Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 octombrie 2021. Berbecii devin agresivi

Publicat: 08/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 8 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele se întâlnește astăzi într-o conjuncție cu planeta acțiunii, Marte, din zodia Balanță, iar acest aspect va fi deosebit de tensionat, dat fiind că niciuna dintre planete nu se simte bine în acest semn. Cu alte cuvinte, putem deveni prea autoritari cu ceilalți și din dorința de a face bine putem face mai mult rău.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Va trebui să eviți tendința de a te impune în fața celorlalți, în special în fața partenerului de viață, dar și tu să barezi cu diplomație tendința acestuia de a se impune în fața ta. Este o zi tensionată și o mică ceartă poate da naștere unui adevărate conflict care poate destabiliza relațiile, mai ales că deja se află pe un fond vulnerabil. Dacă-ți place cineva, nu încerca să-l cucerești cu forța.

Horoscop zilnic Taur

Partenerul de viață poate fi resimțit ca fiind mai autoritar, însă și tu ai tendința de a te impune într-un mod exagerat în fața acestuia, de aceea echilibrul va fi cheia reușitei acestui final de săptămână. Pe de altă parte, evită tensiunile cu colegii și ai grijă la tendința de a te suprasolicita la locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni

Dacă te atrage o persoană, evită astăzi să o cucerești cu forța pentru că mai degrabă vei reuși să o îndepărtezi. Și în relația sentimentală pe care o ai, lucrurile s-ar putea să degenereze și să nu iasă nimic așa cum îți dorești tu. Pe de altă parte, dacă ești părinte, nu-ți impune punctul de vedere în fața copiilor, ci ascultă-le și versiunea lor.

Horoscop zilnic Rac

Pot să apară certuri în familie care pleacă fde la lucruri minore. Poate tu îți dorești să cumperi ceva pentru casă și partenerul nu este de acord sau poate nu este prezent să te ajute cu ceea ce ai nevoie. Oricum, cu cât te vei impune mai mult, cu atât situația va degenera în conflict. Ai grijă și la posibilele accidentări în gospodărie.

Horoscop zilnic Leu

Azi va trebui să ai mare grijă la modul în care porți dialogurile cu cei din jur, dar și la ceea ce spui. Tonul tău prea autoritar poate deranja și, în plus, poți scăpa cuvinte dure care să-i rănească pe ceilalți. Evită negocierile astăzi și nu lua decizii la nervi. De asemenea, ai mai multă grijă la deplasări. Fii prudent!

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să fii tentat să faci unele cheltuieli cam mari care să te lase cu portofelul gol, mai ales dacă vrei să demonstrezi prin asta puterea și valoarea ta. Evită să ieși astăzi la cumpărături sau dacă o faci respectă cu strictețe lista de priorități. Posibile discuții mai acide pe teme financiare.

Horoscop zilnic Balanță

Ești gazda conjucției dintre Soare și Marte, așa că nu este de mirare dacă ești mai agitat, mai tensionat și mai predispus certurilor cu cei din jur. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu cei din jur și de a duce lucrurile la extrem. Poate tu vrei să împaci două tabere și să echilibrezi lucrurile, însă lucrurile pot degenera ușor.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești agitat pe interior și starea de irascibilitate te poate face conflictual cu cei din jur. Dacă ai reprimat emoții și stări până acum, azi te poți aștepta la o explozie. Partea bună este că te vei elibera. Este foarte probabil să ai insomnii, așa că nu ar strica să faci o meditație, yoga. Unii nativi pot deconspira anumite jocuri de culise.

Horoscop zilnic Săgetător

Se întrevăd tensiuni cu prietenii din motive puerile, însă amplificate de tendința ta de a fi prea autoritar cu aceștia. Nu te impune în grup cu orice preț. Pe de altă parte, nu acorda încrederea tuturor și ai grijă la unii asociați care te pot trăda.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Soare-Marte te va impacta chiar în sectorul carierei și te poți aștepta la tensiuni cu superiorii. Ai grijă la modul în care-ți manifești autoritatea, dar și la modul în care-ți îndeplinești responsabilitățile profesionale, pentru a nu da motiv de dispută. Grijă la imagine și la stres, care poate depăși limitele normale.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai tendința de a te contrazice pe teme legate de principii și filozofii de viață și vei pretinde ca și ceilalți să fie de acord cu crezurile și convingerile tale, ceea ce, cel mai probabil, nu se va întâmpla. Pe de altă parte, ai mai multă grijă dacă pleci într-o călătorie, fii prudent și ia-ți toate măsurile de precauție.

Horoscop zilnic Pești

Azi ai grijă la ceea ce nu poți controla pentru că poate ieși la suprafață. Vizat este sectorul intim, deci un secret, o infidelitate se poate afla. Totodată, o afacere ascunsă, o investiție poate fi făcută publică. Se întrevăd griji și tensiuni care pleacă de la bani sau viață intimă în cuplu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun