Horoscopul zilei de 10 octombrie 2020. Racii trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2020. Racii trebuie să evite speculațiile financiare
Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion
Publicat: 10/10/2020, 09:13

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 octombrie 2020. Racii trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, planeta emoțiilor, va tranzita astăzi sensibila și romantica zodie Rac, însă va face aspecte tensionate cu toate planetele din zodia Capricorn, dar și cu Marte retrograd din Berbec, context care ne va favoriza o stare de interiorizare. Ne reîntoarcem atenția către noi și petrecem mai mult timp în universul lăuntric.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 octombrie 2020

Dragoste

Te reîntorci la tine, te uiți în trecut și petreci timp în copilăria ta. Unii nativi poate chiar se îndreaptă spre casa părintească în acest weekend. Eviți să vorbești prea mult, dar vei răspunde acid dacă ești provocată.

Carieră

S-ar putea ca o serie de aspecte legate de profesie, de câmpul muncii, să te streseze și să-ți reducă atenția de la nevoia de a sta în liniște sau cu familia.

Bani

Se întrevăd câștiguri financiare, așa că poți începe să te liniștești la acest capitol, dar desigur, evită să cheltui bani pe fond emoțional.

Sănătate

S-ar putea să fii cam obosită, copleșită de emoții și trăiri, însă un duș fierbinte și un masaj sau poate joggingul, depinde cum simți să-ți canalizezi energia, te pot ajuta să te relaxezi.

Horoscop zilnic Taur – 10 octombrie 2020

Dragoste

Azi preferi să taci mai mult, să asculți ce zic cei din jur și să socializezi doar dacă ți se cere părerea. Este o zi bună să te asculți mai mult pe tine și gândurile tale. Posibile tensiuni cu partenerul de viață.

Carieră

Mulți nativi sunt interesați să descopere profunzimile unor noi domenii, să cunoască, să citească, să studieze, să investigheze, să afle secrete, să-și dezvolte și satisfacă anumite curiozități spirituale.

Bani

Este o zi bună să-ți (re)faci niște calcule, să vezi ce datorii mai ai, ce restanțe mai ai și să începi să le plătești.

Sănătate

S-ar putea să te simți peste măsură de obosită, epuizată și chiar să resimți unele simptome mai vechi. Concentrează-te pe vindecarea spirituală, caută cauzele spirituale ale bolilor cu care te confrunți și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să fii destul de conflictuală cu prietenii, să nu-ți convină nimic din ce spun sau propun aceștia și să preferi să eviți ieșirile. Cumva, ai tendința de a te impune în anturaj, deci ai grijă la atitudine pentru a nu provoca conflicte.

Carieră

Evită să lași gândurile profesionale să te acapareze. Este totuși zi liberă. Întoarce-ți atenția către propriile tale nevoi și ai mai multă încredere în tine.

Bani

Ai mare grijă că ai tendința de a risipi bani, de a cheltui neorganizat și mai ales pe fond emoțional sau dintr-o impulsivitate a momentului. Posibil să apară nemulțumiri financiare, limitări.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă evită să te suprasoliciți pentru alții sau să exagerezi cu munca în cazul în care lupți pentru un comision suplimentar.

Horoscop zilnic Rac – 10 octombrie 2020

Dragoste

Est o zi destul de tensionată în relațiile cu cei din jur, primul vizat fiind partenerul de viață. Nu ai încredere în vorbele sale, în promisiunile sale, iar cei care discută o împăcare vor fi foarte reticenți astăzi.

Carieră

Simți să-ți impui autoritatea mai mult decât trebuie, iar dacă lucrezi astăzi ai grijă că este un motiv de conflict. De asemenea, este bine să-ți înfrâneți pornirile dacă ai o funcție de conducere și să-ți revizuiești atitidinea față de colegi.

Bani

O zi cu multe nemulțumiri legate de bani, de încasări. Evită să cheltui pe distracții și mai ales evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de fragilă și te poți confrunta cu probleme legate de retenția de apă, chiar și neplăceri ale sistemului renal.

Horoscop zilnic Leu – 10 octombrie 2020

Dragoste

Nu poți ajunge prea ușor la un numitor comun cu cei din jur și asta pentru că tu crezi că deții adevărul absolut.

Carieră

Ești interesată, determinată să înțelegi profunzimile unor noi domenii cu scopul de a progresa profesional. Poți studia astăzi, însă capacitatea de concentrare va fi scăzută.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, ba chiar poți primi mici cadouri, atenții, vouchere sau poate găsești la reducere un produs pe care ți-l doreai de multă vreme. Totuși, fii atentă la autenticitatea site-ului și la tranzacțiile online.

Sănătate

Starea de sănătate este delicată și nu este exclus să te confrunți cu simptome ale afecțiunilor mai vechi care fie se acutizează, fie dacă ai afecțiuni cronice acestea recidivează.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 octombrie 2020

Dragoste

Poate ar fi mai bine să eviți să ieși cu prietenii pentru că ești ca un butoi cu pulbere pregătit să explodeze. Oricuj, mulți nativi vor fi foarte reticenți la propunerile și invitațiile celor din anturaj.

Carieră

Un proiect la care lucrezi de ceva vreme simți că stagnează și orice ai face nu reușești să-l repui în funcțiune. Astăzi nici nu încerca mai mult pentru că nu vei reuși decât să te enervezi.

Bani

Mare grijă la investițiile pe care le faci, cui dai bani cu împrumut, pentru că s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii financiare și să pierzi bani.

Sănătate

Te simți obosită, copleșită de o serie de evenimente de peste săptămână și ai face bine să te odihnești mai mult și să nu uiți de hidratare.

Horoscop zilnic Balanță – 10 octombrie 2020

Dragoste

Cei dragi s-ar părea că au cam multe pretenții de la tine și asta te poate copleși. Ai mare grijă la tensiunile în cuplu și la modul în care-ți gestionezi autoritatea vizavi de ceilalți.

Carieră

Oricât ți-ai dori să scapi de stresul profesional, posibil să auzi niște vești, știri care să te alarmeze și să te determine să-ți faci griji cu privire la ce va urma, la locul de muncă, la desfășurarea activităților.

Bani

S-ar putea să discuți cu cei din familie despre situația financiară, să fii nevoită să le ceri sprijinul, sau chiar cu colegii de muncă, îngrijorându-te de un context care se anunță.

Sănătate

Nu prea te simți în apele tale astăzi. Probabil ai muncit prea mult și acum te simți epuizată. Ai grijă la excesele alimentare.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 octombrie 2020

Dragoste

Ar fi o bună recomandare pentru tine dacă ai evita discuțiile în contradictoriu cu cei din jur. Oricum nu ajungi la un consens astăzi, iar viziunea ta de viitor este paralelă cu cea a celorlalți, nu neapărat în sensul de greșită, dar nu veți empatiza principial.

Carieră

O zi destul de dificilă la capitolul comunicare, învățare, tot ce ține de activitățile academice întâmpină blocaje, iar lipsa de concentrare își spune cuvântul. Cei care lucrează au parte de tensiuni cu colegii de muncă.

Bani

Pe tine te frământă cel mai mult situația financiară dintre toate zodiile și este posibil ca astăzi să se accentueze acest sentiment pe fondul veștilor auzite și a limitprilor noi care se impun.

Sănătate

Te simți obosită și este normal pentru că îți frămânți foarte mult mintea cu tot soiul de gânduri. Din acaestă cauză te-ai putea confrunta chiar și cu insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 octombrie 2020

Dragoste

Tendința de a domina în cuplu, de a fi egoistă și a te interesa doar de propriile tale beneficii s-ar putea să nemulțumească serios persoana iubită. Poate nici nu-ți va spune, de aceea ar trebui tu singură să conștientizezi.

Carieră

Fie că lucrezi sau ești liberă, nemulțumirile legate de sectorul profesional vor exista și cel mai probabil acestea vin din prea puține beneficii pe care le obții cu profesia ta.

Bani

Din punct de vedere financiar nu este nici pe departe o zi bună. Chiar dacă contextul general s-a mai detensionat, astăzi vei simți niște limitări care-ți pot stimula mari frustrări. Refă-ți niște calcule, o strategie.

Sănătate

Încearcă să faci tot posibilul să nu te mai lași furată de frământări și gânduri, de amintiri, de dorințe neîmplinite. Posibile probleme ginecologice.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 octombrie 2020

Dragoste

Simți nevoia să te îndepărtezi de persoana iubită, dar nu pentru că îți lipsesc sentimentele, ci pentru că nu te simți în stare să dai curs unui dialog, să răspunzi la întrebări. Nu te simți în stare să-I îndeplinești nevoile emoționale și preferi să nu dezamăgești.

Carieră

Ai impresia că nimic nu merge din punct de vedere profesional și-ți faci o grămadă de gânduri, mai ales acum, cu dezechilibrul social prin care trecem din cauza pandemiei.

Bani

Rămâi la cheltuielile tale chibzuite și evită să ieși cu prietenii dacă știi că vei cheltui bani. Posibil ca niște dialoguri legate de un proiect să nu-ți fie pe plac.

Sănătate

Tot acest context astrologic din ultima perioadă te-a obosit și te-a bulversat. Ai grijă ca din această cauză să nu începi să mânânci mai mult sau să ți se agraveze problemele cu pielea.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 octombrie 2020

Dragoste

Ești destul de acidă în dialog dacă ești provocată, însă tendința ta este de a te feri de orice gen de conflicte și confruntări directe sau indirecte.

Carieră

Evită să lucrezi la proiecte extra sau să crezi că orele suplimentare te vor ajuta într-un fel. Te vei stresa din cauza lipsei de concentrare.

Bani

Ai tendința de a fi cam visătoare, chiar confuză la acest capitol și poți cheltui bani fără o țintă anume. Azi poți cumpăra un obiect pe care-l ai deja, deci evită achizițiile.

Sănătate

Ai mare grijă la alimentație pentru că te poți confrunta cu unele intoleranțe alimentare, probleme digestive, mai ales pe fondul unei sensibilități la acest capitol.

Horoscop zilnic Pești – 10 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să fii copleșită de emoții, sentimente de dor, de nostalgie și melancolie. O serie de amintiri și dorințe îți provoacă lumea interioară.

Carieră

Nu sunt aspecte legate de muncă, însă se întrevede o mare nevoie de timp liber. Mulți nativi se dedică hobby-urilor lor, deși au tendința să se suprasolicite sau se amăgesc că pot sau nu pot face un anumit lucru.

Bani

Ești nemulțumită de situația financiară și dacă ai crede că poți obține banii ușor, ei bine, nici pe departe nu va fi așa, de aceea evită cu orice preț speculațiile financiare.

Sănătate

In interior ești precum o plastilină pe care încerci să o modelezi astfel încât să-ți iasă o formă finală acceptabilă. Hipersesnibilitatea pe care o resimți astăzi te poate duce în zona anxietății, mai ales dacă ești singură.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului