Horoscopul zilei de 10 decembrie 2020. „Peștii” trebuie să evite acțiunile financiare cu grad de risc

Horoscopul zilei de 10 decembrie 2020. „Peștii” trebuie să evite acțiunile financiare cu grad de risc
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 09/12/2020, 23:33

Horoscopul zilei de 10 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va traversa și astăzi zodia Balanță, însă va face aspecte tensionate cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Berbec, iar acest context este prevestitor de tensiuni și conflicte în relațiile cu ceilalți, deci va trebui să dăm dovadă de mai multă diplomație și să evităm provocările. Contextul se resimte mai mult în zona profesională, pentru că relațiile sentimentale se bucură de un scut de protecție adus de Venus, planeta iubirii, din Scorpion, în aspect de susținere cu Pluto. Fiind vorba de mult erotism în atmosferă, cel mai probabil, tensiunile din cuplu vor da naștere momentelor pasionale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 decembrie 2020

Dragoste

Astăzi poți intra foarte ușor în tensiuni cu partenerul de viață și asta pentru că ai o stare irascibilă generală și ai doar reproșuri de făcut. Totuși, totul se poate rezolva în dormitor.

Carieră și bani

Ai mare grijă la conflictele cu superiorii, la criticile adresate colaboratorilor și asociaților pentru că poți da naștere unor situații care să-ți afecteze funcția, imaginea și reputația.

Sănătate

Ești mai agitat, mai plin de energie, însă o vei folosi haotic. Ești imprevizibil în acțiuni, așa că ai grijă să nu te accidentezi.

Horoscop zilnic Taur – 10 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente pasionale în cuplu și posibilitatea de a da un refresh relației voastre, de a alunga monotonia.

Carieră și bani

S-ar putea să fii mai conflictual cu colegii, mai critic și acid, însă vei avea și abilitatea de atrece peste rapid. Sarcinile de la locul de muncă nu ți se vor părea prea istovitoare acum și vei avea spor.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește, în ciuda stresului resimțit la nivel general, însă va trebui să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 decembrie 2020

Dragoste

Azi ai parte de momente intense în plan sentimental și reușești să te reapropii de persoana iubită. Dacă ești singur, vei îndrăzni să cucerești pe cine-ți place.

Carieră și bani

Te poți bucura de niște beneficii financiare care vin de la locul de muncă. Poate o primă sau poate o renegociere salarială.

Sănătate

Nevoia de a te distra și relaxa este mare și astăzi, însă față de ieri ai tendința de a duce totul la extrem și asta trebuie evitat.

Horoscop zilnic Rac – 10 decembrie 2020

Dragoste

Sunt animozități cu familia care îți creează nervi și va trebui să faci un efort pentru a le evita. În plan sentimental ești romantic, erotic și ai curaj să flirtezi, dacă ești singur.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, ingeniozitate și imaginație bogată astăzi și asta te poate ajuta în proiectele pe care le ai.

Sănătate

Starea interioară nu este nici azi foarte bună, dar dacă te vei dedica mai mult hobby-urilor tale îi vei face față cu brio.

Horoscop zilnic Leu – 10 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să primești ajutor de la familie cu privire la îndeplinirea unor sarcini pe care le ai de dus la capăt. Ai grijă cum comunici pentru a nu da naștere tensiunilor.

Carieră și bani

Nu încerca să le impui celor din jur părerile tale, ideile și viziunile pentru că cel mai probabil astăzi vei intra în conflicte cu aceștia.

Sănătate

Azi poți să te dedici mai mult activităților care te relaxează. Este o zi bună să mergi la un salon de înfrumusețare și îngrijire corporală.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 decembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de discuții foarte intense, profunde cu persoana iubită sau cu copiii și poți ajunge la concluzii interesante, care să aducă și rezultate.

Carieră și bani

Nu te grăbi să semnezi contracte fără a le analiza în amănunt și nu te grăbi să întreprinzi activități în baza promisiunilor de remunerație. Trebuie să ai negru pe alb totul, să ai la mână un contract, un act legal care să ateste suma exactă.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să iei decizia să te apuci de un sport sau să te dedici unei activități distractive, recreative care-ți face plăcere.

Horoscop zilnic Balanță – 10 decembrie 2020

Dragoste

Este o zonă destul de sensibilă cea a relațiilor și ar fi bine să dai dovadă de toată diplomația din dotare pentru a evita tensiunile. Oricum, s-ar putea ca aceste tensiuni de acum să te conducă la o mai mare deschidere față de partener și să se dovedească benefice.

Carieră și bani

În plan profesional, ar trebui să lași deoparte criticile, cuvintele acide și apropourile dacă nu vrei să-i enervezi pe ceilalți și să intri în conflicte. Azi poți fi mai irascibilă decât de obicei.

Sănătate

Cu toate că nu se întrevăd probleme de sănătate, ești mai agitat, mai ușor de influențat de ceea ce se petrece în jurul tău și te poți neliniști ușor.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 decembrie 2020

Dragoste

Ai toate șansele să reaprinzi pasiunea în cuplu și să alungi monotonia, iar dacă ești singur vei ști ce cuvinte să folosești pentru a ajunge la sufletul persoanei care-ți place.

Carieră și bani

S-ar putea să intri în conflicte cu colegii, însă pe de altă parte ai și mai mult curaj să-ți ceri niște drepturi financiare sau să reglementezi o situație legată de sarcini și activități de la locul de muncă.

Sănătate

Starea de sănătate este supusă episoadelor de stres, așa că va trebui să faci tot posibilul să le eviți, iar dacă nu reușești să încerci să te calmezi prin diferite metode.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 decembrie 2020

Dragoste

Ai putea să fii surprins să vezi că prietenii tăi sau cei din anturaj nu-ți împărtășesc convingerile, însă evită să te contrazici cu aceștia.

Carieră și bani

S-ar putea să te bucuri de unele idei care să-ți aducă niște venituri de moment. Atenție la negocierile pe care le ai cu persoanele cu care ești implicat într-un proiect.

Sănătate

Simți o reală îmbunătățire a stării generale și parcă ești mai liniștit la nivel mental, mai ales dacă te-ai decis într-o situație care-ți creea confuzie.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să o petreci cu prietenii, să stați la taclale și să faceți planuri de viitor. Te poți împăca cu cineva drag.

Carieră și bani

Azi va trebui să dai dovadă de cumpătare în dialogurile cu superiorii și să fii atent la ce scoți pe gură dacă trebuie să susții un discurs public sau să-ți manișești niște atribuții care decurg din funcția ta. Dacă ai un proiect, afacere personală te poți bucura de unele beneficii.

Sănătate

Te simți bine și nu ai de ce să-ți faci griji pentru starea de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 decembrie 2020

Dragoste

Încearcă să cauți argumente la situațiile cu care te confrunți în relațiile cu ceillați și nu te impune în dialog pentru a evita tensiunile.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la cei din jur care încearcă să-ți impună părerile lor, convingerile, ideile sau să te manipuleze subtil într-o anumită direcție.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să te odihnești mai mult, să cauți liniștea, pacea și să te dedici mai mult unor activități intelectuale care te relaxează.

Horoscop zilnic Pești – 10 decembrie 2020

Dragoste

Nevoia de intimitate, de reapropiere de persoana iubită este mare și astăzi ai șansa să învingi monotonia instalată și să aduci un suflu nou relației. Cei singuri pot fi mai atrași de aventură.

Carieră și bani

Sectorul financiar este destul de sensibil, așa că astăzi evită să faci investiții importante, să faci credite sau să iei bani cu împrumut pentru că s-ar putea să nu vezi riscurile la nivelul real.

Sănătate

Ești mai idealist, îți place să visezi, mai ales să visezi la o călătorie, însă dacă fizic nu o poți face, fă-o măcar cu gândul. Starea generală va căpăta optimism.

Horoscop săptămânal, 7 – 13 decembrie 2020. „Balanțele” sunt susținute în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se remarcă printr-o stare de confuzie, visare, prin mai multă imaginație, dar și printr-o ambiție exagerată și prin capacitatea de a acționa cu curaj încât să ne atingem visele.

În plan sentimental, săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 ne aduce ocazia de a ne regenera și transforma astfel încât să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar vom dezvolta o mai bună intuiție și perspicacitate.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?