Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 februarie 2022. Balanțele se pot certa cu partenerul

Publicat: 20/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 20 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează și astăzi semnul Balanță, însă formează un careu cu Marte din zodia Capricorn. Este foarte probabil să avem o stare emoțională mai agitată și să intrăm în conflicte cu cei din jur, în special cu cei care reprezintă o autoritate în viața noastră. Cu diplomație și răbdare vom reuși să depășim orice provocare întâmpinată.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar trebui să depui mai mult efort pentru a nu intra în conflicte cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori fel și fel de autorități. Riscul cel mai mare de ceartă îl ai cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta. Grijă, de asemenea, și la relația cu autoritățile statutului. Fii diplomat și abordează lucrurile cu răbdare, calm și tact.

Horoscop zilnic Taur

Dacă ți-ai făcut un program, cel mai probabil nimeni nu va reuși să ți-l dea peste cap, însă dacă cineva va încerca va ieși cu scântei. Te agiți să finalizezi niște activități, poate chiar sarcini profesionale. Posibil să ai parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și nici starea generală de sănătate să nu fie tocmai bună din cauza agitației.

Horoscop zilnic Gemeni

Geloziile, neîncrederea și fe și fel de suspiciuni te pot pune pe jar astăzi și din cauza asta poți intra în conflcite cu persoana iubită. Totodată, pot să apară și nemulțumiri financiare, mai ales dacă partenerul cheltuie nesăbuit sau face investiții proaste.

Horoscop zilnic Rac

Azi nu vei reuși prea ușor să ajungi la un acord cu partenerul de viață în privința sarcinilor gospodărești. S-ar putea ca tu să vrei ceva, iar cealaltă persoană altceva. Poate ar trebui să lași gospodăria deoparte și să petreci timp cu partenerul. În unele cazuri intervin discuții între familie și partener.

Horoscop zilnic Leu

Ești cam direct în exprimare și poți spune lucruri pe care mai apoi să le regreți. Nu este exclus ca programul tău să fie dat peste cap. Partenerul te poate înțelege, însă nu forța nota. Ești mai agitat astăzi și ușor conflictual.

Horoscop zilnic Fecioară

Sectorul financiar îți captează și astăzi atenția. Cel mai probabil vei fi tentat să cheltui pe distracții, pe plăceri de moment sau pentru a-i răsfăța pe cei dragi. Important este să eviți speculațiile financiare. Unii nativi pot cheltui pentru a impresiona sau a cuceri pe cineva.

Horoscop zilnic Balanță

Te bucuri de tranzitul Lunii și azi prin zodia ta, însă deși îți sporește puterea de atracție, te poate face mai conflictual cu cei din jur din cauza careului cu Marte. Este foarte probabil să intri în conflcite cu partenerul de viață, cu cei cu care desfășori activități comune sau cu familia. Nevoile tale sunt mai greu traduse de partener, însă cu răbdare ajungeți la o înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion

Starea de agitație interioară te poate face mai conflcitual și poți spune lucruri pe care să le regreți. În plus, poți fi interpretat greșit. Nu pune la suflet toate zvonurile cre-ți trec pe la urechi. Azi ar fi recomandat să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător

Prietenii pot veni cu propuneri care să te facă să scoți bani din buzunar. Poți fgi mai cheltuitor, mai ales dacă ieși la un eveniment sau alegi să te distrzi cu anturajul. Nu da bani cu împrumut și nu investi azi în proiecte, indierent cât de atrăgătoare ți se pare o ofertă primită.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai grjă la atitudinea pe care o adopți astăzi pentru că poți deveni impunător și conflictual cu cei din jur. Vizate sunt persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. În plus, ești mai agitat ca de obicei și trebuie să ai grijă mai mult la imaginea ta, la acțiunile publice.

Horoscop zilnic Vărsător

Tendința de a crede toate informațiile pe care le auzi este mai mare așa că fă bine și discerne adevărul de minciună. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți dai seama că te-ai înșelat în privința unor persoane. Te poți simți mai obosit și agitat psihic, așa că odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești

Te poți frământa cu privire la o situație financiară, mai ales dacă aștepți bani de la cineva sau ai de împărțit ceva cu cineva. Poți fi temător și cu privire la investițiile făcute. Pe de altă parte, o relație de prietenie îți poate trezi unele stări emoționale mai agitate și poți fi mai conflictual cu cei din anturaj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee