Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 aprilie 2022. Capricornii pot avea certuri în familie

Publicat: 03/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Săptămâna se încheie cu o conjuncție între Soare și Mercur în zodia Berbec, aspect care ne aduce curiozitate, idei îndrăznețe și încredere în noi înșine. Suntem mai agitați la nivel mental și dăm dovadă de curaj în exprimare astfel că vom spune direct ceea ce ne trece prin minte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Chiar dacă până acum ai fost mai confuz, azi vei da dovadă de multă efervescență mentală. Ai idei sclipitoare și te faci plăcut în dialogurile cu cei din jur. Spui lucrurilor pe nume, dar ai grijă să nu-ți impui prea mult punctul de vedere.

Horoscop zilnic Taur

Contextul astrologic îți poate aduce multă irascibilitate și o stare de agitație interioară. S-ar putea ca unele amintiri să revină și de preferat ar fi să faci o introspecție.  Astfel, vei reuși să-ți înțelegi trecutul și deciziile luate și să nu te mai judeci pentru ele.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai toate motivele să te bucuri de conjuncția Soare-Mercur. Vei observa că vei avea mintea mai limpede și îți poți face planuri de viitor ambițioase. Te faci apreciat în anturaj, primești aprecieri și sfaturi bune și găsești soluții pentru a avea succes într-un proiect.

Horoscop zilnic Rac

Tu ai parte de conjuncția Soare-Mercur în sectorul carierei și aspectul te stimulează să cauți căi de afirmare. Vei avea idei strălucite care să te ajute să-ți atingi un obiectiv măreț și vei ști cum și ce să faci sau ce să spui ca se devii mai vizibil.

Horoscop zilnic Leu

Azi îți trec prin minte multe gânduri și poți avea parte de discuții și experiențe care să îți pună niște principii de viață într-o altă lumină. Ți se pot revela adevăruri, poți avea acces la informații importante, maia les că ești un adevărat susținător al dreptății. Unii nativi își fac planuri de călătorie sau iau decizia de a se înscrie la un curs.

Horoscop zilnic Fecioară

Este de preferat ca astăzi să-ți asculți intuiția mai mult. Poți avea parte de discuții cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri pe tema bugetului sau unor investiții. S-ar putea ca unele discuții în cuplu să degenereze, mai ales dacă se atige o latură sensibilă sau intimă.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția între Soare și Mercur se petrece în sectorul relațiilor tale și te stimulează să comunici mai mult cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Chiar nu este momentul să stai singur, mai ales că acum poți să lămurești situații care sunt neclare. Este un moment bun pentru decizii legate de o relație sentimentală sau de un contract profesional.

Horoscop zilnic Scorpion

Profită de această zi pentru a-ți analiza stilul de viață și încearcă să faci acele schimbări care te ajută să te odihnești mai mult și să te preocupi de sănătate. Ziua, deși duminică, poate aduce chiar și decizii profesionale îndrăznețe.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția de azi te stimulează să-ți exprimi afecțiunea prin cuvinte mărețe și gesturi romantice. Ste un bun moment să redescoperi ce-ți place, ce-i place partenerului, care sunt hobby-urile comune. Cei singuri flirtează mai mult și pot începe o idilă.

Horoscop zilnic Capricorn

Ar trebui să profiți de această conjuncție pentru a deschide subiecte delicate în familie. Chiar dacă dor și dau naștere certurilor, la final poți obține rezultate nemaipomenit de bune. În plus, te poți vindeca de o traumă din copilărie dacă o conștientizezi. Este o zi ideală pentru a fi petrecută în intimitatea căminului.

Horoscop zilnic Vărsător

Conjuncția Soare-Mercur îți potențează abilitățile de comunicare și te stimulează la plimbări. Poți obține ceea ce-ți dorești de la cei din jur pentru că te faci plăcut și știi cum să ceri. Poți avea idei îndrăznețe și ambițioase și poți găsi soluții la orice problemă cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Pești

Și tu ai idei mărețe și destul de curajoase însă legate de cum să-ți creaști bugetul. Poți lua decizii importante legate de bani, de investiții, însă asigură-te că le analizezi suficient. Grijă mai mare la cheltuieli astăzi că vei avea tendința de a băga mâna adânc în buzunar. Pe de altă parte, o situație în cuplu o poți vedea acum dintr-un alt unghi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață