Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 aprilie 2022. Taurii își fac planuri de viitor

Publicat: 26/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 26 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din Taur și Jupiter din Pești formează astăzi un aspect de susținere unic în 12 ani care ne va ajuta să credem în raționamentele noastre și să fim mai optimiști, să vedem partea plină a paharului. Vom negocia cu mai multă siguranță, vom lua decizii înțelepte și vom găsi soluții intuitive pentru a ne pune ideile în practică.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Acest context astrologic te ajută să te desprinzi de niște idei de care te simțea atașat și să îți recâștigi încrederea în tine. Poate fi vorba de situații financiare pe care le rezolvi grație intuiției tale și astfel poți să te gândești la profit. Nu este exclus să faci și unele cheltuieli ca urmare a unei bucurii interioare pe are o resimți.

Horoscop zilnic Taur

După ce zilele trecute ai fost mai rezervat în exprimare, iată că astăzi îți revine bucuria de a împărtăși cu ceilalți ceea ce simți și ceea ce-ți trece prin minte. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii, pentru a primi și oferi sfaturi înțelepte și pentru a-ți face planuri de viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca în sfârșit să ți se mai dizolve din fricile și temerile acumulate în ultima perioadă. Scapi de niște gânduri negativiste și  privești cu mai mult optimism către trecut. Este o zi bună pentru comunicare în cuplu, pentru a ajunge la un compromis cu partenerul.

Horoscop zilnic Rac

Faci progrese cu prietenii sau într-un anturaj în care ai intrat de curând. Posibil să te aliezi cu persoane cu care împărtășești aceleași idealuri și viziuni. Primești sfaturi bune de la cei din jur și ai parte de susținere dacă vrei să faci progrese. Ești susținut să te înscrii la un curs sau să pleci într-o călătorie.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi foarte bună dacă vrei să porți discuții cu superiorii sau cu figurile autoritare din viața ta. De asemenea, poți lua decizii înțelepte legate de cariera ta, poate chiar care vizează o direcție de viitor. Îți faci planuri optimiste și strategii mărețe pentru a-ți atinge niște obiective.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic al zilei te ajută să rezolvi chestiuni administrative, legate de acte, de procese. Te bucuri de o gândire matură, înțeleaptă și mulți nativi vor fi susținuți să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Balanță

Ai șanse mari să rezolvi situații ce vizează bunurile materiale, creditele și partajele. În cuplu poți discuta cu partenerul despre investiții comune și puteți lămuri situații ce țin de încredere și fidelitate. Pot veni oportunități financiare prin intermediul unor colaborări și afaceri.

Horoscop zilnic Scorpion

Te bucuri de un context astrologic foarte bun dacă vrei să faci pași într-o relație nouă sau să cucerești pe cineva. Și în cuplu, dar și în relațiile profesionale este vorba de multă înțelegere și armonie, șanse de progres.

Horoscop zilnic Săgetător

Comunicarera cu colegii este bună, te bucuri de susținere și poți primi vestea unei angajări, în cazul în care-ți cauți de lucru. Ai parte de susținere și în desfășurarea activităților de zi cu zi, iar familia te înțelege mai bine și armonia din jur te liniștește.

Horoscop zilnic Capricorn

Contextul astrologic te susține în negocieri, dar și să găsești cele mai bune soluții și rezolvări la situații ce țin de creșterea și educația copiilor. Pe de altă parte, te bucuri de idei creative pe care, dacă le pui în practică vei afce progrese cu un proiect.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca astăzi să investești niște bani în casă sau să fii nevoit să ajuți pe cineva din familie. Oricum, sprijinul va fi reciproc. Cei care vor să-și facă un credit imobiliar, au toată susținerea astrelor.

Horoscop zilnic Pești

Ziua aceasta te susține în discuții, în negocieri și dacă vrei să convingi pe cineva de ceva. Ai intuiție și înțelepciune pentru a lua cele mai bune decizii. Totodată, și în cuplu te bucuri de armonie și înțelegere