Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 februarie 2022. Balanțele nu se simt iubite

Publicat: 05/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 5 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele și Saturn din zodia Vărsător formează astăzi o conjuncție care ne poat imprima o stare de oboseală și o senzație de blocaj. Tot astăzi Luna și Chiron îi trasează o cuadratură lui Marte din zodia Capricorn, aspect care ne poate reactiva o rană, cel mai probabil rană de afirmare. Trebuie să avem grijă la manifestările prea autoritare și mai ales impulsive.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi pot fi rănit foarte ușor din punct de vedere emoțional, mai ales dacă nu te simți apreciat. Ai grijă la acțiunile impulsive pentru a nu afce erori ce-ți pot afecta imaginea. Este posibil să te simți înfrânat, limitat în legătură cu unele proiecte pe care le ai și va trebui să te responsabilizezi mai mult vizavi de acestea. Nu este exclus să refuzi o invitație din partea prietenilor.

Horoscop zilnic Taur

Realizezi că trebuie să te responsabilizezi mai mult vizavi de zona profesională, mai ales dacă ești implicat în proiecte extra care-ți aduc bani în plus. Pe de altă parte, s-ar putea să redeschizi o rană abia cicatrizată și să te confrunți din nou cu trecutul, însă ai șanse mari de vindecare, de iertare.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca persoane în care ți-ai pus toată încrederea să te dezamăgească astăzi. Nu-ți descărca apăsările sufletești în fața oricui. S-ar putea să ai senzația că cineva îți impune anumite credințe și principii sau că tu ești criticat pentru opiniile tale. Fii responsabil în comunicare și în deciziile pe care le iei.

Horoscop zilnic Rac

Dacă ceilalți nu te iau în seamă sau ți se pare că trec peste autoritatea ta, s-ar putea să te simți rănit. Nu sunt excluse tensiuni în cuplu și poți accentua senzația că partenerul de viață nu te înțelege. Evită să faci investiții și împrumutri acum pentru că poți avea parte de obstacole. Responsabilizează-te mai mult vizavi de resursele tale.

Horoscop zilnic Leu

Azi devii irascibil dacă nu ți se dă reptate și poți merge până în pânzele albe pentru a-ți demonstra teoriile și opiniile. S-ar putea să apară unele nemulțumiri în cuplu, limitări și constrângeri din partea partenerului. Totodată, te poți simți mai obosit, mai extenuat și nu ar trebui să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai toate șansele să vindeci o rană emoțională sau să depășești o pierdere sentimentală. S-ar putea să te simți mai obosit și să nu-ți poți desfășura activitățile propuse pentru ziua aceasta. Ceva se întâmplă și simți că nu mai faci față programului stabilit. De evitat împrumuturile, investițiile riscante și speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Balanță

Deși s-ar putea să nu te simți iubit, validat și apreciat, este o ocazie bună pentru a privi o relație sentimentală cu mai mult realism și simț de răspundere. Se pot activa o serie de răni în relațiile tale, în special în relația de cuplu. Poate fi vorba de o rană creată în trecut de un fost partener pe care acum ar trebui să o vindeci. Emoțional, nu te simți deloc bine.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți purta discuții importante și serioase cu membrii familiei. Unii nativi se pot izbi de rigiditatea părinților, însă șansele de a rezolva un context legat de bunuri de patrimoniu este mare. Pe de altă parte, te poți frămnta în legătură cu o decizie profesională mai veche sau cu o problemă de sănătate. Caută răspunsuri și soluții.

Horoscop zilnic Săgetător

Nu simți în mod deosebit să-ți exprimi punctul de vedere și să comunici cu cei din jur. Dacă o vei face, vei uimi prim maturitate și înțelepciune, însă ai tendința de a-i vedea limitați în raționament pe cei din jur. Pe de alte parte, nu te simți creativ și poți reactiva o rană sentimentală, un moment în care ai fost dezamăgiți sau nu te-ai simțit iubit.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să întâmpini unele blocaje financiare, dar asta să te ajute să te responsabilizezi mai mult vizavi de cheltuieli sau să te stimuleze să scoți bani dn talentele tale. Pe de altă parte, unii nativi se luptă astăzi cu neîncrederea în propria lor persoană. S-ar putea ca rădăcinile acestei probleme să aibă legătură cu familia sau cu o traumă emoțională din copilărie încă nevindecată.

Horoscop zilnic Vărsător

Conjuncția Soare-Saturn te poate responsabiliza mult vizavi de viața ta personală, însă în egală măsură te poate inhiba și te poate face mult prea rigid și conservator. Pe de altă parte, reprimarea unor emoții, gânduri și idei îți poate provoca agitație interioară. Încearcă să-și exprimi, fie și prin scris, durerea.

Horoscop zilnic Pești

Este posibil să te confrunți cu unele probleme de sănătate, să fii mai obosit decât de obicei și să conștietizezi că ai nevoie de mai multă responsabilizare față de unele afecțiuni mai vechi sau cronice. S-ar putea ca o rană financiară să supureze din nou. Poate fi vorba de o pierdere, de un moment în care ai resimțit niște lipsuri sau un moment când fost exclus dintr-un grup din cauza situației materiale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....