Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele câștigă popularitate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020. Balanțele câștigă popularitate
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 09/10/2020, 09:26

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta conflictului, Marte, aflată în retrogradare în zodia Berbec, face un aspect tensionat cu Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn. Este un context care poate aduce schimbări, interioare sau exterioare, și care apar în urma unor reevaluări ale acțiunilor noastre, în urma unor reconfigurări ale strategiei „de luptă” aplicată pentru a ne atinge obiectivele.

Cum Pluto este o planetă cu impact la nivel social, iar Capricornul este zodia puterii în stat, nu este exclus ca în această perioadă să se intensifice conflictele politice ca urmare a impunerii autorității în mod abuziv.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 octombrie 2020

Dragoste

Simți să te retragi și să faci niște schimbări de atitudine. Este un context care te sprijină foarte mult să cobori în interiorul tău și să lucrezi cu emoțiile tale, să-ți revizuiești modul de acțiune în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de viață.

Carieră

Este momentul să-ți reconfigurezi strateagia profesională. Este un capitol la care, fie că vrei, fie că nu vrei, vor apărea schimbări, iar tu trebuie să fii pregătită să le faci față. Evită să fii agresivă și să iei deciziile din impulsivitate.

Bani

Poți fi stimulată să te ocupi de un context financiar mai vechi care vizează banii deținuți împreună cu ceilalți, bunurile materiale la comun, acte, poate un credit, un împrumut, o rată la bancă, taxe, impozite, orice ține de sectorul financiar, dar nu și de salariu.

Sănătate

Dacă ai amânat o vizită la medicul ginecolog, la medicul dermatolog, și nu numai, acum este momentul să o faci. S-ar putea ca unele frici pe care le ai să te inhibe să acționezi spre vindecare, însă nu este nici pe departe o atitudine corectă.

Horoscop zilnic Taur – 9 octombrie 2020

Dragoste

Atât Marte, cât și Pluto sunt planete care ție îți guvernează sectorul relațiilor, deci este posibil să te trezești că un fost partener te caută pentru a continua o relație, cu promisiuni că și-a schimbat unele mentalități. Pe de altă parte, este posibil ca tu să fii cea care, în urma unor reanalize să decizi să reiei o fostă relație. Oricum este o perioadă de interiorizare și meditație asupra unor principii de viață. Nu cumva visele și viziunile de viitor sunt altele?

Carieră

Dacă în trecut ai considerat că nu ai nevoie de o diplomă sau că îți este suficient ce ai învățat până acum, iată că un context profesional te va stimula să-ți iei un atestat, să te dezvolți profesional.

Bani

Dacă ai de recuperat sume de bani din trecut, acum este momentul să începi să faci demersurile. În plus, vor fi nativi care vor investi, fie că vor, fie că nu, în locuință. Poate fi vorba de cheltuieli neașteptate.

Sănătate

Revizuiește-ți un plan de vindecare. Cumva trebuie să faci puțină ordine în principiile pe care le ai vizavi de îngrijirea sănătății. Dacă unele simptome se fac simțite, nu mai amâna vizita la medic.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 octombrie 2020

Dragoste

Prietenii, anturajul, viața socială continuă să fie un subiect delicat pentru că aici este nevoie să faci unele ajustări, chiar de atitudine, pentru ca lucrurile să meargă bine. Dacă te impui, pierzi!

Carieră

Nu poți fugi de muncă și trebuie să știi că pe cât de mult efort vei depune, pe atâta stimă și recunoaștere vei căpăta.

Bani

Un moment foarte bun în plan financiar, în care se pot cuantifica multe din acțiunile tale. Profită de ziua de astăzi, când teama instabilității financiare s-a mai diminuat, și negociază niște beneficii ale unui proiect în care ești implicată.

Sănătate

Se petrec transformări interioare pe care astăzi le simți mai mult ca niciodată și trebuie să ai încredere că toate sunt spre binele tău. Poate trebuie să renunți la ceva, să te desprinzi de ceva, dar nu te teme. Ai încredere în tine!

Horoscop zilnic Rac – 9 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează astăzi zodia și face aspecte foarte frumoase cu planeta iubirii, Venus. Comunicarea în cuplu este întreținută cu declarații, dovezi și surprize neașteptate. Dacă ai acceptat ideea că nu poți controla sentimentele și atitudinea celorlalți, te numeri printre nativii care se bucură de o viață sentimentală rodnică astăzi.

Carieră

Ai ocazia să reevaluezi un context profesional petrecut în august, să revizuiești niște acțiuni întreprinse și asta să-ți aducă o nouă strategie de afirmare, chiar și o nouă carieră. Ai puterea de a regenera un parteneriat, o colaborare.

Bani

Unii nativi s-ar putea să aibă niște griji, frici, temeri în legătură cu o casă, cu achiziții ce trebuie făcute pentru locuință sau sunt legate de un credit imobiliar.

Sănătate

Cu Luna în semnul tău, te simți bine și ai ocazia să rezolvi toate problemele care țin de nas, gât, urechi, dantură. Poate chiar faci o vizită la medicul dentist.

Horoscop zilnic Leu – 9 octombrie 2020

Dragoste

Comunicarea în cuplu este foarte bine aspectată astăzi și ai șanse să auzi cuvinte care să te impresioneze din partea persoanei iubite. Te simți apreciată, valorificată și asta îți dă energie, te trezește la viață. Chiar și nativii singuri se pot bucura de complimente.

Carieră

Probabil ți-ai dat seama că trebuie să-ți schimbi niște principii și mentalități ca să poți fuziona cu colegii sau ca să-ți desfășori activitățile la locul de muncă fără stres. Poate că a venit ziua în care să vrei să înveți ceva nou pentru a te dezvolta profesional. Unii nativi vor fi nevoiți să-și folosească o diplomă sau să-și ia un atestat.

Bani

Se întrevăd câștiguri financiare și sprijin din partea familiei. Posibil să recuperezi sume din trecut sau să negociezi favorabil un context ce ține de casă, de un bun imobiliar, de patrimoniu.

Sănătate

O zi liniștită, calmă, de regăsire a bucuriilor interioare. Profită și petrece timp cu tine și cu gândurile tale, dar și cu cei dragi.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 octombrie 2020

Dragoste

Nu este exclus ca nativii Fecioară care sunt singuri să-și cunoască astăzi dragostea. Este o zi cu impact puternic și benefic în zona sentimentală, iar dacă ești parte a unui cuplu poți să-ți consolidezi puternic relația, poate chiar în urma unui dialog profund cu persoana iubită. Pasiunea se reaprinde.

Carieră

Un proiect în care ești implicată se bucură de popularitate, de recunoaștere, de sprijin și promovare. Ești foarte determinată să transmiți un mesaj publicului, să revoluționezi printr-o informație.

Bani

Fii mai atentă la cheltuieli, în special dacă nu dispui de fondurile tale și faci apel la banii partenerului sau ai unui grup. Nevoia de a-i ajuta pe alții este mare și-ți va fi greu să refuzi o astfel de cerere.

Sănătate

Învață să te dedici mai mult propriilor tale plăceri, să faci și ce-ți place, să dai mai mult credit un hobby. Este nevoie și de relaxare.

Horoscop zilnic Balanță – 9 octombrie 2020

Dragoste

Dacă vrei liniște în cămin, amintește-ți că trebuie să-ți schimbi atitudinea și modul în care interacționezi cu cei din jur. Partenerul are și el doleanțele lui și tu nu ar trebui să te impui și să faci doar ceea ce consideri tu că este mai bine pentru tine sau pentru casă și familie. Ziua de azi aduce o doză de calm, de liniște în gândurile tale.

Carieră

O zi foarte bună să te afirmi, să te faci remarcată și mai ales plăcută, să-ți recâștigi popularitatea. Dacă lucrezi în zona artistică, creativă poți înregistra un succes nebănuit.

Bani

O zi foarte bună pentru negocieri, pentru discuții legate de salariu, bunuri de patrimoniu, credite, poți lua o decizie bună despre o investiție.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme de sănătate. Dincolo de starea de echilibru și pace pe care o resimți din plin, poți să depășești și o dezamăgire, să realizezi că ai vindecat o pierdere.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 octombrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o viață socială activă, iar în plan sentimental sunt șanse foarte mari ca lucrurile să se schimbe în bine. Poți cuceri o persoană care-ți place sau poți ajunge la un sens comun cu persoana iubită.

Carieră

Poți să te aștepți la vești impactante care vin la locul de muncă și care-ți dau șansa să demonstrezi că atitudinea ta s-a schimbat, că acțiunile tale nu mai sunt agresive și impulsive sau… cel puțin asta așa ar trebui să abordezi un astfel de context. Cu cât te ascunzi mai mult de colegi, cu atât cresc frustrările.

Bani

Vin niște vești bune, vezi niște soluții pentru a ieși dintr-un impas financiar sau pentru a rezolva stresul instabilității pe care o resimți de cateva zile încoace.

Sănătate

Nu ai probleme de sănătate, deși tinzi să-ți creezi tot felul de frici și temeri, să dai naștere unor gânduri deloc constructive. Fă puțină curățenie în minte și totul va fi bine.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 octombrie 2020

Dragoste

Este nevoie să-ți reevaluezi niște acțiuni sentimentale pe care le-ai făcut în luna august și care ți-au afectat stima de sine sau valoarea în ochii persoanei iubite. Conștientizarea acestora ar putea aduce îmbunătățiri unei relații. Nativii singuri se pot întoarce la o fostă poveste de iubire, iar pasiunea va fi mare.

Carieră

Se întrevăd momente bune în carieră. Poți atinge un scop pe care ți l-ai propus, te poți afirma și te poți bucura de unele beneficii nesperate.

Bani

Se pot ridica niște bariere, poți depăși niște dificultăți pe care le-ai resimțit în ultima perioadă. O zi bună să-ți câștigi niște drepturi materiale.

Sănătate

Te simți foarte bine astăzi, ca și cum te-ai fi născut a doua oară. Ai energie și poți ameliora chiar și simptome ale unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 octombrie 2020

Dragoste

Partenerul dă dovadă de multă înțelegere și sprijin, iar asta te încurajează foarte mult. Totuși, nu forța nota și nu încerca să profiți de atitudinea sa. Reconfigurarea unei atitudini față de părinți îți poate aduce liniște.

Carieră

Nevoia de a schimba ceva în viața ta este din ce în ce mai pregnantă și astăzi ai șansa să conștientizezi ce-ți mai lipsește pentru a fi un întreg. Încearcă să-ți dozezi autoritatea și să te impui constructiv.

Bani

Un partener de afaceri sau un colaborator te poate ajuta să depășești o problemă financiară. Posibil să te împrumute cu o sumă de bani sau să investească într-o idee sau să te prezinte unor terțe persoane.

Sănătate

Starea de sănătate este în continuare una bună. Niște probleme cu pielea sau cu oasele se pot ameliora sau chiar vindeca.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să conștientizezi că unele atitudini, acțiuni, chiar modul în care comunici cu ceilalți trebui schimbate. A fost o perioadă de interiorizare pentru tine și ai putea profita de contextul momentului pentru a spune ce ai pe suflet, ce te macină.

Carieră

Vești bune legate de carieră. Posibil să fii chemată la un interviu sau să reușești să-ți atingi un obiectiv, să vezi că o investiție din ultimul timp a dat roade.

Bani

Financiar ai parte de vești bune, iar dacă trebuie să negociezi ceva astăzi, fă-o cu încredere. Posibil să primești o mărire de salariu, să ți se plătească ore suplimentare, să primești un bonus, o primă pentru munca depusă.

Sănătate

Dacă ești în căutarea unui remediu, a unui tratament pentru problemele tale, ai șansa să-l afli. Fii puțin mai atentă la gândurile tal pentru că fie le somatizezi, fie le materializezi.

Horoscop zilnic Pești – 9 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia unor momente romantice, sensibile, plăcute alături de persoana iubită. Poți cunoaște pe cineva care să te atragă, iar în cuplu ajungi la o viziune comună cu partenerul.

Carieră

Tot ceea ce-ți dorești acum este să faci să funcționeze un proiect, fie persoanl, fie de grup, fie un proiect suplimentar de la locul de muncă și șansele sunt de partea ta.

Bani

Financiar ai ocazia să investeți într-un proiect sau un proiect să-ți aducă niște roade. Este un context care cere să-ți revizuiești atitudinea față de modul în care obții venituri, fie să o faci corect, fie să nu o faci cu prețul vieții sociale.

Sănătate

Poți fi prinsă în continuare în niște frici și temeri pe care nu le vei dizolva decât dacă îți vei acorda timp pentru tine. Este nevoie să te distrezi mai mult, să te relaxezi mai mult, să te dedici hobby-urilor tale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun