Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2021. Gemenii pot afla un adevăr

Publicat: 29/11/2021, 06:00
Actualizat: 29/11/2021, 15:24

Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele se întâlnește astăzi cu Mercur în zodia Săgetător, moment care poate aduce o luminare a minții, a principiilor și credințelor noastre, dar și o mai mare dorință de studiu, de creștere personală și de expansiune profesională. Vom avea o minte ageră, vom căuta adevărul absolut și ne vom susține opiniile până în pânzele albe.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua aceasta îți poate aduce multe revelații și momente de conștientizare și nu este exclus să-ți dorești evoluție personală, să cunoști mai mult pe calea spiritualității sau să vrei să faci progrese profesionale și să cauți să înveți lucruri noi. Poți avea parte de discuții importante cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop zilnic Taur

Poți avea idei financiare foarte bune, idei de investiții sau idei despre cum să faci bani cu ajutorul altora. De asemenea, conjuncția de astăzi te stimulează și să porți un dialog important cu un partener de afecri sau cu partenerul de viață, și să abordezi teme legate de buget comun sau de viața intimă, de respect și moralitate.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjuncția Soare-Mercur îți poate aduce discuții lămuritoare cu partenerul de viață, mai ales că vezi dintr-o altă perspectivă relația voastră, și poți ajunge la concluzii importante care, implicit, să aducă și decizii relaționale. Posibil ca unele adevăruri să iasă la suprafață în cuplu. Unii nativi pot avea discuții și negoceri cu partenerii profesionali și pot semna un contract.

Horoscop zilnic Rac

Ziua de azi poate aduce discuții importante la locul de muncă în urma cărora să iei decizii importante. Unii nativi pot primi o ofertă de job sau pot merge la un interviu. Totodată, sunt și nativi care grație ideilor inspirate pe care le au se pot face remarcați, dar și nativi care pot lua decizii legate de stil de viață, de program și rutină zilnică.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția de astăzi te susține foarte mult să-ți exprimi sentimentele, fie că ești într-o relație de lungă durată, fie că te-ai îndrăgostit recent de cineva. Este momentul să spui ceea ce simți și să lămurești situații ce țin de viața ta sentimentală. Pe de altă parte, ești creativ, ai idei inspirate și te poți face remarcat prin felul în care vorbești.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea ca astăzi să ai parte de discuții importante cu familia, să lămurești situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale și nu este exclus să ți se impună o altă perspectivă asupra ideii de cămin. Profită de această conjuncție pentru a ierta și depăși trecutul șipentru a te împăca cu cei dragi. S-ar putea să fii mai agitat decât de obicei, de aceea ai grijă la ceea ce spui.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai foarte mare susținere în tot ce ține de comunicare. Ești convingător, poți negocia ușor și ești mai dornic de activități intelectuale, dar și de plimbări. Vei dori să descoperi lucruri noi, mai ales că mintea ta funcționează la capacitate maximă, și să iei niște decizii importante. Ai idei bune, așa că bazează-te pe raționamentul tău și nu crede tot ce-ți zic alții.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția Soare-Mercur îți poate aduce idei financiare foarte bune sau poate primești niște sfaturi, ponturi în urma unui dialog despre cum să faci bani. Unii nativi au momente de declick în care găsesc o soluție să scoată bani din talentele personale. Azi s-ar putea să fii mai tentat să cheltui bani.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția se petrece chiar în zodia ta și-ți poate aduce idei strălucite, o dorință mai mare de a socializa, de a pune întrebări și de a afla adevăruri. Totodată, s-ar putea să exagerezi și să-ți impui viziunile, neascultând ce au alții de zis. Posibil ca în cuplu să porți discuții în care să dai explicații sau să lămurești ceva, iar profesional să semnezi un contract.

Horoscop zilnic Capricorn

Astăzi nu te simți în apele tale și poți fi frământat de gânduri și stări anxioase, însă partea cu plus este că vei avea momente de conștientizare care-ți aduc revelații. Este o zi bună să ierți și să treci peste ceva din trecut. Unii nativi s-ar putea să vadă adevărata față a unor persoane, a unui partener profesional sau coleg de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai mintea destul de limpede astfel că poți vedea mai clar o situație, posibil legată de prieteni sau de un proiect în care ești implicat. Ai idei bune, dar poți primi și sfaturi înțelepte de la cei din anturaj, poate de la asociați, așa că ar fi bine să-i asculți. Este o zi favorabilă planurilor de viitor curajoase. Cei singuri ar putea fi atrași de cineva din anturaj.

Horoscop zilnic Pești

Conjuncția de astăzi dintre Soare și Mercur îți poate aduce o altă viziune asupra unei situații profesionale. Unii nativi au idei bune despre cum să-ți atingă obiectivele, în timp ce alții iau decizii importante privind direcția lor profesională. În cuplu se poate discuta despre viitorul relației și se poate pune problema oficializării acesteia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine