Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 mai 2021. Soarele activează zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 mai 2021. Soarele activează zodia Gemeni
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 19/05/2021, 22:54

Horoscopul zilei de 20 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele, cel care ne oferă personalitatea și vitalitatea, intră astăzi în zodia Gemeni și va sta aici până pe data de 21 iunie. Soarele va potența mult energia acestui semn zodiacal, dar și a planetelor care deja se află în tranzit aici: Venus (iubirea), Mercur (counicarea) și Nodul Nord (Destinul). Cu Soarele în Gemeni, energia mentală este potențată, comunicarea și socializarea devin preocupări importante, legăm mai ușor prietenii și suntem puternic susținuți în negocieri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele este guvernator al sectorului tău sentimental, iar acest tranzit te susține să comunici mai ușor cu partenerul de viață sau, dacă ești singur, te susține să flirtezi cu mai mult elan și să cucerești mai ușor.

Carieră și bani

Soarele în Gemeni te susține în toate procesele de învățare, comunicare, transmitere a informației. Ai susținere în examene, interviuri, ședințe și negocieri și te poți remarca prin ideile tale și prin modul direct în care te exprimi.
Sănătate
Va crește pofta de plimbări în această perioadă și cu greu vei reuși să stai pe acasă. Profită și ia-ți liber câteva zile și fugi într-o excursie.

Horoscop zilnic Taur – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele îți guvernează familia și acest tranzit te ajută să ai o mai bună comunicare cu cei dragi, să găsești căi mai ușoare de a te apropia de ei și pentru rezolvarea aspectelor ce țin de casă.

Carieră și bani

Soarele în Gemeni te susține cu idei noi pentru creșterea veniturilor și vei fi foarte determinat să găsești soluții rapide la problemele financiare. Îți poți pune în evidență telentele și poți face bani din ele, însă nu exagera cu cheltuielile.

Sănătate

Luna tranzitează astăzi casa distracțiilor și face un trigon cu Uranus, astfel că te poți aștepta la experiențe noi și o mai mare poftă de aventură.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 mai 2021

Dragoste

Te bucuri din plin de intrarea Soarelui în zodia ta pentru că te va face mult mai comunicativ și mai deschis provocărilor relaționale. Vei flirta cu poftă și vei ști cum să pui problema într-o discuție astfel încât să obții ceea ce-ți dorești.

Carieră și bani

Profită de acest tranzit pentru a da naștere unor idei mărețe, pentru a-ți îmbunătăți imaginea și pentru a -ți recâștiga încrederea în tine și în forțele tale. Este o perioadă de afirmare pe toate planurile.

Sănătate

Cu Soarele în Taur te-ai simți mai obosit și lipsit de chef, însă de astăzi, cu Soarele în zodia ta, timp de o lună vei fi energic, cu poftă de viață, iar vitalitatea va crește remarcabil.

Horoscop zilnic Rac – 20 mai 2021

Dragoste

Simți nevoia de mai multă relaxare și de momente intime alături de partener și seara o poți dedica plăcerilor tale.

Carieră și bani

Soarele îți guvernează sectorul financiar, iar acest tranzit te poate susține cu idei astfel încât să scapi de niște datorii sau să prinzi curaj să arăți lumii ceea ce știi să faci și astfel să te valorifici.

Sănătate

Soarele va tranzita sectorul subconștientului și este foarte probabil să te simți mai interiorizat, mai meditativ și contemplativ, însă faptul că vei purta dialoguri cu tine însuți te poate ajuta să te vindeci mai ușor de trecut și să găsești soluții bune la problemele de sănătate cu care te confrunți. Insomniile nu sunt excluse.

Horoscop zilnic Leu – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele va tranzita chiar sectorul prietenilor și-ți va reactiva viața socială, pofta de interacțiune. Poți cunoaște persoane noi, poți lega noi prietenii și poți fi mai curios să pătrunzi în noi anturaje.

Carieră și bani

Cu Soarele în tranzit prin Gemeni te bucuri de idei noi și de soluții bune pentru redefinirea proiectelor tale. Te poți asocia cu persoane importante și poți face pași în atingerea unor planuri de viitor deja conturate sau poate îți faci altele noi, și mai strălucitoare.

Sănătate

Cum Soarele este chiar guvernatorul tău, în perioada acestui tranzit te vei simți în forță și vei avea șansa de a te pune în valoare prin idei, dialog și modul tău de a fi va deveni încântător pentru cei din jur, astfel că poți câștiga popularitate, ceea ce pentru tine este un adevărat combustibil.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi zodia ta și te înzestrează cu răbdare și simț practic, însă ai groijă să nu fii perceput ca fiind nesuferit de ceilalți. Atenție la perioada în care Soarele traversează Gemenii pentru că poți deveni mai autoritar cu cei din jur.

Carieră și bani

Soarele în Gemeni îți va activa chiar sectorul carierei și te va susține să te afirmi, să te pui în lumină și să-ți evidențiezi punctele forte. Poate veni cu o stimulare suplimentară pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Sănătate

Soarele este guvernatorul casei sănătății tale și în perioada acestui tranzit te poate agita mai mult, poți resimți din plin stresul profesional, însă vei avea și susținere în găsirea remediilor pentru problemele pe care le ai.

Horoscop zilnic Balanță – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul vieții tale sociale și acest tranzit te susține să ieși din casă, să cunoști persoane noi și să-ți mărești anturajul. Vei fi tarasă de oameni cu care împărtășești aceleași principii și convingeri.

Carieră și bani

Soarele în Gemeni te susține să faci progrese profesionale învățând lucruri noi, înscriindu-te la noi cursuri sau poate predând altora ceea ce știi. Este o perioadă foarte bună să citești, să te documentezi și să explorezi noi domenii de interes.

Sănătate

Pentru tine urmează o perioadă care te susține să evoluezi din punct de vedere spiritual, să te apropii de anumite trăiri și simțiri din sfere mai înalte, poate chiar te stimulează să pleci într-o călătorie în locuri mai ciudate. S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit, așa că odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca acest tranzit al Soarelui prin Gemeni să scoată la lumină niște probleme financiare în viața de cuplu sau legate de intimitate. Oricum, se pot rezolva, iar pasiunea se poate trăi intens în cuplu în această perioadă.

Carieră și bani

Soarele este guvernatorul carerei tale și te susține în acest tranzit să vii cu idei profesionale bune astfel încât să te afirmi mai ușor. Ține cont că este o perioadă în care îți poți fac noi strategii financiare, poți negocia contracte, poți face investiții și poți returna datorii. Unii nativi decid să iasă la pensie, alții să lipte pentru drepturile lor sau să facă un credit.

Sănătate

Nu este deloc exclus ca Soarele în Gemeni să lumineze niște frici pe care le ai, niște angoase și teama de a pierde ceva sau pe cineva să fie mai puternic resimțită acum.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele în Gemeni îți activează chiar sectorul relațiilor și al căsătoriei și s-ar putea ca întreg focusul următoarei perioade să fie aici. Vei simți dorința să-ți îmbunătățești relația de cuplu, însă ai grijă și la cum echilibrezi autoritatea pentru că puterea pare a fi la partener și nu la tine. Oricum vezi mai clar care este situația în viața de cuplu.

Carieră și bani

Tot Soarele în Gemeni este responsabil și de atenția pe care o vei acorda-o relațiilor profesionale. Poți atrage de partea ta noi colaborări și poți semna noi contracte.
Sănătate

S-ar putea să fie o zi care vine la pachet cu mult stres profesional și ar fi ideal să-ți rezervi momente de liniște și relaxare și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 mai 2021

Dragoste

Azi poți pune la cale niște planuri de viitor alături de prieteni sau de persoana iubită și îți poți consolida unele idei despre relațiile tale.

Carieră și bani

Soarele în Gemeni îți activează sectorul muncii și îți va aduce idei și soluții remarcabile pentru a te pune în valoare, dar și pentru a-ți crește eficiența. Ține cont că vei avea energie în rezolvarea sarcinilor, dar și tendința de a te suprasolicita.

Sănătate

Și sectorul sănătății va fi activat de acest tranzit solar și s-ar putea să iasă la lumină niște probleme de sănătate care se cer rezolvate acum, însă ai puterea să faci asta, mai ales că ești plin de vitalitate de la Soare.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele în Gemeni îți va activa chiar sectorul iubirii și vei fi mai romantic, mai dornic să petreci timpul alături de persoana iubită și să vă dedicați unor activități comune. Cum Soarele este guvernatorul relațiilor tale, îți poți îmbunătăți comunicarea în cuplu acum. Dacă ești singur simți intens dorința de a cuceri și a flirta, de a te îndrăgosti.

Carieră și bani

Cu Soarele în Gemeni se anunță o perioadă creativă, în care simțul artistic și estetic va fi la cote înalte și te poți pune în valoare mai mult. Se întrevăd discuții despre contracte ș noi colaborări.

Sănătate

Profită de acest tranzit pentru a-ți descoperi noi pasiuni, pentru a te distra mai mult și chiar pentru a da un plus de valoare unui hobby.

Horoscop zilnic Pești – 20 mai 2021

Dragoste

Soarele în Gemeni îți activează sectorul familiei și locuinței și poate fi o perioadă bună să te ocupi cu mai multă energie de treburile gospodărești, dar și de nevoile celor dragi, să te apropii de părinți.

Carieră și bani

Soarele este guvernatorul muncii tale și te poate susține acest tranzit să te înțelegi mai bine cu colegii, să vii cu idei și soluții pentru a-ți crește randamentul și să lămurești neînțelegeri care au existat până acum.

Sănătate

Starea emoțională poate fi răscolită de acest tranzit solar și pot reveni în minte amintiri, situații din trecut, chiar și din copilărie care au rămas nerezolvate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine