Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 martie 2022. Scorpionii fac progrese în plan sentimental

Publicat: 21/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 21 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o conjuncție între Mercur și Jupiter din zodia Pești, aspect care ne oferă înțelepciune, clarviziune și iluminare spirituală. Avem inspirație, intuiție, imaginație și putem vedea dincolo de bariere, putem descoperi adevăruri și ne putem schimba perspectiva asupra realității.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Profită de energia acestei zile pentru a-ți înțelege experiențele trecutului într-o altă cheie și astfel pentru a te detașa de ceea ce nu mai merită păstrat în amintirile tale. Este o perioadă în care poți avea revelații, conștientizări prețioase și poți ierta mai ușor, mai ales că vei da dovadă de foarte multă înțelepciune. Poți primi răspunsuri prin vis.

Horoscop zilnic Taur

Vezi dintr-o perspectivă mult mai înțeleaptă o relație de prietenie și asta te va ajuta să o clasifici. Poți avea idei progresiste în legătură cu un proiect în care ești implicat. De asemenea, îți poți face planuri de viitor pentru următorii cel puțin 12 ani, însă fii realist.

Horoscop zilnic Gemeni

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău și conjuncția se petrece în sectorul aspirațiilor și al profesiei, ai putea avea un moment de revelație în care să-ți dai seama care este menirea ta, care sunt aspirațiile tale. Aspectul este valabil și în cuplu, dat fiind că Jupiter îți este guvernator de relații.

Horoscop zilnic Rac

Pentru tine se deschide larg ușa spiritualității și poți avea acces la informații înalte, poți face descoperiri și poți pleca într-o călătorie. Poți percepe viața într-un mod mult mai spiritual și poți să-ți schimbi prinzipii, crezuri și mentalități. Fii mai atent la visele pe care le ai. Pot fi mesaje divine.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca zilele astea să simți mâna Universului care te ocrotește sau să fii mai atras de zona mistică. Poți pierde sau pot renunța la ceva sau la cineva, însă golul va fi umplut imediat. Unii nativi pot rezolva situații financiare în care erau implicați alături de alții.

Horoscop zilnic Fecioară

Din ipostaza de guvernator, Mercur, care trece prin sectorul relațiilor tale, te ajută să începi o nouă relație sau să-ți consolidezi actuala relație, să faci progrese alături de partener. Ești mai iertător și mai puțin critic, îți înțelegi deciziile luate față de alții și îți poți schimba benefic atitudinea într-o relație, fie de cuplu, fie profesională.

Horoscop zilnic Balanță

Profită de acestă conjuncție Mercur-Jupiter pentru a-ți organiza munca lor, programul, stilul de viață, dar și pentru a te însănătoși. Poți descoperi remedii la afecțiunile cu care te confrunți, iar unii nativi își pot schimba chiar și jobul.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția Mercur-Jupiter din Pești se petrece în sectorul iubirii tale și ai toate șansele fie să te îndrăgostești și să începi o nouă relație, fie să faci progrese în actuala poveste de dragoste. Ești mai blând, mai tandru și mai romantic și îți descoperi noi motive de fericire. Zi bună pentru apropierea de copii.

Horoscop zilnic Săgetător

Guvernatorul tău, Jupiter, și guvernatorul relațiilor tale, Mercur, prin această întâlnire în Pești îți oferă ocazia de a obține stabilitate emoțională și siguranța unui cămin. Unii nativi pot rezolva situații legate de actele unei locuințe sau își pot reamenaja casa.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția de astăzi te face mai blând în dialog, mai înțelept la minte și mai îngăduitor cu cei din jur. Te bucuri de idei inspirate și poți lua decizii bune. Unii nativi pot afla adevăruri care să le deschidă mintea și au ocazia să rezolve situații dificile legate de acte sau să obțină avize și aprobări.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur și Jupiter își unesc energiile în sectorul tău financiar și-ți aduc multă înțelepciune în modul de câștigare a banilor și administrare a bugetului. Poți purta discuții care să-ți aducă o creștere salarială, a comisionului sau chiar ocazia de a-ți monetiza talentele.

Horoscop zilnic Pești

Mercur și Jupiter se întâlnesc în zodia ta pentru prima și ultima data în 12 ani, așa că este un moment bun să vezi dacă ești pe direcția de viitor corectă. Poți să ai momente de iluminare în care să vezi mai clar drumul tău. Ai intuiție, inspirație și unii nativi își pot lua angajamente într-o relație, pot face progrese, dat fiind că Mercur le guvernează acest sector de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Cîrstoiu: Nu mă retrag. Să anunțe Ciolacu că mă retrage. Nu iau bani, nu am...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Corpul nu vrea de fapt să îmbătrânească, arată prima hartă a mușchilor umani