Horoscopul zilei de 1 octombrie 2021. Taurii pot avea excese de gelozie

Publicat: 01/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie se deschide cu aspecte tensionate care pot aduce probleme în relațiile cu cei din jur. Astăzi se formează o cuadratură între Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion și Jupiter retrograd din Vărsător. Este important să evităm excesele în plan amoros, dar și financiar pentru că putem fi geloși și cheltuitori.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă ți-ai făcut niște planuri cu prietenii, ia în calcul și varianta ca acestea să se anuleze din cauza unei situații financiare. Sunt posibile unele tensiuni în anturaj și va trebui să dai dovadă de mai multă înțelepciune să aplanezi conflictele. În cuplu, poți deveni mai impunător, iar dacă ești singur, ai grijă la o atracție care poate lua naștere față de o persoană din anturaj sau cunoscută pe rețelele de socializare. Nu va fi nimic serios.

Horoscop zilnic Taur

Un context profesional te poate obosi peste măsură și va trebui să iei lucrurile foarte în serios și cu mai multă responsabilitate. Ai mai multă grijă la imaginea ta. În cuplu poți exagera cu suspiciunile, cu gelozia și autoritatea și nu vei reuși decât să dai naștere unor conflicte cu partenerul.

Horoscop zilnic Gemeni

Este o zi tensionată în plan sentimental și lucrurile nu vor ieși nici pe departe așa cum îți dorești tu. Poți simți că relația ta nu este pe direcția bună, însă victimizarea nu te va ajuta. Din altă perspectivă, la locul de muncă pot veni sarcini care să te obosească și să fii nevoit să stai peste program. Nu ignora totuși odihna.

Horoscop zilnic Rac

Ai tendința de a fi suspicios și gelos cu partenerul de viață, iar din ipostaza de părinte poți exagera cu autoritatea. În ambele cazuri poți da naștere conflictelor. Dacă ești singur, nu-ți pune bazele într-un flirt și nu-ți face mari speranțe pentru că lucrurile cel mai probabil se reduc la o simplă aventură.

Horoscop zilnic Leu

Încearcă să fii mai înțelegător și mai empatic cu cei dragi pentru că poți da naștere discuțiilor tensionate în familie din cauza modului în care-ți impui autoritatea, indiferent că ești părinte sau copil. Pe de altă parte, nu este exclus ca și în cuplu să apară tensiuni din cauza părinților care se implică prea mult în relația ta.

Horoscop zilnic Fecioară

Evită să muncești mai mult decât este cazul și să stai peste program pentru că te suprasoliciți și, în plus, nici starea de sănătate nu este cea mai bună astăzi. Nu este deloc o zi bună pentru discuții importante și negocieri, ba mai mult ar fi recomandat să eviți tot ce ține de zona de acte sau să fii prudent dacă ai de semnat ceva. Atenție și la deplasări!

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai tendința de a face cheltuieli prea mari, chiar exagerate și asta îți poate afecta bugetul. O poți face pe fond emoțional sau ca urmare a unei stări trecătoare în care simți că nu ai încredere în tine. Pe de altă parte, poți avea tendința de a epata și poți cheltui doar pentru a le arăta altora valoarea ta. Dacă tot simți să cheltui bani, măcar fă-o pentru binele tău, de exemplu pentru a îmbunătăți ceva legat de viața ta, de fizicul tău, de sănătatea ta.

Horoscop zilnic Scorpion

Înplan sentimental lucrurile nu merg nici pe departe așa cum ți-ai fi dorit și nu te simți în apele tale. În plus, nici financiar nu sunt aspecte mai bune, așa că ai grijă mare astăzi ce faci cu banii. Starea emoțională este vulnerabilă și te poți simți sufocat de situații car se petrec în familie sau care au legătură cu casa.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai mai multă grijă astăzi la discuțiile pe care le porți cu ceilalți pentru că te poate lua gura pe dinainte și poți face dezvpluiri, poți mărturisi secrete pe care ar trebui să le ții pentru tine. Evită și negocierile financiare pentru că nu vor avea rezultatul dorit. Sa-r putea să te simți mai bine astăzi cu prietenii decât cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Evită să arunci cu banii în stânga și-n dreapta, mai ales pentru a cuceri pe cineva sau a le demonstra prietenilor situația ta financiară. S-ar putea să faci o gaură în buget mai mare decât te-ai fi așteptat. De asemenea, evită cumpărăturile online astăzi și nu investi cu prea mare încredere sume de bani în proiecte de grup.

Horoscop zilnic Vărsător

Se întrevăd tensiuni profesionale, conflicte cu superiorii și ar trebui să lași mai mult de la tine pentru a nu-ți strica weekendul. Pe de altă parte, ai grijă la cum te expui într-un cadru public să nu-ți strici imaginea. În cuplu dă dovadă de îngăduință mai multă și evită să ai manifestări autoritare față de partener.

Horoscop zilnic Pești

Nu intri cu mari rezerve de energie în weekend,însă ai putea profita de zilele libere pentru a te odihni. Unii nativi se pot îngrijora pentru starea de sănătate a cuiva drag. În plan amoros, o persoană din anturaj sau din mediul online te poate atrage, însă vei prefera să ții totul ascuns. Niște prieteni, însă, te pot deconspira.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Nivelurile apei din barajele din Istanbul se ridică la peste 81%! Ce spun experții despre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
FMI a redus prognoza de creștere economică pentru România în 2024