Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Peștii pot fi căutați de un fost partener

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Peștii pot fi căutați de un fost partener
FOTO: Pixabay
Publicat: 07/02/2021, 09:28

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Vărsător și Uranus, planeta neprevăzutului, aflată în zodia Taur. Deși este vorba de o cuadratură, aspectul dintre cele două nu este chiar atât de nefast, dat fiind că fiecare se află în domiciliul celeilalte, cât mai degrabă este revoluționar și aducător de noi perspective.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 februarie 2021

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu, s-ar putea să fii surprins că partenerul de viață își face planuri de unul singur sau îți cere mai multă libertate și independență. Cei singuri se pot îndrăgost brusc și neașteptat de cineva, posibil chiar de un prieten sau de cineva din anturaj.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni financiare din cauza unor cheltuieli neprevăzute sau din cauza unor cheltuieli exagerate cu prietenii. Unii nativi pot fi dezamăgiți de o ofertă financiară primită de curând.

Sănătate

Se mențin recomandările legate de sănătate, care cer reevaluare a stilului de viață, mai ales în cazul celor care muncesc prea mult pentru bani.

Horoscop zilnic Taur – 7 februarie 2021

Dragoste

Se întrevede o ușoară instabilitate în plan sentimental, însă aceasta va întări și mai mult aspectul format ieri care-ți aduce ocazia unor noi și diferite perspective sentimentale de viitor, indiferent că ești singur sau într-o relație.

Carieră și bani

Un context profesional te poate da peste cap. Poate aveai un plan, iar un dialog cu un superior ți-l dă peste cap. În alte cazuri, nativii pot fi dezamăgiți de acceptarea unei oferte profesionale sau se gândesc la încheierea unei oferte care le consumă toate resursele.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate, la rutina zilnică, la ritmul cu care-ți desfășori astăzi activitățile pentru că s-ar putea să fii doborât de oboseală.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 februarie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca cineva din trecut să te caute, un fost partener, iar situația să te dezechilibreze complet. În alte cazuri, pot apărea tensiuni în cuplu, mai ales în prima parte a zilei, care aduc frământări interioare.

Carieră și bani

Se pot petrece situații care să te scoată din zona de confort pe care oricum lupți de ceva vreme să o menții, iar creativitatea și bucuria de a te dedica unor pasiuni, hobby-uri se poate stinge.

Sănătate

Nu este exclus ca un context să te facă să conștientizez brusc că a venit momentul să renunți la un viciu, la o atitudine bolnăvicioasă, la ceva toxic care-ți afecta sănătatea.

Horoscop zilnic Rac – 7 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să devii destul de gelos și posesiv astăzi, atât cu partenerul de viață, cât și cu prietenii sau chiar prietenii să fie motivul unei gelozii în cuplu. Dacă te simți acaparat de partener și vrei mai multă libertate, ai grijă cum pui problema pentru a nu fi interpretat greșit.

Carieră și bani

S-ar putea să apară tensiuni cu asociații din cauze financiare sau chiar cu partenerul de viață, dacă la mijloc este un partaj.

Sănătate

Puțin mai multă atenție la odihnă astăzi. Încearcă să dormi cât mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 7 februarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente tensionate în cuplu și va fi greu să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață. Nu este exclus să discutați și despre despărțire, aspect acre se conturează în cuplurile care se confruntă cu probleme de mai multă vreme și nu au găsit o cale de soluționare.

Carieră și bani

Pot asă apară tensiuni și în relațiile profesionale, te poți certa cu un colaborator, cu un asociat, poți fi surprins de o situație legată de cariera ta, de aceea ar fi de preferat să eviți confruntările și să punctezi că este zi liberă.

Sănătate

Către seară te poți simți mai vulnerabil, mai sensibil și mai apatic, așa că mergi la somn cât mai devreme.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să primești vești surprinzătoare din străinătate sau de la un partener aflat la distanță sau o persoană cunoscută la un curs, seminar.

Carieră și bani

Pentru ca lucrurile să meargă bine astăzi și să fii la zi cu toate activitățile programate va fi absolut necesar să faci ceva diferit, să abordezi altfel o rutină, să o revoluționezi.

Sănătate

Evită rutina zilnică, evită să faci și astăzi ceea ce faci în fiecrae zi de duminică și te vei simți mai bine Oricum, ceva se poate petrece ți-ți poate da peste cap un plan.

Horoscop zilnic Balanță – 7 februarie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, nu este exclus să te îndrăgostești brusc, poate chiar la prima vedere, însă nu încerca să te duci în zona de aventură pentru că nu vafuncționa. În cuplu s-ar putea să iasă la suprafață niște secrete, infidelități, iar dacă te simți sufocat de partener poți avea parte de discuții serioase pe tema aceasta.

Carieră și bani

Sunt posibile surprize financiare care vin fie din partea unui asociat sau unei persoane însărcinată să se ocupe cu bunurile tale materiale, fie din partea partenerului de viață, dacă te afli în proces de partaj cu acesta.

Sănătate

Către seară s-ar putea să fii cuprins de unele griji și starea emoțională să fie afectată, să devii mai apatic, poate chiar să te lași furat de niște amintiri.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii luat prin surprindere de atitudinea partenerului de viață, mai ales dacă acesta îți cere mai multă libertate și independență. Este posibil, dacă sunt tensiuni mai vechi în cuplu, să puneți problema unei despărțiri sau, cel puțin, pauze.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai bine aspectate, așa că azi ai putea avea o surpriză mai puțin plăcută din partea unui colaborator sau din partea unei persoane în care aveai încredere.

Sănătate

Sunt nativi care se pot măcina foarte mult emoțional, se pot lăsa copleșiți de trecut, de amintiri sau, în alte cazuri, tensiunile cu familia sau legate de locuință sunt cele care le provoacă disconfort emoțioal.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 februarie 2021

Dragoste

Poți fi luat prin surprindere de un dialog în cuplu sau de o declarație a persoanei care-ți place sau a unui prieten. Ai mai multă grijă la prieteni, pentru că pot apărea dezamăgiri.

Carieră și bani

Dacă lucrezi astăzi, așteaptă-te să te iei la harță cu colegii din fel și fel de motive, mai ales dacă aceștia te iau în glumă sau nu-ți acordă atenție și respect.

Sănătate

Încearcă să nu te lași frământat de situațiile cotidiene. Fă o plimbare, ieși la aer și îți vei recăpăta starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 februarie 2021

Dragoste

Sunt posibile discuții mai tensionate cu partenerul de viață care pleacă de la bani și cheltuieli. În alte cazuri, copiii vin cu pretenții financiare cărora s-ar putea să nu le faci față prea ușor.

Carieră și bani

Evită nu doar cheltuielile inutile sau pe distracții, ci evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Dacă în rima parte a zilei ești mai molcom, mai fără chef și ursuz, rigid, către seară începi să-ți mai recapeți din energie, mai ales dacă peste zi te odihnești.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 februarie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni serioase în familie și una dintre cauze poate fi chiar trecutul tău. Sunt cazuri în care nativii se tem să nu iasă la suprafață un secret. Copiii care ascund ceva de părinți, acum pot fi descoperiți.

Carieră și bani

S-ar putea ca unii nativi să fie stresați de o reparație în casă sau de o posibilă mutare sau chiar să se mute în aceste zile și asta să le aducă o răsturnare emoțională, o durere, dezamăgire.

Sănătate

Starea emoțională delicată se va accentua către seară, așa că dacă simți să plângi, fă-o, dacă simți să arunci cu obiecte în jurul tău, fă-o, dar ai grijă să nu-i rănești pe ceilalți. Retrage-te în dormitpr și dă cu pumnii în pernă. Te vei descărca.

Horoscop zilnic Pești – 7 februarie 2021

Dragoste

Un fost partener te poate căuta și discuția cu acesta te poate destabiliza, te poate întoarce pe dos. În alte cazuri, sunt discuții în cuplu despre bani și nu este exclus ca un secret, o infidelitate să iasă la suprafață.

Carieră și bani

Azi ai putea răbufni foarte ușor. Un cuvânt spus te poate irita, poți fi mai conflictual și riști să dai naștere unor conflicte cu cei din jur. Unii nativi pot primi vești neașteptate, informații surprinzătoare sau pot fi luați pe nepregătite de un dialog.

Sănătate

Ești mai agitat astăzi și pare că trecutul nu-ți dă pace, amintirile se întorc și sunt dureroase. Unii nativi pot primi vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva apropiat. Mai multă grijă la deplasări. Odihnește-te mai mult!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată