Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2022. Peștii sunt optimiști și plini de viață

Publicat: 06/01/2022, 06:00
Actualizat: 07/01/2022, 16:15

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o frumoasă conjuncție între Lună și planeta expansiunii, Jupiter, reîntors în zodia Pești de curând. Acest context astrologic ne stimulează intuiția, ne face mai optimiști și vom trăi totul mult mai intens la nivel emoțional. Este prima conjuncție a celor două în această zodie după aproximativ jumătate de an, însă vor mai urma și altele pe parcursul lui 2022.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ești mai liniștit, mai calm, ca și cum o povară ți s-ar fi luat de pe umeri. Este o zi bună pentru vindecare, fie de trecut, fie de traume emoționale vechi, însă ai grijă să nu le amplifici. Totodată, azi fii mai atent la mesajele pe care încearcă Universul să ți le transmită, la coincidențe, sincronicități și senzații de deja-vu, dar și la vise.

Horoscop zilnic Taur

Prietenii se vor dovedi nu doar tovarăși de discuție, ci și ajutoare de nădejdee. Este o zi în care te poți împăca cu cineva din anturaj care te-a supărat în trecut. Pe de altă parte, îți poți face planuri de viitor cu mai mult entuziasm, iar unii nativi chiar pot fi cooptați în proiecte de grup.

Horoscop zilnic Gemeni

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a-ți evidenția un talent mai puțin cunoscut de ceilalți. Ai mari șanse de afirmare în plan profesional, te poți face remarcat și poți obține recomandări bune care să te conducă spre progres. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

Horoscop zilnic Rac

Crește pofta de a călători, de a evada din agitația cotidiană, dar și din gândurile tale. Te poți concentra mai mult pe spiritualitate sau poți citi o carte, poți viziona un film documentar sau poate alegi să studiezi ceva ce te atrage de ceva vreme. Unii nativi pot rezolva chestiuni birocratice.

Horoscop zilnic Leu

Te bucuri de aspecte bune în zona financiară și ai putea fie returna o datorie, fie obține un credit. Posibil să scoți profit dintr-o investiție sau să discuți despre o investiție cu terțe persoane. Profită de conjuncția Lună-Jupiter pentru a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția de astăzi te susține foarte mult să-ți îmbunătățești relațiile cu ceilalți și să crești grație acestora. Dacă te afli la început într-o poveste de dragoste, poți face pași importanți. Este o zi bună și pentru cuplurile de lungă durată, dar și pentru relațiile profesionale. Unii nativi chiar pot semna un contract.

Horoscop zilnic Balanță

Azi dai dovadă de o eficiență crescută la locul de muncă și s-ar putea să fii observat de persoane importante, de superiori. Contextul se va dovedi favorabil ulterior pentru că poți face progrese profesionale. Totuși, nu te suprasolicita. Dacă ai o problemă de sănătate, azi poți afla remedii eficiente.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna și Jupiter se întâlnesc chiar în sectorul iubirii tale, prin urmare trăirile afective sunt intense. Te poți îndrăgosti de cineva, dar nu te grăbi și la o nouă relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu, cheful de distracții și activități recreative este mare. Dedică-te unor hobby-uri, iar dacă ai copii, petrece mai mult timp cu aceștia.

Horoscop zilnic Săgetător

Configurația astrologică a zilei te ajută foarte mult dacă îți dorești să te împaci cu familia. Este un moment bun să reașterni liniștea și pacea în cămin. Unii nativi pot afla că familia se mărește, în timp ce alții pot face o investiție rentabilă în locuință.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai fler în comunicare, vorbești cu gingășie și te faci nu doar înțeles de ceilalți, ci și plăcut. Este o zi bună să negociezi, să-ți exprimi talentele oratorice, să scrii sau să înveți. Poți rezolva ușor situații ce țin de acte, poți obține aprobări și nu este exclus să faci o plimbare care să fie pe sufletul tău.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai susținerea astrelor să-ți suplimentezi veniturile. Conjuncția de astăzi se petrece chiar n sectorul tău financiar, așa că dacă vrei să ceri o mărire de salariu sau un comision mai mare o poți face. Unii nativi pot avea curajul necesar pentru a-și valorifica niște talente. Însă, totodată, ai grijă și la tendința de a cheltui mai mult decât este cazul.

Horoscop zilnic Pești

Conjuncția Lună-Jupiter se petrece în zodia ta și este prima dintr-un șir mai lung de astfel de conjuncții care se vor petrece pe parcursul anului. Te bucuri de o stare de spirit foarte bună, de energie, de optimism și chef de viață. Ai mai multă încredere în tine și asta te poate ajuta dacă vrei să evoluezi personal sau să faci progrese profesionale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului