Horoscopul zilei de 9 martie 2021. Vărsătorii flirtează cu mult curaj

Horoscopul zilei de 9 martie 2021. Vărsătorii flirtează cu mult curaj
Publicat: 09/03/2021, 07:00
Actualizat: 21/09/2021, 20:49

Horoscopul zilei de 9 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va intra în zodia Vărsător, iar Venus, planeta iubirii, din zodia Pești va face un aspect tensionat cu Nodurile Lunare din Gemeni-Săgetător, context care ne poate stimula să ne punem întrebări despre cine suntem, de fapt, și ce ne dorim în plan sentimental.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o doză mare de entuziasm, poftă de viață și energie, iar asta se poate canaliza cu mult succes în activități sentimentale. Poate descoperi o pasiune comună cu persoana iubită sau persoana care-ți place.

Carieră și bani

Dacă ai activități care știi că te suprasolicită și te obosesc, azi le poți trece pe listă pentru că vei avea multă putere în a le rezolva.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate de invidiat, iar surplusul de energie de care dai dovadă astăzi poate favoriza activitățile distractive.

Horoscop zilnic Taur – 9 martie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață capătă culoare și intensitate și astăzi poți da frâu liber unei pasiuni. Dacă iubești în tăcere sau ai sentimente ascunse pentru cineva, azi le poți exprima cu curaj.

Carieră și bani

Este o zi bună să discuți cu partenerii de afaceri despre situația conturilor, sau despre investiții și alte activități financiare pe care le aveți în plan.

Sănătate

Prin mintea ta trec zeci și sute de idei, gânduri, însă partea bună este că acestea nu te vor obosi și nici stresa, ci își vor aduce ocazia de a găsi răspunsuri și a ajunge la concluzii importante.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 martie 2021

Dragoste

Partenerul de viață s-ar putea simți neglijat dacă nu-l vei include în planurile tale. Posibil ca tu să-ți faci alte planuri și să nu realizezi că-l ignori.

Carieră și bani

Este o zi bună să pui la cale niște planuri și proiecte de viitor. S-ar putea ca partenerii de afaceri și colaboratorii să nu înțeleagă exact care este direcția pe care vrei să continui.

Sănătate

Cauți confirmări, validări și răspunsuri dincolo de tot ceea ce-ți zic persoanele abilitate. Mintea ta funcționează cu motoarele turate la maxim.

Horoscop zilnic Rac – 9 martie 2021

Dragoste

Ai tendința de a fi cam prea curios astăzi și s-ar putea să afli lucruri pe care poate ar fi fost mai bine să nu le știi pentru liniștea ta. Atenție la impulsuri și crize de gelozie.

Carieră și bani

Azi nu ezita să te pui în lumină la locul de muncă, să dai tot ce ai mai bun pentru a te afirma, mai ales legat de creativitatea ta, care astăzi îți poate aduce laude și aprecieri.

Sănătate

Te bucuri de o stare foarte bună de sănătate și dacă până acum ai întâmpinat ceva probleme, acestea vor începe să se rezolve.

Horoscop zilnic Leu – 9 martie 2021

Dragoste

Viața sentimentală capătă culoare, energie și te dedici cu mult entuziasm și pasiune îmbunătățirii relației, atât cu persoana iubită, cât și cu copiii. Poate vă dedicați unor hobby-uri comune, unor activități distractive pe care le-ați tot amânat.

Carieră și bani

Te bucuri de o doză mare de creativitate, dar și de o dorință de a progresa, de a ajunge mai sus, de a-ți atinge niște vise, iar ziua de astăzi este foarte stimulativă în acest sens.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și faptul că-ți îndeplinești unele nevoi emoționale te bucură și-ți readuce pofta de viață. Atenție la tendința de a fi prea mândru și orgolios.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 martie 2021

Dragoste

Dialogurile cu familia sunt bune și asta îți aduce o stare de bucurie interioară, un confort emoțional de care aveai mare nevoie.

Carieră și bani

Este o zi excelentă să prinzi curaj și să spui lucrurilor pe nume la locul de muncă, în special în ceea ce privește salarizarea, remunerarea unei activități. Colegii te susțin.

Sănătate

Nu ți-ar strica o scurtă plimbare în natură, chiar dacă vremea nu te îndeamnă la asta. Te poate ajuta să-ți pui ordine în idei.

Horoscop zilnic Balanță – 9 martie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață se bucură de o revitalizare, de multă pasiune și mai ales de dialoguri care renasc încrederea în cuplu.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de mult curaj și spui lucrurilor pe nume, ceea ce te poate ajuta în relațiile profesionale. Ai idei sclipitoare care pun în funcțiune situații de la locul de muncă.

Sănătate

Te bucuri de energie, vitalitate, chef de stat la povești și nu ți-ar strica o scurtă ieșire în natură pentru a-ți clarifica unele gânduri.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 martie 2021

Dragoste

Ai tendința de a avea așteptări suprarealiste de la persoana iubită. Una peste alta, dai dovadă de multă subtilitate în atingerea scopurilor.

Carieră și bani

Ziua de astăzi o dedici mai mult activităților casnice, gospodărești. Poate faci curățenie, renovezi sau reamenajezi și redecorezi casa.

Sănătate

Te bucuri de o energie grozavă, o vitalitate de invidiat, așa că te dedici cu patos activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 martie 2021

Dragoste

Azi te bucuri de o zi foarte bună în viața sentimentală. Ești pasional, dornic să explorezi o nouă aventură sau să te dedici unei activități comune, unui hobby cu persoana iubită sau cu copiii.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, dorință de afirmare a unor talente, a unor pasiuni pe care le ai și asta îți poate aduce satisfacții profesionale.

Sănătate

Te bucuri de multă energie, vitalitate, dinamism în acțiuni și nu ai motive de îngrijorare, însă evită să duci la extrem distracțiile.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 martie 2021

Dragoste

Relația cu familia se va îmbunătăți considerabil și vei putea pune la cale o cină, o reuniune în care să discutați aspecte care până acum stârneau animozități.

Carieră și bani

Interesul tău se va canaliza către sectorul financiar. Poate discuți despre salarizare sau despre un comision. Totodată, poți avea parte de unele surprize în dialogurile cu colegii de muncă.

Sănătate

S-ar putea ca niște planuri de relaxare sau petrecere a timpului liber pe care ți le-ai făcut să se dea peste cap.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 martie 2021

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei. Azi ai curaj să flirtezi, să dai acele mesaje pe care le-ai tot amânat și să faci declarații de dragoste pe care înainte nu ai fi îndrăznit.

Carieră și bani

Azi ai curaj să spui lucrurilor pe nume, mai ales că îți vin fel și fel de idei ingenioase, îndrăznețe. Îți faci planuri legate de un proiect în care ești implicat cu mult curaj.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă atenție mai mare la pedala de accelerație.

Horoscop zilnic Pești – 9 martie 2021

Dragoste

Simți nevoia de a-ți elucida niște mistere, niște confuzii pe care le ai, poate chiar de a-ți valida niște principii și convingeri. Cineva din trecut te poate căuta.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru a te pune în valoare profesional, pentru a te apropia cu multă îndrăzneală de un obiectiv avut, pentru a-ți evidenția un talent. Dai dovadă de curaj și asta va fi apreciat de superiori și poate aduce și unele avantaje financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar starea emoțională este destul de instabilă și nu ar strica să te odihnești mai mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un avocat de 36 de ani este Superman de Brazilia