Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 aprilie 2022. Săgetătorii au încredere în ei înșiși

Publicat: 19/04/2022, 06:00
Actualizat: 19/04/2022, 07:25

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din zodia Berbec se va afla astăzi pe ultimul grad și în careu un Pluto, context care ne poate face mai conflictuali, agresivi și impunători în fața celorlalți. Trebuie să avem grijă să nu apelăm la manipulare pentru a ne atinge scopurile. Luna va traversa zodia Săgetător și din această ipostază ne oferă entuziasm și bună dispoziție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Încearcă să nu te dezici de responsabilitățile pe care le ai, indiferent cât de mult te enervează. Te poți alege cu certuri și atenționări din partea superiorilor. Azi ești mai curios decât de obicei, dar ai grijă unde-ți bagi nasul.

Horoscop zilnic Taur

Este ultima zi cu Soarele în sectorul sănătății tale, așa că dacă te simți mai obosit, nu te impacienta. De mâine tu vei fi gazda astrului și energia va f la cote înalte. Ai grijă azi la modul destul de acid cu care îți aperi convingerile și îți susții teoriile. Pe de altă parte, poți afla un adevăr.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai mai multă grijă la prieteni șia sociați și nu-ți pune toată baza în ei. Așteptările prea mari nu-ți vor aduce decât dezamăgiri. Unor nativi li se pot da peste cap niște planuri făcute și vor trebui să-și regândească strategia. Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te susține să-ți echilibrezi viața de cuplu.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi destul de tensionată și conflictele cu superiorii sau cu autoritățile nu sunt excluse. Va fi greu să te echilibrezi și în raport cu partenerul de viață. Poți fi deranjat de atitudinea manipulatoare și impunătoare a partenerului. Grijă și la odihnă și nu munci peste program.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, ca guvernator al tău, te poate stimula să fii curios, mai ales că și Luna trece prin sectorul afectiv, însă ceea ce vei afla nu-ți va fi deloc pe plac. Pe de altă parte, s-ar putea să te impui prea mult în fața colegilor de muncă și atitudinea ta să deranjeze.

Horoscop zilnic Fecioară

Discuțiile cu familia pe teme patrimoniale sunt dificile, dar pot aduce un rezultat favorabil. S-ar putea să întâmpini dificultăți în diferite contexte financiare, mai ales dacă nu tu decizi asupra banilor și bunurilor pe care le ai de administrat.

Horoscop zilnic Balanță

Luna te susține în dialoguri, însă ai grijă că Soarele din sectorul relațiilor tale nu se simte prea bine și s-ar putea să te cerți atât cu partenerul, cât și cu familia. În unele cazuri, nativii se pot simți sufocați de autoritatea partenerului sau scânteia să se aprindă de la situații ce țin de gospodărie.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna te susține să-ți faci niște socoteli și să faci niște plăți necesare, dar ar fi ideal să nu cheltui mai mult decât îți permite bugetul. Pe de altă parte, ai grijă la modul în care-ți impui autoritatea și la tendința de a-ți manipula colegii pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna îți traversează zodia și-ți oferă entuziasm și multă încredere în tine și în forțele tale. Poziția Soarelui din sectorul iubirii tale poate aduce trăiri afective intense. Dacă ai o relație s-ar putea să ai senzația că cealaltă persoană are așteptări prea mari de la tine.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Luna în sectorul trecutului, s-ar putea ca ceva ce ai ascuns de familie să iasă la suprafață. Nu sunt excluse tensiuni cu părinții sau cu figurile autoritare din viața ta. Sunt și nativi care se preocupă de treburile gospodărești și au spor.

Horoscop zilnic Vărsător

Deși te simți bine în cercul de prieteni, astăzi mai degrabă cauți să stai retras. Nu este exclus să fii prea direct în dialog, să răscolești trecutul și să fii agitat și neliniștiti. Ai grijă la deplasări, mai ales dacă ești obosit.

Horoscop zilnic Pești

Azi trebuie să ai grijă la cheltuieli și să nu dai bani cu împrumut. Unii nativi pot fi dezamăgiți de niște investiții făcute sau de faptul că nu-și pot recupera o sumă de bani. Tranzitul Lunii te susține să-ți speli imaginea, să recâștigi admirația unei persoane importante, poate chiar superiorilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului