Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 aprilie 2021. Leii sunt suspicioși

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 aprilie 2021. Leii sunt suspicioși
Horoscop 26 aprilie. Sursa foto: Pixabay
Publicat: 26/04/2021, 10:00
Actualizat: 26/04/2021, 14:57

Horoscopul zilei de 26 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur, context care ne susține în sectorul iubirii, dar și în sectorul financiar, prin idei, dialoguri, inspirație și mici beneficii care pot veni. Totodată, Luna își încheie astăzi mersul prin zodia Balanță, amprentându-ne cu o nevoie deloc sibtilă de regăsire a echilibrului în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă dialogurilor în cuplu, împăcări cu partenerul de viață, în cazul în care au existat neînțelegeri. Nativii se bucură de momente frumoase în dragoste.

Carieră și bani

Contextul astrologic al zilei te susține foarte mult dacă ai de purtat discuții pe teme financiare sau ai de negociat un contract.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate și ai multă forță și putere să realizezi ceea ce-ți propui.

Horoscop zilnic Taur – 26 aprilie 2021

Dragoste

Te bucuri de magnetism, atragi prin cuvintele tale și te faci ușor plăcut de cei din jur. Profită și discută despre dorințele tale personale cu persoana iubită. Nativii singuri pot cuceri mai ușor.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, este o zi bună pentru discuții în vederea eficientizării activității la locul de muncă sau chiar pentru discuții legate de bani. Atenție, totuși la discuțiile cu superiorii care pot fi mai încordate.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și, în plus, te bucuri de o stare de spirit pe măsură. Siți că puterea este la tine și asta te face să strălucești.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi foarte pasională în cuplu, iar dacă ești singur fie cineva își declară sentimentele pentru tine sau, cel puțin, observi că ceva s-a schimbat în atitudinea unei persoane, fie tu îți declari niște trăiri ascunse, secrete.

Carieră și bani

Ai inspirație, imaginație și mult simț artistic, calități care te pot ajuta să te pui mult în evidență la locul de muncă sau în proiectele tale.

Sănătate

Te poți baza pe vocea interioară, pe intuiție. Ascult-o  cu încredere și nu vei da greș.

Horoscop zilnic Rac – 26 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a discuta cu cei dragi ceea ce te nemulțumește, iar la acest capitol intră familia, în primul rând, dar și prietenii. Poți lega noi cunoștințe.

Carieră și bani

S-ar putea ca programul de lucru să-ți fie întrerupt sau modificat de niște situații legate de locuință care nu depind neapărat de tine, ci de persoane, instituții de la care tu aștepți unele răspunsuri.

Sănătate

Nu este deloc exclus să ai o stare emoțională mai ciudată, ca și cum ți-ai dori să scapi de niște apăsări și frământări. Te poți detensiona dacă le vei elibera.

Horoscop zilnic Leu – 26 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să devii suspicios, să pui întrebări indiscrete și iscoditoare și nu este exclus ca răspunsurile primite să te deranjeze.

Carieră și bani

Profită de contextul astrtologic al zilei pentru a învăța ceva nou, pentru a studia sau pentru a afla informații noi într-un doamneiu care te pasionează. Zi favorabilă negocierilor și discuțiilor cu superiorii.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosit în cazul în care există stres profesional, pre multe sarcini de rezolvat o dată și discuții interminabile cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 aprilie 2021

Dragoste

Se lămuresc multe convingeri și principii de viață și ai toate șansele să ajungi la o viziune comună de viitor cu partenerul de viață. Zi favorabilă celor care au relații la distanță.

Carieră și bani

Schimbările de la locul de muncă, care s-au produs recent sau sunt pe cale să se producă, te dezechilibrează din punct de vedere financiar, însă deocamdată nu este cazul să-ți faci probleme, dar este util să ai un plan secund la îndemână.

Sănătate

Frământările de până acum, chiar dacă au fost subtile, au șanse mari să se dizolve și să înțelegi dintr-o perspectivă nouă viața.

Horoscop zilnic Balanță – 26 aprilie 2021

Dragoste

Te bucuri de un magnetism aparte și va fi mult resimțit prin felul în care vorbești. Contextul zilei te susține să discuți cu partenerul de viață și să ajungi la o înțelegere.

Carieră și bani

Te bucuri de multă creativitate, de simț artistic și de dorință de a le manifesta, în special pentru a te pune în valoare.

Sănătate

Profită că astăzi Luna este încă în zodia ta și dedică-te activităților care-ți fac plăcere și te bucură. Stare de sănătate bună.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 aprilie 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca un partener dinrecut să te caute sau un context să-ți trezească niște amintiri. În cuplu este o zi foarte bună pentru a comunica și a ajunge la un acord cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Dacă ai un contract de negociat, nu te teme să o faci și nu te teme să-ți ceri drepturile. Ai șanse mari să obții ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Te simți energic, în putere, însă s-ar putea ca din cauza asta să ai și tendința de a te suprasolicita. Nu face excese.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 aprilie 2021

Dragoste

Te conectezi foarte ușor cu prietenii și astăzi poți petrece momente plăcute în compania acestora, mai ales că vei comunica foarte apropiat cu aceștia. Ascultă ceea ce au de zis. Îți poate fi de folos.

Carieră și bani

Ești ușor visător și entuziast cu privire la proiectele tale de viitor și îți faci planuri mari. Totodată, pot veni și soluții, idei bune și ajutor. O zi favorabilă discuțiilor la locul de muncă.

Sănătate

Faptul că ai ocazia să lămurești niște situații profesionale te ajută foarte mult să atingi o stare de bine și de relaxare. Veștile legatede sănătate, diagnostice și rezultate sunt favorabile.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 aprilie 2021

Dragoste

Nu prea suporți autoritatea nimănui, cu atât mai puțin a partenerului de viață. Un dialog în cuplu te incită sau, poate, dacă ești singur primești o declarație de dragoste.

Carieră și bani

Fă un efort astăzi și evită tensiunile cu superiorii pentru că-ți pot afecta imaginea. Tactul și răbdarea vor face minuni.

Sănătate

S-ar putea să simți destul de profund nevoia de echilibru în viața ta, nevoia de a te detașa de ceva, poate chiar de a scăpa de frică pe care o ai.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 aprilie 2021

Dragoste

Azi ai tendința de a ține persoanele dragi la distanță, însă un sfat bun și un dialog plăcut poate veni chiar de la părinți.

Carieră și bani

Te poți afirma prin ideile pe care le ai, prin felul în care îți susții punctul de vedere. Posibil să simți nevoia de a studia ceva nou sau pur și simplu te informezi suplimentar despre un context profesional.

Sănătate

Nu lăsa starea emoțională să pună stăpânire pe tine. Ai tendința de a fi pesimist și negativist, chiar și fără un motiv anume.

Horoscop zilnic Pești – 26 aprilie 2021

Dragoste

Azi ești destul de stăpân pe ceea ce spui și vei face declarații, te vei exprima fără perdea și chiar dacă vei deranja sau vei sări calul, nu te vei justifica în fața nimănui.

Carieră și bani

Un context care vizează banii deținuți împreună cu alții, fie creditele, datoriile, împrumuturile, investițiile, un proces de recuperare a unor drepturi și bunuri materiale, te poate stresa pentru că nu ai rezultatele dorite, însă ai șansa să privești cu optimism spre viitor.

Sănătate

Sunt niște frici și temeri pe care le resimți acum, dar care te ajută să iei cele mai bune decizii, deci lasă-le să se mamnifeste și ascultă ceea ce-ți transmit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii