Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 martie 2022. Gemenii pot fi mințiți

Publicat: 25/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 25 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna Neagră din zodia Gemeni va forma un careu cu Mercur din Pești, aspect care poate aduce minciuni, infidelități și trădări. Nu este momentul să dăm crezare vorbelor auzite și va trebui să fim foarte atenți pentru că putem vedea deformat realitatea din jurul nostru.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este foarte posibil să fii mințit și dezamăgit de persoane în care ți-ai pus toată încrederea. Evită să crezi zvonurile auzite și mai ales să iei decizii și să faci negocieri. Totodată, nu te lăsa păcălit de promisiuni și nici tu nu le face. Unele secrete pot fi acum divulgate.

Horoscop zilnic Taur

Dat fiind faptul că Luna Neagră este în sectorul tău financiar, ar fi indicat ca astăzi să eviți cheltuielile, investițiile și tranzacțiile. Poți greși chiar și cu plăți pe care le faci în mod constant. Poți fi păcălit ușor și chiar de persoane din anturaj, așa că nu da bani cu împrumut prietenilor.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Neagră se află chiar în zodia ta și s-ar putea ca astăzi să-ți dai seama că ai visat prea departe. Un vis, o aspirație înaltă se destramă sau tu ai tendința de a-ți creea idealuri mult prea înalte. Poți fi mințit și păcălit destul de ușor.

Horoscop zilnic Rac

Dacă simți că ți se activează niște frici, încearcă să le controlezi rațional și în niciuin caz nu te lăsa pradă unor vicii. Unii nativi se pot lăsa ușor păcăliți de false credințe, de falși ghizi și principiile lor de viață pot trece printr-un impas major.

Horoscop zilnic Leu

Poți fi ispitit destul de ușor zilele acestea, așa că nu ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură sau la tendința de infidelitate. Nu sunt bine aspectate tranzacțiile și investițiile. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște dependențe să ți se reactiveze și va trebui să ți le controlezi.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi evită negocierile profesionale și nu crede toate promisiunile pe care ți le fac ceilalți. Aspectul este valabil și în cuplu, dar mai ales în plan profesional. Un partener de afaceri te poate păcăli destul de ușor. Grijă la imaginea ta mai mult!

Horoscop zilnic Balanță

Nu te contrazice cu colegii de muncă pentru că, deși ai putere de convingere asupra altora, s-ar putea să nu vezi realitatea. Grijă la o problemă de sănătate și la tratamentele pe care le iei. Nu te trata după ureche.

Horoscop zilnic Scorpion

Și tu poți fi destul de ușor ispitit, fie financiar, fie sentimental. Există riscul să pierzi bani prin speculații financiare și să calci strâmb într-o relație. Unii nativi pot fi păcăliți de cei cu care au ceva de împărțit. Evită speculațiile financiare, investițiile riscante, creditele și partajele.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Neagră se află în sectorul relațiilor tale și în careu cu Mercur, chiar guvernatorul acestui sector. Încearcă să nu te lași păcălit de cei din jur, fie de promisiunile partenerului, fie de negocieri profesionale. Unii nativi pot trece prin sistuații în care trebuie să aleagă între două oferte, între două contracte, între două persoane.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi s-ar putea să exagerezi cu grija pentru sănătate, ba chiar să te îngrijorezi peste măsură din cauza unor simptome. Cel mai probabil nu este nimic grav, ci diar fricile tale exacerbate. Ar fi recomandat să nu iei tratamente după ureche și nici să apelezi la leacuri băbești.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți fi destul de ușor de ispitit astăzi, fie sentimental, fie financiar. Evită să dai curs unei pasiuni de moment sau unei atracții orbești și evită speculațiile financiare. S-ar putea, dacă ai de făcut plăți sau încasări, să nu fii prea atent la bani.

Horoscop zilnic Pești

Teama de a pierde stabilitatea unei relații sau confortul financiar sau poate siguranța unui cămin, te pot împinge către decizii necugetate. Poți fi mai ușor de păcălit de ceilalți, dar și tu, la rândul tău, poți juca un rol și-ți poți pune o mască care nu te reprezintă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?