativii să simtă nevoia unei călătorii, fizice sau interioare.