Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2021. Vărsătorii se simt bine în pielea lor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2021. Vărsătorii se simt bine în pielea lor
Horoscopul zilei de 28 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 27/06/2021, 21:59

Luna traversează zodia Vărsător, poziție din care ne va stimula gândirea într-un mod original, nonconformist, chiar revoluționar. Vom avea idei neașteptat de bune și vom găsi soluții ingenioase la problemele cu care ne confruntăm, deși azi putem lua mai greu o decizie definitivă. Stresul și agitația nervoasă ar putea atinge cote alarmante și ar fi de preferat să evităm contextele tensionate. În schimb, este o zi favorabilă pentru reactivarea unor relații de prietenie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 iunie 2021

Dragoste

Azi ai nevoie să te reconectezi la prieteni, să petreci mai mult timp cu cei apropiați și să ieși mai mult din casă.

Carieră și bani

Este zi bună să-ți analizezi niște proiecte, mai ales proiecte de grup, să vezi dacă îți aduc beneficiile dorite. Alți nativi își pot face planuri de viitor.

Sănătate

Viața socială activă revitalizează Berbecii, așa că astăzi nu sta pe gânduri și răspunde afirmativ unei invitații în oraș.

Horoscop zilnic Taur – 28 iunie 2021

Dragoste

Încearcă să nu devii prea autoritar cu partenerul de viață și nici nu-ți manifesta nemulțumirile prea abitir. Dă dovadă de mai multă toleranță. Toată lumea greșește.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale și îți poate aduce unele tensiuni cu superiorii sau frustrări legate de ascensiunea ta profesională. Poți reface niște strategii de avansare pentru că ai idei ingenioase.

Sănătate

Ai nevoie de odihnă și relaxare, mai ales că tsresul profesional poate fi la cote înalte astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 iunie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, astăzi poți simți o mai mare nevoie de apropiere și poți comunica deschis ceea ce simți pentru a reconecta cu partenerul.

Carieră și bani

Caută să înveți ceva nou, citește, studiază, informează-te. Poți afla lucruri importante pentru viitorul tău, pentru progresul tău.

Sănătate

Mintea îți fuge în vacanță și trebuie să faci un efort pentru a o readuce acasă. Însă, poate fi o zi bună să cauți oferte de călătorie.

Horoscop zilnic Rac – 28 iunie 2021

Dragoste

Ai șansa să lași deoparte neînțelegerile în cuplu și să te reconectezi la partenerul de viață. O cină romantică se poate încheia cu o noapte pasională.

Carieră și bani

Nevoia de a-ți consolida situația financiară, te poate împinge la unele acțiuni care pot fi mai puțin avantajoase bugetului tău. Ai grijă la investiții și la propunerile celorlalți.

Sănătate

Posibil ca unele sentimente uitate să reapară, unele atașamente să reînvie și să te facă să te simți mai puțin confortabil la nivel interior.

Horoscop zilnic Leu – 28 iunie 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin casa relațiilr tale și nevoia de reconectare cu parteneruk de viață este mare. Bucură-te de momente în doi și fă abstracție de tot ce te înconjoară.

Carieră și bani

Ceea ce ajunge astăzi la urechea ta te poate ajuta să iei o decizie profesională importantă. Fă tot posibilul să fii pe aceași lungime de undă cu colaboratorii.

Sănătate

Rezervă-ți timp și pentru tine și nevoile tale pentru cvă ai tendința de a te preocvupa de ceea ce fac ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 iunie 2021

Dragoste

Nu crede tot ce auzi și nu te baza pe tot ce ți se promite. În doi lucrurile se pot rezolva mai ușor.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul muncii tale și te instigă să te preocupi de acele sarcini amânate sau să devii exagerat de responsabil cu ceea ce ai de făcut. Însă, poți avea idei bune despre cum să-ți ușurezi și eficientizezi activitățile.

Sănătate

Tranzitul Lunii îți cere mai multă atenție la sănătate, mai ales la odihnă. Ține cont că este luni, deci săptămâna abia a început. Nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Balanță – 28 iunie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul iubirii tale și te susține să te reconectezi la persoana iubită sau să cucerești pe cine îți dorești. Activitățile cu copiii pot fi reconfortante.

Carieră și bani

Lasă-ți creativitatea și imaginația să zburde și vei vedea că nimic din ceea ce faci astăzi nu te va obosi și sarcinile profesionale nu ți se vor mai părea apăsătoare.

Sănătate

Un hobby pe care-l ai astăzi va necesita atenție Fie cineva te provoacă, fie chiar tu vrei să te deconectezi de la tot ce te înconjoară.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 iunie 2021

Dragoste

Lasă resentimentele deoparte și fii mai îngăduitor cu familia. Cei dragi au nevoie de tine, dar și tu de ei.

Carieră și bani

Chiar dacă ai un program prestabilit, s-ar putea ca unele situații ce țin de familie sau de casă să te facă să pleci mai repede de la muncă sau chiar să-ți iei o zi liberă.

Sănătate

Starea emoțională îți poate da bătăi de cap în prima parte a zilei pentru că vei avea tendința de a te lăsa impactat de problemele celorlalți.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 iunie 2021

Dragoste

Spune-ți doleanțele și vino cu soluții noi în cuplu pentru că partenerul pare a fi astăzi foarte receptiv la nevoile tale.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă negocierilor, dar și procesului de învățare. Nativii care au ședințe, susțin examene sau discursuri de care depinde viitorul lor sunt bine aspectați.

Sănătate

Poți fi nevoit să faci unele deplasări care deși nu-ți aduc multe bucurii, sunt necesare.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 iunie 2021

Dragoste

Fă tot posibilul și pune-te în valoare mai mult în fața partenerului de viață. Te poți bcura de aprecieri care-ți stimulează stima de sine.

Carieră și bani

Este o zi bună să rezolvi niște situații financiare, însă poți face și unele cheltuieli care nu-ți sunt neapărat pe plac, dar sunt necesare.

Sănătate

Ai multe grijo pe cap care astăzi se pot activa și-ți pot ridica semne de întrebare noi. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 iunie 2021

Dragoste

Luna traversează astăzi zodia ta și te poate stimula să te pui pe primul loc. Nu este un lucru rău, dar fii atent și la cerințele și nevoile partenerului de viață.

Carieră și bani

Ești inventiv și asta te poate ajuta să găsești cele mai ingenioase soluții la problemele cu care te confrunți.

Sănătate

Preocupă-te de probleme sufletului tău, de ceea ce zace în interiorul tău și tot ascunzi. Vei reuși să găsești starea de liniște de care ai nevoie.

Horoscop zilnic Pești – 28 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca cineva din trecut să te caute sau tu să cauți pe cineva din trecut. De fapt, nevoia ta este de a te lămuri tu cu tine în privința unui aspect trăit și neintegrat.

Carieră și bani

Azi ar trebui să o lași mai ușor cu ceea ce ai de făcut și dacă nu le poți duce la capăt nu te stresa, ci amână-le sau cere ajutorul altora.

Sănătate

Se întrevăd tensiuni interioare, solicitare nervoasă majoră și va trebui să faci tot posibilul pentru a te odihni mai mult și pentru a te relaxa mental.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase