Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2021. Berbecii trebuie să evite investițiile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2021. Berbecii trebuie să evite investițiile
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2021. Berbecii trebuie să evite investițiile. Sursa foto: Pixabay
Publicat: 19/01/2021, 19:39

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc conjuncția Marte – Uranus în zodia Taur, o conjuncție care vine cu schimbări importante în viața fiecăruia, în funcție de sectorul care corespunde Taurului din astrograma natală. Impactul se va resimți timp de doi ani și jumătate de acum înainte, până la următoarea unire a celor două planete și ultima dată s-a petrecut în această zodie în urmă cu 84 de ani. Este o luptă între stabilitate și inovație, între vechi și nou care va aduce răsturnări de situație. Ne dorim mai multă libertate și independență și suntem mai revoluționari în acțiuni, însă mare atenție la accidente, dar și la pierderi financiare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ac astăzi să apară unele tensiuni în cuplu, mai ales din cauza banilor sau a lib idoului, așa că fă tot posibilul să nu le duci la extrem.

Carieră și bani

Conjuncția se petrece în sectorul financiar și anunță schimbări importante, de aceea este important să ai grijă la finanțele tale și la modul în care le administrezi. Nu te avânta în mari cheltuieli, nu face investiții riscante și evită împrumuturile.

Sănătate

Marte este guvernatorul tău, așa că încearcă să fii cât mai prudent la deplasări și să fii cât mai atent la acțiunile tale.

Horoscop zilnic Taur – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Uranus se petrece în zodia ta și poate aduce schimbări remarcabile în viața de cuplu, în relația cu partenerul de viață. Te poți aștepta la surprize.

Carieră și bani

Deși nu-ți plav schimbările și mai ales cele bruște, de azi te poți aștepta să fii luat pe sus de noutăți și evenimente neprevăzute, însă toate acestea vor avea rolul de a te conducă către evoluție și progres profesional.

Sănătate

S-ar putea să fii mai agitat, mai tensionat și ami irascibil și este perfect normal să resimți un surplus de energie, dar ai grijă cu îl canalizezi. Fii prudent în acțiuni.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Este posibil ca cineva din trecut să te caute, însă va fi și momentul în care vei lua o decizie radicală. Iartă și mergi mai departe.

Carieră și bani

S-ar putea ca tot ce ai acumulat în ultima perioadă din viața ta să scoți acum la suprafață fără să-ți mai pese de ceea ce zic și cred ceilalți.

Sănătate

Resimți nevoia de liniște interioară și asta întocmai din cauza faptului că ești răscolit pe interior și frământat de gânduri și stări anxioase. Posibile insomnii.

Horoscop zilnic Rac – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Azi poți avea parte de fel și fel de surprize din partea prietenilor și nu este exclus ca unii nativi să decidă în perioada următoare să iasă dina numite anturaje care nu-i mai reprezintă.

Carieră și bani

Se întrevăd schimbări legate de proiectele tale și nu este exclus să apară situații neprevăzute care să-ți dea peste cap niște planuri profesionale.

Sănătate

Ai parte de mai mult stres ca de obicei și ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Nativii care au relații la distanță se pot bucura astăzi de surprize din artea partenerului. Posibile vești și mesaje din străinătate.

Carieră și bani

Conjuncția Marte-Uranus se petrece în sectorul carierei și poate aduce schimbări profesionale importante. Unii nativi sunt provocați să-și schimbe direcția în carieră, în timp ce alții își pot schimba strategia de atingere a unor obiective.

Sănătate

Stresul profesional și oboseala repetată îți pot aduce o stare de nervozitate și irascibilitate, așa că în loc să te cerți cu ceilalți, mai bine te-ai odihni.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Nu este exclus să cunoști pe cineva de la distanță sau de altă naționalitate care să te atragă. În cuplu se întrevăd dialoguri surprinzătoare pe tema idealurilor de viitor.

Carieră și bani

Este o zi în care pot veni vești despre un curs, seminar sau un context profesional nou și neprevăzut te poate determina să vrei să obții o diplomă.

Sănătate

Azi încearcă să ai mai multă grijă la călătorii.

Horoscop zilnic Balanță – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Cei singuri pot avea parte de trăiri intime intense, însă totul va rămâne la stadiul de aventură.

Carieră și bani

Conjuncția Marte-Uranus poate aduce schimbări neașteptate în plan financiar, fiind vorba în special de credite, rente, pensii, alocații. Nu te aventura înt-un credit și nu face împrumuturi sau investiții riscante.

Sănătate

S-ar putea să te răscolească niște amintiri, gânduri, să reînvie niște frici și angoase, mai ales legate de pierderea cuiva sau a ceva.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Uranus se petrece întocmai în sectorul vieții de cuplu și poate aduce schimbări și răsturnări de situație în relația ta, așa că nu duce lucrurile la extrem. Urmează o perioadă în care multe relații se pot încheia. Poți avea impresia că partenerul s-a schimbat.

Carieră și bani

Nici relațiile cu colaboratorii, asociații și partenerii de afaceri nu sunt ferite de surprize și în anumite cazuri se pot încheia contracte sau se pot schimba termenii.

Sănătate

Treci printr-o eprioadă stresantă și ar fi recomandat să te odihnești mai mult. Posibil să te confrunți cu unele neplăceri legate de starea de sănătate, dar minore. Mai multă grijă la acțiuni să nu te rănești.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Este posibil ca în a doua parte a zilei să ai unele dialoguri mai tensionate în cuplu. Cei singuri pot anula o întâlnire deja planificată sau pot avea stări mai greu de înțeles de ceilalți.

Carieră și bani

Conjuncția Marte-Uranus poate aduce schimbări la locul de muncă, fie care țin de program, fie de sarcini și activități, fie legate de șefi. Pot veni noi directive, noi responsabilități.

Sănătate

Azi s-ar putea să fii mai tensionat, mai agitat și irascibil și ai face bine să fii extrem de prudent în acțiunile tale pentru că există risc de accident și accidentări.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Uranus se petrece în sectorul iubirii și îți poate adice surprize remarcabile în plan sentimental. În cuplu pot apărea schimbări, iar cei singuri se pot îndrăgosti. Dacă ești părinte poți fi surprins de activitățile copiilor.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să prinzi elan cu un proiect creativ, să-ți pui în valoare talentele artistice și s-ar putea ca cineva să te remarce.

Sănătate

Simți din plin nevoia să ai mai multă grijă de tine și să-ți acorzi atenția cuvenită. Te bucuri de viață și te dedici activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Uranus poate aduce schimbări neașteptate în familie sau care sunt legate de locuință. Poate niște planuri cu cei dragi se schimbă sau poate trebuie să te muți, să renovezi, să repari ceva stricat.

Carieră și bani

S-ar putea să fii mult prea direct în dialog și să-i deranjezi pe cei din jur. Atenție mai mare la negocieri.

Sănătate

Starea emoțională nu este ușor de înțeles nici de către tine, așa că nu te aștepta ca ceilalți să te păsuiască. Treci prin frământări interioare, poate legate de trecut și ar trebui să fii mai indulgent cu tine.

Horoscop zilnic Pești – 20 ianuarie 2021

Dragoste

Ai tendința de a spune lucrurilor pe nume fără cea mai mică jenă și asta poate aduce nemulțumiri celor dragi. Posibil să fii surprins de un mesaj primit.

Carieră și bani

Evită să faci cheltuieli mari astăzi sau investiții riscante și ai grijă unde-ți pui portfelul. Posibile tensiuni la locul de muncă.

Sănătate

Azi este recomandat să ai mai multă grijă la deplasări și să eviți acțiunile imprudente dacă ești la volan pentru că există risc de accidente și accidentări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia