Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iunie 2021. Lună Plină în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iunie 2021. Lună Plină în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iunie 2021. Lună Plină în zodia Capricorn
Publicat: 24/06/2021, 09:37
Actualizat: 24/06/2021, 09:38

Horoscopul zilei de 24 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Capricorn, un moment care poate aduce apogeul unor acțiuni începute în ianuarie, culgerea roadelor și încheierea sau trecerea într-o nouă etapă. Este o perioadă în care ne putem da seama care ne sunt aspirațiile și idealurile în viață și ce trebuie să facem pentru a ni le atinge. Lună Plină din Capricorn va avea impact mai puternic în următoarele două săptămâni, dar efectele sale vor fi resimțite jumătate de an de acum înainte. Cei mai puternic o vor resimți Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii, dar și cei care au ascendent aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste zodii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 iunie 2021

Dragoste

Cum Luna este guvernatoarea familiei tale, s-ar putea să ai parte de unele momente mai tensionate cu părinții, de aceea este foarte important să menții un echilibru între casă și muncă.

Carieră și bani

Luna Plină din Capricorn se va forma în sectorul carierei tale și va aduce ocazia culegerii unor roade profesionale. Poți să-ți atinge niște obiective. Sunt și nativi care pot încheia acum o direcție profesională pentru a merge pe alta.

Sănătate

Jupiter din sectorul sănătății tale susține această lunație și te poate ajuta să conștientizezi multe situații din trecut, dar și să vindeci niște traume emoționale. Este o perioadă de creștere spirituală și rugăcinea, meditația sau alte tehnici de acest gen te pot ajuta.

Horoscop zilnic Taur – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Capricorn te susține foarte mult să înțelegi oamenii care au alte principii și convingeri decât ale tale. Nu este deloc exclus să cunoști persoane de altă naționalitate sau altă religie care să te surprindă plăcut cu atitudinea lor.

Carieră și bani

Luna Plină din Capricorn poate reprezenta apogeul unor activități profesionale care ți-au adus dezvoltare și poți acum pune în practică ceea ce ai învățat.

Sănătate

Nevoia de a călători este mai mare acum, dar azi ai grijă la deplasări. Mai bine fă o călătorie cu mintea sau caută oferte de călătorii pentru că poți găsi oferte avantajoase.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină din Capricorn îți poate aduce momente de conștientizare vizavi de viața intimă sau de o poveste de dragoste ascunsă, de o aventură. Ai grijă la infidelități și secrete pentru că pot ieși acum la suprafață.

Carieră și bani

Un context financiar, cel mai probabil legat de un credit, o datorie, un partaj, un bun materiale se poate încheia acum. Unii nativ pot culege roadele unor investiții făcute.

Sănătate

Este momentul să scapi de frici, temeri, dependențe și vicii sau să închei un context emoțional nociv pentru tine.

Horoscop zilnic Rac – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină din Capricorn se petrece chiar în sectorul relațiilor și căsătoriei și poate reprezenta un moment de apogeu în viața de cuplu. Poți culege lauri sau poți ajunge la o despărțire, mai ales dacă principiile voastre nu sunt comune și ați realizat că nu evoluați în aceeași direcție.

Carieră și bani

Tot lunația poate avea impact important asupra relațiilor și contractelor profesionale. De asemenea, poți culege roadele unei colaborări, dar poți pune punct și unui contract care nu te mai reprezintă.

Sănătate

Este foarte normal să simți mai puternică energia acestei zile și chiar să ai stări de agitație, insomnii, dat fiind că Luna este guvernatoarea ta și se află în opoziție cu Soarele.

Horoscop zilnic Leu – 24 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să apară discuții în cuplu despre bani și intimitate și unele secrete sp iasă la suprafață sau pur și simplu să spui ceea ce până acum ai evitat. Ai grijă să nu rănești sau să fii rănit!

Carieră și bani

Luna Plină din Capricorn va impacta casa muncii tale și poate aduce unele momente culminante la job care să te determine să faci schimbări, fie de program, fie de sarcini și de modul în care ți le desfășori. S-ar putea ca unii nativi să-și dea demisia sau să treacă la alt nivel profesional.

Sănătate

Tot această lunație este responsabilă și cu starea ta de sănătate și poate aduce unele afecțiuni mai vechi în atenția ta pentru a fi tratate. Nu le trece cu vederea, dar oferă-ți și o abordare mai spirituală a lor.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină din Capricorn se petrece chiar în sectorul iubirii tale și poate reprezenta punctul culminant al unei povești de dragoste. Poți culege niște roade sentimentale, poți conduce povestea la alt nivel sau poți realiza că nu te leagă mai nimic de persoana de alături și poți încheia relația. O situație care vizează copiii, pentru cei care sunt părinți, se poate rezolva acum.

Carieră și bani

Este un moment în care creativitatea ta, imaginația și simțul artistic pot atinge apogeul și poți profita pentru a le pune în practică și a le da o formă concretă.

Sănătate

Această lunație îți poate canaliza atenția către un hobby și nevoia ta de a te dedica unei pasiuni și, implict, de a avea mai mult timp liber poate crește. S-ar putea să simți ca o limitae acum, ca o frustrarw că nu poți face ceea ce vrei, de aceea o reconfigurarea a programului te poate ajuta să te bucuri mai mult de micile plăceri ale vieții.

Horoscop zilnic Balanță – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină din Capricorn se petrece în sectorul familiei și nevoia de a fi alături de cei dragi este resimțită mai puternic acum. Te poți împăca cu părinții, însă fă tot posibilul să eviți tensiunile. Nu-ți au rostul acum.

Carieră și bani

Această lunație poate da șansa multora să se preocupe de contexte legate de casă, poate de un credit imobiliar, poate de o renovare. Sunt și nativi care se relochează datorită locului de muncă. Oricum echilibrul între casă și muncă trebuie avut în vedere. Este condiția primordială pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum îți dorești.

Sănătate

Starea emoțională poate fi apăsătoare și s-ar putea să te simți singur, poate neînțeles. Compania celor dragi s-ar putea să nu-ți fie de ajuns, de aceea ar trebui să privești mai mult în interiorul tău, la trecut și la unele traume din copilărie care însă te amprentează și care se cer vindecate.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 iunie 2021

Dragoste

Azi fii atent la tot ce auzi, la ce mesaje primești și la ce dialoguri porți pentru că poți primi în mod neașteptat unele răspunsuri. O declarație de dragoste poate schimba un context acum.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Capricorn îți aduce revelații și posibil chiar și vești importante, mai ales dacă aștepți un răspuns, o clarificare a unui context petrecut în luna ianuarie a acestui an. Este o perioadă în care negocierile pot fi în favoarea ta, dar azi fii foarte prudent la ce acte semnezi.

Sănătate

Lunația te stimulează să ieși la plimbare, să pleci într-o minivacanță, să faci o deplasare importantă pentru tine.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 iunie 2021

Dragoste

Este o zi bună să te pui mai mult în valoare, mai ales prin talentele tale personale pentru că pot fi văzute și apreciate de alții și astfel tu poți să te pui mai bine în evidență. Posibile secrete care ies la suprafață și discuții legate de bani în cuplu.

Carieră și bani

Luna Plină din Capricorn se petrece în sectorul banilor obținuți din muncă proprie și poate reprezenta culegerea unor roade financiare sau încheierea unei surse de venit. Este probabil să returnezi o datorie sau să obții un bonus, un comision, poate să culegi roadele propriilor tale economii. Poți scoate bani din talentele native.

Sănătate

Lunația aceasta, folosită în mod constructiv, te ajută să-ți recapeți încrederea în propria ta persoană și astfel să-ți crești stima de sine. Starea emoțională poate fi mai apăsătoare astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și poate reprezenta apogeul unor situații, poate ambiții, pe care le-ai cultivat în luna ianuarie a acestui an. Viața ta poate intra pe un alt făgaș, așa că nu te teme să închei relații și etape care nu te mai reprezintă.

Carieră și bani

Poți avea parte de negocieri avantajoase și ajutor din partea unor persoane apropiate. Un capitol de viață se încheie pentru a începe altul. Acum este importantă imaginea ta și felul în care te văd ceilalți.

Sănătate

Este foarte probabil ca unele vulnerabilități să iasă la suprafață, să te simți mai agitat și mai obosit, irascibil, așa că odihnește-te mai mult. Pune-ți propriile tale nevoi pe primul loc și fă tot ce este necesar să ți le satisfaci.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 iunie 2021

Dragoste

Un context din trecutul tău reapare acum și se cere rezolvat. Posibil să te simți mai singur, abandonat și neînțeles, iar amintirile să revină, însă sub o formă mai tristă. Spune o rugăciune și caută să înțelegi din punct de vedere spiritual ceea ce ți se întâmplă. Astrologia te poate ajuta să-ți clarifici multe întrebări.

Carieră și bani

Poți primi un ajutor bănesc sau poți avea parte de o reușită financiară, poți rezolva ceva ce ține de sectorul banilor.

Sănătate

Luna Plină din Capricorn are impact asupra sănătății tale saua supra stării de sănătatea a unei persoane dragi. Dacă este vorba despre tine, atunci trebuie să ierți pe cineva ca să te simți bine, iar dacă este vorba de altcineva, atunci va trebui să te implici pentru a-ți oferi sprijinul și, de asemenea, te vei simți bine tu.

Horoscop zilnic Pești – 24 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină din Capricorn se petrece în sectorul prietenilor și poate aduce revelații despre o relație de prietenie, poate însemna finalul unei prietenii și începutul unei povești de dragoste.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din zodia Capricorn vine cu revelații legate de idealurile și aspirațiile tale și poți primi ajutor de la una sociat sau te poți asocia cu cineva. Un proiect de grup poate aduce roade importante.

Sănătate

Este o zi bună să ieși din casă, să te distrezi mai mult și să cauți să-ți faci unele mici pofte. Socializarea acum te binedispune și poți primi mesaje care să te bucure din partea celor dragi. Nativii care sunt în căutarea spiritualității pot profita de ziua de astăzi pentru a-și descoperi un gjid spiritual, pentru a face o rugăciune, o meditație.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge noua Dacia Duster în off-road? Test în condiții reale cu noul SUV românesc...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Lui Meghan nu-i pasă de cancerul Regelui Charles și prințesei Kate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului