Horoscopul lunii MAI: Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa de Lună

Publicat: 30/04/2023, 11:22
Actualizat: 30/04/2023, 11:34

Horoscopul lunii mai. Află de la astrologul Virginia Olteanu cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa de Lună din 5 Mai.

Berbec – Finanțele și planul relațional sunt în vizorul tău!

Asigurarea și menținerea unei stabilități financiare va fi poate principala temă a acestei luni. Pentru a-ți atinge acest obiectiv, va trebui să fii flexibil și să gândești în afara cutiei, sesizând oportunitățile dar și pregătit să te eliberezi de orice formă de parteneriat de business care nu se dovedește productiv.

Intrarea lui Jupiter în Taur în sectorul veniturilor tale îți va amplifica sentimentul propriei valori și abilitatea de a te evidenția prin talentele pe care le ai. În a doua parte a lunii pasiunea ta pentru ceva sau cineva va fi greu de ținut în frâu iar un proiect anume sau o relație romantică poate să devină centrul intereselor tale.

Taur – Revoluționarea unor idei, proiecte sau parteneriate!

O lună dinamică în care ai șansa să revoluționezi unele lucruri atât interioare cât și exterioare. Dacă Eclipsa de Lună din 5 Mai aduce schimbări într-un parteneriat, sentimental sau profesional îndemnându-te să vezi lucrurile și din perspectiva celuilalt, Luna Nouă din propriul tău semn din 19 Mai devine o șansă care nu trebuie ratată de a-ți pune în evidență o idee, un proiect sau propria persoană.

Jupiter în propriul tău semn îți amplifică energia, vitalitatea și entuziasmul din 16 mai accentuând ce este important pentru tine. O chestiune familială sau profesională capătă amploare în a doua parte a lunii generând schimbări importante.

Gemeni – Îmbrățișează-ți vulnerabilitățile dar și noile perspective care se ivesc!

Gestionarea planului psihologic într-un mod obiectiv dar cu multă grijă și înțelegere față de tine reprezintă elementul de bază al lunii. Grație Eclipsei de Lună din 5 mai, unele temeri sau anxietăți pot ieși la suprafață îndemnându-te să faci pace cu aspectele neacceptate din tine însă credința și legătura cu propriul suflet îți vor lumina calea.

Ieșirea lui Mercur din retrogradare din 15 mai va începe să clarifice unele lucruri în timp ce Jupiter proaspăt intrat în Taur îți va deschide noi orizonturi spirituale. Din 21 Mai, energia și vitalitatea ta vor fi în creștere dar și asertivitatea în exprimarea părerilor, fapt care poate antrena unele tensiuni, care vor trebui gestionate înțelept.

Rac – Reajustări și schimbări de planuri care deschid totuși noi perspective!

Flexibilitatea și adaptabilitatea la schimbare sunt absolut necesare pentru atingerea obiectivelor. Eclipsa de Lună din 5 Mai poate veni cu schimbări imprevizibile forțându-te să te repoziționezi vis-a -vis de un proiect de viitor, o prietenie, o relație romantică sau un colectiv anume.Venus care intră în propriul tău semn din 7 Mai îți amplifică potențialul, energia și vitalitatea în timp ce intrarea lui Jupiter în Taur din 16 Mai te va ajuta să devii din ce în ce mai conectat cu oamenii sau grupurile cu care rezonezi. Asertivitatea ta pe plan financiar va fi în creștere însă pot exista confruntări puternice între tine și un partener pe considerente financiare.

Leu – Schimbări profesionale și un mod de a fi mai asertiv!

Ambițiile tale socio-profesionale dar și impactul personajului tău social vor fi evidențiate în această lună, în ciuda unor posibile neînțelegeri generate de retrogradarea lui Mercur. Eclipsa de Lună din 5 Mai te îndeamnă să fii deschis la oportunitățile care se ivesc pe plan profesional chiar dacă pot lua forma unor schimbări, reajustări sau chiar unei noi specializări.

Intrarea lui Marte din 20 Mai în propriul tău semn îți amplifică ambiția și asertivitatea în a-ți urma propriile dorințe însă opoziția cu Pluto va genera unele tensiuni într-un parteneriat dacă nu-ți păstrezi diplomația. Grație carismei cu care socializezi vei atrage noi prietenii în timp ce Jupiter proaspăt intrat în Taur te ajută să te evidențiezi profesional.

Fecioară – Explorarea unor noi orizonturi!

Explorarea unor noi orizonturi fizice sau intelectuale, printr-o călătorie, un curs de dezvoltare personală, o nouă filozofie de viață este tema acestei luni. Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, poate genera unele întârzieri însă le poți depăși cu răbdare.

Eclipsa de Lună din 5 Mai activează o axă a comunicării, a studiilor și a călătoriilor, stimulându-te să devii mai nonconformist în modul de exprimare sau de gândire, fiind pregătit să-ți reînnoiești unele convingeri. Jupiter în Taur din 16 Mai te va susține din această perspectivă creând un mediu propice pentru dezvoltarea ta. Din 21 Mai, odată ce Soarele îți luminează sectorul carierei, Marte intră în Leu scoțând la suprafață unele tensiuni interioare.

Balanță – Redefinirea unor chestiuni financiare dar și emoționale!

A crede cu putere în propriul merit sau propria valoare va fi esențial în această lună. Sectorul financiar va fi în centrul atenției. Eclipsa de Lună din 5 Mai poate fi ușor provocatoare arătându-ți lucrurile, situațiile sau chiar mentalitățile de care trebuie să te eliberezi pentru a putea evolua. Însă Jupiter proaspăt sosit în Taur cât și Luna Nouă din 19 Mai te ajută să te repoziționezi căpătând mai multă putere și stabilitate.

Venus, propriul tău guvernator intră în Rac din 7 Mai ajutându-te în a-ți crea relațiile potrivite din punct de vedere profesional. O relație romantică sau un proiect creativ va întâmpina tensiuni odată cu intrarea lui Marte în Leu din 20 Mai însă cu siguranță noi interese îți vor capta atenția.

Scorpion – Reechilibrarea situației într-un parteneriat!

Eclipsa de Lună din Scorpion din 5 Mai va seta tonul întregii luni, evidențiind necesitatea unor schimbări în interacțiunea într-un parteneriat, sentimental sau profesional. Reechilibrarea balanței între parteneri va presupune unele discuții directe și poate ușor provocatoare, pe care va trebui să le gestionezi cu grijă.

Jupiter în Taur din 16 Mai va susține această abordare ajutându-te să-ți șlefuiești modul în care colaborezi sau cooperezi. Din 2o mai, Marte din Leu îți va amplifica autoritatea și asertivitatea pe plan personal sau profesional însă va trebui să le folosești înțelept neforțând unele situații sau persoane într-un anume fel.

Săgetător – Schimbări în stilul de muncă sau de viață!

A echilibra armonios sarcinile și responsabilitățile zilnice cu aspectele psihologice sau spirituale ale vieții va fi esențial în următoarea perioadă. Eclipsa de Lună din 5 mai va forța poate unele schimbări mai mult decât necesare în ceea ce privește munca, stilul de viață și chiar sănătatea.

În ciuda multitudinii de obiective setate, evită totuși suprasolicitarea. Jupiter, propriul tău guvernator în Taur din 16 Mai îți va amplifica vitalitatea și capacitatea de regenerare a corpului dar și puterea de muncă. Nevoia de a fi mai liber în comunicare, mai spontan în acțiuni dar și mai activ în general va fi susținută de intrarea lui Marte în Leu din 20 Mai, chiar dacă poate nu toată lumea va îmbrățișa această libertate.

Capricorn – Revitalizarea unei relații sau a unor proiecte!

Planul social, proiectele tale creative sau chiar o relație romantică fac parte din interesele tale principale. Eclipsa de Lună din 5 mai va revitaliza situația, îndemnându-te să încerci noi abordări dacă cele vechi nu te mai satisfac. Jupiter în Taur din 16 Mai alături de Lună Nouă din 19 Mai, ambele în sectorul creativității, al iubirii și al copiilor te susțin în a investi în acele activități sau relații care îți aduc plăcere și bucurie.

Din 20 Mai, Marte intră în Leu în sectorul intimității și al afacerilor amplificându-ți pasiunea și dorințele, însă ți se recomandă prudență în gestionarea resurselor și a investiilor. Ultima parte a lunii este dedicată unor sarcini sau responsabilități.

Vărsător – Schimbări familiale sau emoționale!

Unele schimbări sau reajustări de natură familială, emoțională sau care vizează căminul propriu sunt mai mult decât posibile grație Eclipsei de Lună din 5 Mai. În ciuda retrogradării lui Mercur care poate genera unele obstacole, vei reuși totuși să stabilizezi lucrurile.

Veștile bune încep odată cu intrarea lui Jupiter în Taur din 16 mai și Luna Nouă din 19 mai, ambele susținându-te, pas cu pas în a crea o nouă fundație, care poate fi chiar o relocare. Te vei simți mai stabil emoțional. Modul în care interacționezi într-un parteneriat devine mai direct și mai ferm pe măsură cu Marte intră în Leu pe 20 Mai. Un sfârșit de lună dinamic și asertiv, mai ales pe plan relațional și social.

Pești – Stimulare fizică și intelectuală!

Tot ce ține de comunicare, schimburi de idei, negocieri, studii sau călătorii este dinamizat luna aceasta. Prin prisma Eclipsei de Lună din 5 Mai ai șansa să experimentezi schimbări radicale de perspectivă, ceva sau cineva îți poate stimula interesul și imaginația provocându-te să ieși din zona de confort.

Dacă până pe 15 mai, Mercur retrograd mai poate crea unele probleme, din 16 mai, odată cu intrarea lui Jupiter în Taur, devii din ce în ce mai activ în a-ți urma interesele. Luna Nouă din 19 mai este un moment excelent pentru a-ți face vocea auzită. Marte în Leu din 20 Mai te face mai asertiv pe plan domestic sau profesional și ușor autoritar, fapt care poate crea tensiuni. Un pic de mișcare îți va prinde tare bine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică