Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 februarie 2022. Săgetătorii rezolvă situații profesionale

Publicat: 09/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 9 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece astăzi din zodia Taur în zodia Gemeni și ne ajută să ne punem în practică niște idei financiare care să contribuie la stabilizarea veniturilor. Trebuie să avem încredere și strategii bine puse la punct dacă ne dorim să purtăm o negociere.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua de astăzi te susține în negocieri salariale, dar și să te faci remarcat în fața superiorilor și astfel să obții avantaje materiale sau de imagine. Poți purta discuții în care să-ți expui mai mult talentele și poți obține roade în urma muncii depuse.

Horoscop zilnic Taur

Ai parte de o zi bună în care vei observa că încrederea în tine crește și, în plus, poți să-și exprimi mai bine talentele. Dacă ai de făcut negocieri, vei ști ce să spui și cum să o spui pentru a obține ce-ți dorești. te preocupi mai mult de propria ta persoană și de satisfacerea nevoilor personale.

Horoscop zilnic Gemeni

În prima parte a zile s-ar putea ca intuiția, vocea ta interioară să-ți transmită niște mesaje importante pe care ar fi ideal să le iei în seamă. Unii nativi pot avea un sentiment de deja-vu și sunt sfătuiți să nu repete greșelile din trecut. Ulterior, Luna va intra în zodia ta și te va susține să-ți recapeți energia mentală.

Horoscop zilnic Rac

Poți avea parte de discuții constructive cu partenerul de viață, partenerii profesionali și prietenii. Poți primi sfaturi bune, dar și tu poți oferi indicații prețioase într-un proiect. Ți se poate contura o nouă viziune despre o relație de prietenie sau despre un plan de viitor pe care-l ai în minte.

Horoscop zilnic Leu

Tranzitul Lunii te poate ajuta să te afirmi profesional și să ai succes într-un proiect de grup, să te faci remarcat. Modul în care discuți cu colegii și asociații, ideile care îți vin în minte și felul în care gestionezi o situație profesională pot contribui la afirmarea ta.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua de astăzi, mai ales în prima parte, vine cu viziuni ample despre viitor, cu idei și soluții, dar mai ales cu ocazia de a-ți pune în practică experiența acumulată într-un context. Discuțiile cu cei dragi sunt constructive. Cei singuri pot cunoaște pe cineva cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Horoscop zilnic Balanță

Simți nevoia de liniște, fie în familie, fie chiar în sufletul tău. Ești dispus să ierți și să faci compromisuri de dragul menținerii unei armonii în jur. Către seară poți profita pentru a planifica o călătorie sau te poți dedica cititului, studiului, explorării unui domeniu care te atrage de ceva timp.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai susținere în relații din partea Lunii în prima parte a zilei și asta te ajută în comunicarea cu partenerul de viață și cu cei cu care desfășori activități profesionale. Poți primi răspunsuri, lămuriri și poți găsi soluții să rezolvi situații mai conflictuale. Unii nativi pot semna azi un contract mult așteptat.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai toate șansele să rezolvi situații profesionale care ți-au dat bătăi de cap. Azi îți scoți talentele și abilitățile la înaintare și discuți cu curaj și empatie. Poți rpimi sfaturi bune de la ceilalți. Seara poate aduce o nevoie mai mare de reconectare la partenerul de viață. Posibile negocieri îna  doua parte a zilei.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna și Mercur din zodia ta formează aspecte de susținere, iar asta te ajută să te exprimi, să spui ce gândești fără opreliști. Poți face declarații de dragoste și poți aborda cu sinceritate teme mai delicate, atât în plan sentimental, cât și cu copiii. Nu te teme să fi creativ și preocupă-te și de pasiunile și hobby-urile tale.

Horoscop zilnic Vărsător

Deși ziua nu începe chiar foarte promițător și s-ar putea să ai parte de unele discuții mai apăsătoare în familie, poate chiar nedorite, către seară situația se schimbă și vei simți să te exprimi. Este posibil să primești complimente, să faci declarații și să ieși la o întâlnire romantică. Unii nativi dedică mai mult timp copiilor și asta îi bucură.

Horoscop zilnic Pești

Poți primi sfaturi bune astăzi și poți avea parte de dialoguri menite să își schimbe o viziune de viitor. Te bucuri de cuvinte de laudă și poți avea succes cu un proiect. În schimb, către seară, nu sunt excluse tensiunile în familie. Poți primi unele reproșuri supărătoare din partea celor dragi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge noua Dacia Duster în off-road? Test în condiții reale cu noul SUV românesc...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Lui Meghan nu-i pasă de cancerul Regelui Charles și prințesei Kate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului