Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2022. Capricornii resimt puternic nevoia schimbării (VIDEO)

Publicat: 09/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus retrogradă din zodia Capricorn se întâlnește astăzi într-o conjuncție cu Soarele, aspect care va pune în lumină situații mai puțin plăcute din viața sentimentală, profesională și financiară. Atenție la tendința de a relua relații cu persoane din trecut. S-ar putea să nu fie cea mai bună soluție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Frământările profesionale din ultima perioadă, faptul că nu te poți organiza cum îți dorești sau că meritele tale nu sunt recunoascute la adevărata valoare, dau naștere unor frustrări majore. Totuși, aceste frustrări te pot ajuta să faci și schimbările de care ai nevoie. Mulți nativi analizează schimbarea statutului social. Relațional, nu este exclus ca foști parteneri să revină în viața ta, dar evită împăcarea.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi s-ar putea să nu-ți fie prea clar care este direcția pe care te îndrepți, fie personal, fie profesional, fie relațional. Nu lua decizii imprtante pentru că pot veni și revelațiile în urma acestei condiții. Dacă vei regreta că nu te-ai înscris la niște cursuri, acum o poți face. Totodată, poți înțelege sensul unor evenimente trăite în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjucția de astăzi îți poate pune în evidență o latură mai puțin plăcută a relației cu partenerul de viață. Poți afla secrete, infidelități, poți să vezi anumite vicii ale partenerului care să te pună pe gânduri. Poți descoperi chiar și obiceiuri proaste de natură financiară. Evită să intri în relații ascunse sau să te lași pradă unor dependențe.

Horoscop zilnic Rac

Venus retrogradă se întâlnește cu Soarele în sectorul relațiilor tale și aspectul poate lumina o serie de probleme ale vieții de cuplu pe care nu ai vrut să le vezi, poate chiar o altă față a partenerului. Poate fi vorba și de relații profesionale. Dacă ești singur, evită să te întorci la foști parteneri și nu-ți acorda iertarea prea ușor.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca astăzi, deși este duminică, să ai parte de nite frustrări profesionale. Să-ți dai seama că nu-ți place ce faci sau că munca ta nu este apreciată și acest context să te stimuleze la schimbări. Unii nativi pot lua în considerare revenirea la un fost loc de muncă. Încearc să te odihnești mai mult. Posibil să ai de-a face cu unele probleme de sănătatte pe care le-ai ignorat.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția dintre Venus retrogradă și Soare se petrece în sectorul iubirii tale și îți poate aduce trăiri afective intense. S-ar putea să-ți dai seama de ce nu merg lucrurile în viața ta sentimentală sau în relația cu copiii. Pe de altă parte, dacă ești singur, evită să te reîntorci la o fostă iubire și nu-ți acorda iertarea prea ușor.

Horoscop zilnic Balanță

Venus este guvernatoarea ta și conjuncția de astăzi poate aduce stări emoționale mai delicate, mai intense. Poate ai parte de discuții cu familia pe teme din trecut, poate se reiau subiecte pe care le credeai rezolvate sau poate afli anumite secrete de familie. În unele cazuri este posibil ca în familie să reapară situații mai vechi pe care ai crezut că le poți trece cu vederea, posibil traume din copilărie pe care le credeai depășite.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și nu este deloc exclus ca un fost partener să te caute, însă nu este indicat să reiei o fostă relație acum. Pe de altă parte, ai putere de convingere asupra celor din jur și poți câștiga în cazul unei renegocieri. De asemenea, poți avea momente de dialoguri sau revelație care să-ți ofere niște răspunsuri mult așteptate.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția dintre Venus retrogradă și Soare se petrece în sectorul tău financiar și te poate ajuta să vezi care sunt minusurile, obiceiurile proaste din cauza cărora pierzi bani. Poți avea momente de iluminare care să te ajute să redresezi situația în care te afli din punct de vedere al finanțelor. Astăzi aigrijă la cheltuieli pentru că poți exagera.

Horoscop zilnic Capricorn

Zodia ta este gazda conjuncției dintre Venus retrogradă și Soare și acest aspect te poate ajuta să vezi din alt unghi o situație ce ține de viața ta personală, sentimentală sau chiar un aspect legat de copii. Este o perioadă bună să faci schimbări importante, poate chiar schimbări de look. Trecutul poate căpăta noi valențe.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți afla secrete, jocuri din spatele scenei sau poți observa că retrăiești unele evenimente din trecut. Nu este exclus ca foști parteneri să revină în viața ta, să ai senzații de deja-vu și să fii copleșit de amintiri. Toate acestea ți se întâmplă pentru că trebuie să te detașezi de ceva bolnăvicios din viața ta. În alte cazuri, probleme de sănătate mai vechi pot reapărea.

Horoscop zilnic Pești

Conjuncția dintre Venus retrogradă și Soare s-ar putea să-ți evidențieze adevărata față a unor persoane din anturaj, fie că este vorba de prieteni, de asociați sau angajați. Totodată, niște proiecte mai vechi care stagnau pot primi un imbold acum, un suport, poate o sponsorizare și pot fi repuse în funcțiune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine