Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 mai 2021. Mercur activează zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 mai 2021. Mercur activează zodia Gemeni
Publicat: 04/05/2021, 09:43

Horoscopul zilei de 4 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și rațiunii, intră astăzi în zodia Gemeni, ipostază din care-și va manifesta puternic energia, dat fiind că este zodia sa de domiciliu. Mercur va tranzita Gemenii până pe data de 11 iulie, însă din data de 30 mai și până pe 23 iunie va retrograda. Până atunci, însă, ne va susține în exprimare, dialoguri și negocieri, și ne va imprima mai multă luciditate și flexibilitate în raționament. Mintea devine mai ageră, ideile sosesc, însă trebuie să avem grijă la tendința de a fi superficiali, cu atât mai mult cu cât Mercur va retrograda aici și ne va cere reevaluarea propriilor decizii și raționamente.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur în Gemeni te susține în comunicare și te ajută să te exprimi mai bine, deci poți profita de acest tranzit pentru a clarifica situații cu cei apropiați, pentru a te împăca cu rudele. Îți poți face prieteni noi cu mai multă ușurință.

Carieră și bani

Acest tranzit te va susține puternic în negocieri, în ședințe, interviuri și discursuri și în tot ce ține de zona învățării și comunicării. Dacă ai de dat examene, de făcut negocieri și de semnat acte, fă-o până pe 30 mai, când Mercur va retrograda.

Sănătate

Mercur îți guvernează și sectorul sănătății și te poate stimula să-ți faci unele analize sau să aduci schimbări stilului de viață. Totodată, te poate facev mai dornic de plimbări și excursii.

Horoscop zilnic Taur – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul iubirii tale și în tranzitul său prin zodia de domiciliu te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită, cu copiii sau, de ce nu, să cucerești pe cine îți place, mai ales că te pui mai mult în valoare.

Carieră și bani

Mercur în Gemeni va activa sectorul tău financiar și îți poate aduce idei bune despre cum să-ți îmbunătățești veniturile, chiar stimulându-ți talentele și creativitatea. Poți discuta despre bani, despre salariu, comisioane, însă ai grijă la perioada de retrogradare, când este de preferat să-ți reevaluezi modul de administrare a finanțelor, modul în care-ți câștigi banii și nicidecum să te avânți în cheltuieli.

Sănătate

Poți profita de acest tranzit pentru a face ceea ce-ți place, pentru a da curs unui hobby, pentru a te dedica mai mult unei pasiuni pe care o ai.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău și ai toate motivele să te bucuri de ingresul său în zodia ta. Vei comunica mai bine cu cei din jur, vei fi mai sociabil, însă ar trebui să profiți de mersul său direct pentru a clarifica situații ce țin de cuplu și care se pot transforma în conflicte ulterior, în perioada de retrogradare.

Carieră și bani

Este o perioadă în care te bucuri de intuiție, creativitate, idei mărețe și prospere și raționamentul te poate ajuta să-ți creezi strategii pentru atingerea unor scopuri pe care le ai.

Sănătate

Pentru majoritatea nativilor începe o perioadă în care dorința de a ieși din casă și a socializa, dorința de a se plimba, va fi mai mare.

Horoscop zilnic Rac – 4 mai 2021

Dragoste

Nu este exclus ca în perioada cu Mercur în Gemeni să te gândești mai mult la trecut, să reiei teme de dialog mai vechi sau să te întâlnești, să discuți cu persoane din trecutul tău. Ai mai multă grijă în perioada de retrogradare pentru că pot ieși la suprafață secrete.

Carieră și bani

Încearcă să pui la punct situații din trecut care te nemulțumesc, să reiei un dialog, o negociere.

Sănătate

Mercur în Gemeni poate favoriza o stare de interiorizare și introspecție și te poate face mai atent la sănătatea ta. Amintirile și frământările pot provoca drame de conștiință, pot aduce insomnii, iar în perioada de retrogradare acestea se pot accentua.

Horoscop zilnic Leu – 4 mai 2021

Dragoste

Cu Mercur în Gemeni vei fi mai preocupat de viața socială, vei ieși mai mult cu prietenii și vei căuta să intri în noi anturaje care să te pună mai mult în valoare. Atenție la retrogradare care poate aduce reevaluări ale unor relații de prietenie.

Carieră și bani

Tot Mercur în Gemeni poate să-ți aducă noi asocieri, noi proiecte de grup care-ți pot aduce profituri financiare sau ocazia de a-ți face planuri de viitor, însă ține cont că va retrograda și poate schimba niște perspective.

Sănătate

Încearcă să nu lași stresul profesional să te acapareze.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău și te susține în acest tranzit să fii mai rațional, mai lucid, însă va trebui să ai grijă la tendința de a te impune în fața celorlalți.

Carieră și bani

Mercur în Gemeni îți activează sectorul carierei și-ți poate deschide noi oportunități de dialog, de negocieri în legătură cu o funcție, cu direcția t aprofesională, însă ține cont că în perioada de retrogradare cariera ta va intra într-o amplă reevaluare și tensiunile cu superiorii pot escalada. Îți poți face strategii de avansare acum, dar în așa fel încât să ai toate resursele pentru a-ți atinge obiectivele.

Sănătate

Posibil să resimți mai mult stres care să vină din zona profesională, de aceea ar trebui să te relaxezi și odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Balanță – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur în Gemeni poate aduce situații din trecut sub lupa ta și îți cere să le dai o altă conotație, să le analizezi din alt unghi. Relațiile la distanță sunt susținute, dar și discuțiile legate de filozofii de viață, de convingeri.

Carieră și bani

Te poți aștepta la vești din străinătate sau care au legătură cu persoane de altă naționalitate sau instituții cu capital străin. Este o perioadă bună să te decizi să înveți ceva, să predai altora ceea ce știi și să faci pași profesionali.

Sănătate

Mercur este guvernatorul sănătății tale, așa că profită de mersul său direct pentru a-ți face analize. Rezultatele vor fi bune.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 mai 2021

Dragoste

Cu Mercur în Gemeni poți discuta probleme de cuplu ce țin de bani și buget comun, te poți ocupa de un partaj sau poți discuta despre viața intimă. Ai grijă în perioada de retrogradare, când relații ascunse pot ieși la suprafață. Nu exagera cu gelozia sau posesivitatea.

Carieră și bani

Mercur în Gemeni te susține să clarifici situații ce țin de moșteniri, bunuri materiale, pensii, asigurări, credite și investiții. Evită deciziile financiare în perioada sa de retrogradare.

Sănătate

Nu este exclus ca acest tranzit, în special cel retrograd, să-ți accentueze frici, angoase și dependențe sau chiar vicii.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur în Gemeni îți activează întocmai sectorul relațiilor și al căsătoriei și îți oferă ocazia, până la retrogradare, să rezolvi situații ce țin de viața în doi și să comunici mai mult cu partenerul.

Ulterior, comunicarea se poate înrăutăți și poți ajunge la certuri și chiar rupturi.

Carieră și bani

Tot Mercur în Gemeni este responsabil și cu relațiile profesionale, așa că ai grijă la discuții pentru că ai șanse mari, până la retrogradare, să semnezi noi contracte, să intri în noi asocieri și parteneriate.

Sănătate

Este posibil să se accentueze stresul profesional în această perioadă și de aceea ar trbui să ai în vedere și relaxarea și odihna.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează principiile de viață și acest tranzit te poate ajuta să-ți clarifici multe nedumeriri și chiar să-ți conturezi noi credințe și idealuri sentimentale.

Carieră și bani

Mercur în Gemeni îți va activa sectorul muncii și îți poate aduce o nouă viziune și perspectivă asupra locului de muncă în sine, o comunicare mai bună cu colegii, poate soluții de creștere a randamentului, însă ține cont că perioada de retrogradare poate aduce mult stres profesional și o revizuire a jobului, activităților, programului și mai multe tensiuni cu colegii. Cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja.

Sănătate

Tot Mercur în Gemeni este responsabil și cu sănătatea ta și ar trebui ca în perioada de mers direct să-ți pui la punct rutina zilnică, să-ți faci analizele și să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 mai 2021

Dragoste

Te bucuri de tranzitul lui Mercur prin zodia Gemeni pentru că îți activează sectorul iubirii și te poate face mai dornic de flirt, de aventură, de legarea unei noi relații, însă perioada de retrogradare poate da totul peste cap și te poate stimula la reevaluarea vieții sentimentale. Cei care sunt părinți ar trebui să discute mai mult cu copiii și să se apropie de aceștia. Posibil ca în cuplurile solide să se discute despre venirea pe lume a unui copil.

Carieră și bani

Mercur în Gemeni îți stimulează puternic creativitatea și zona artistică, iar nativii care lucrează în astfel de domenii se pot bucura de succes. Posibil chiar să descoperi o pasiune nouă sau un hobby să devină sursă de venit.

Sănătate

Poți profita de acest tranzit pentrua renunța la vicii, dependențe, obiceiuri nocive.

Horoscop zilnic Pești – 4 mai 2021

Dragoste

Mercur în Gemeni îți cere să comunici mai mult cu familia și să-ți mai îmbunătățești relația cu părinții, mai ales că în perioada de retrogradare poți deveni foarte conflictual. Pe de altă parte, Mercur îți guvernează relațiile și căsătoria și te poate susține în dialogul cu partenerul de viață, în clarificarea aspectelor tensionate.

Carieră și bani

Cât Mercur va tranzita zodia Gemeni, ocupă-te să rezolvi probleme ce țin de locuință, poate legate de acte, de un credit imobiliar pentru că ulterior, în retrogradare, totul se va bloca în acest sens.

Sănătate

Nu este exclus ca în perioada acestui tranzit să te simți mai vulnerabil emoțional, să-ți revină în minte trecutul, amintiri, posibil traume din copilărie, un moment în care te-ai simți abandonat. Frustrările care pot apărea te pot și ajuta în vindecare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ion Iliescu, urmărit penal în "dosarul fără sfârșit" al mineriadei din urmă cu 34 de...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier