Horoscopul zilei de 12 februarie 2021. „Scorpionii” își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscopul zilei de 12 februarie 2021. „Scorpionii” își îmbunătățesc viața sentimentală
Foto: Pixabay
Publicat: 11/02/2021, 22:35

Horoscopul zilei de 12 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi Luna traversează zodia Pești și ne ajută să ne detensionăm după această săptămâna care a fost bogată în momente intense. Este o zi bună să ne odihnim mai mult, să petrecem timp cu noi înșine și să facem o scurtă introspecție a ultimei perioade din viața noastră pentru a vedea cu ce ne-am ales.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 februarie 2021

Dragoste

Azi poți petrece momente liniștite, plăcute alături de persoana iubită și te poți aștepta la mici atenții din partea acesteia.

Carieră și bani

Aștepți cu ardoare să treacă ziua de astăzi cât mai repede. S-ar putea să ai parte de unele discuții legate de bani și care să te pună puțin pe gânduri.

Sănătate

Nevoia de relaxare și liniște după o săptămâna atât de agitată este foarte mare, așa că fă bine și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Taur – 12 februarie 2021

Dragoste

Ai nevoie să-ți reactivezi viața socială, așa că fă bine și programează-ți o ieșire cu prietenii, o întâlnire care să te scoată din ritmul haotic al acestei săptămâni care tocmai a trecut.

Carieră și bani

Ai tendința de a fi mai vusător și mai optimist cu privire la planurile tale de viitor, la proiectele în care ești implicat. Nu este un aspect negativ, dar evită să iei decizii importante deocamdată.

Sănătate

Dacă simți nevoia să ajuți pe cineva, chiar și cu un sfat, cu o vorbă bună, fă-o fără să stai pe gânduri și starea ta de spirit se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 februarie 2021

Dragoste

Te bucuri de momentedestul de calme în viața de familie, în cuplu și poți discuta cu partenerul pe teme mai vechi care până acum au stârnit controverse.

Carieră și bani

Este o zi bună să te afirmi profesional, să te faci remarcat într-un mediu, în fața unei mase de oameni. Superiorii te pot felicita pentru inițiativele tale.

Sănătate

Azi începi să-ți mai recapeți din liniștea pierdută zilele trecute. Profită și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 12 februarie 2021

Dragoste

Azi ai putea să clarifici niște discuții cu prietenii pentru că șansele să vă înțelegeți și să ajungeți la aceleași concluzii sunt mari.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să studiezi ceva, să te documentezi într-o anumită privință sau să te consulți cu persoane cu experiență în domeniul în care ai nevoie.

Sănătate

După ziua tensionată și agitată de ieri, azi apele se mai liniștesc și te poți odihni mai bine.

Horoscop zilnic Leu – 12 februarie 2021

Dragoste

În cuplu se reaprinde pasiunea, te reconectezi la dorințele partenerului și situația dintre voi se poate îmbunătăți. Posibile discuții legate de cheltuielile comune.

Carieră și bani

Poți primi mici atenții și cadouri din parea celor dragi sau, profesional, poți avea parte de un bonus, un avantaj material din partea unor persoane cu care colaborezi.

Sănătate

Dacă ai avut unele temeri, azi ai putea observa că acestea se mai disipă, mai ales dacă le înfrunți cu un raționament nou.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 februarie 2021

Dragoste

Se întevăd momente plăcute în cuplu, ocazia de a te reconecta la partener, de a ajunge la un numitor comun într-o anumită privință, poate chiar planificați o vacanță.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale sunt mult mai bune față de zilele trecute și chiar reușești să obții o oarecare independență într-un context ce vizează locul de muncă. Poate îți iei concediu sau îți micșorezi orele de muncă.

Sănătate

După tot tumultul resimți ieri, azi începi să te mai liniștești și chiar te poți odihni mai bine cu condiția să nu mai reiei niște teme care te macină.

Horoscop zilnic Balanță – 12 februarie 2021

Dragoste

Te bucuri de momente plăcute în plan sentimental, ți se fac complimente și poți obține mici favoruri din partea persoanei iubite.

Carieră și bani

Ai mai mult spor la locul de muncă, îți îndeplinești sarcinile cu mai multă eficiență și ești mult mai empatic cu colegii, iar asta te poate face chiar plăcut.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește, inclusiv starea de sirit. Azi ai putea afla un remediu naturist sau homeopta la o afecțiune care-ți dă bătai de cap de ceva vreme.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 februarie 2021

Dragoste

Sunt momente plăcute în viața sentimentală. În cuplu, te reapropii de partener și puteți discuta chiar și despre copii. Dacă ești singur, atunci ai șanse să ajungi mai aproape de persoana care-ți place și poate chiar să o cucerești cu felul tău de a fi.

Carieră și bani

Nu te teme să lași creativitatea să se manifeste. Estet o zi foarte bună să le arăți celorlalți de ceea ce ești în stare.

Sănătate

Azi te poți dedica cu mult entuziasm unui hobby, unei pasiuni pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă. Bucură-te de ceea ce-ți oferă viața și nu te gândi la altceva. Este final de săptămână, așa că poți lăsa grijile deoparte.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 februarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente plăcute în familie și animozitățile din ultimul timp se dizolvă. Dacă este vorba de o reuniune de familie, atunci s-ar putea să fii luat la întrebări despre partenerul de viață, fie că îl ai, fie că nu îl ai, caz în care pregătește-te să răspunzi la și mai multe întrebări.

Carieră și bani

Colegii te sprijină cu tot ce ai nevoie, mai ales dacă trebuie să te învoiești sau să-ți prelungești pauza de masă pentru a rezolva o situație personală. Dacă este vorba de ceva ce vizează locuința, lucrurile pot merge mai repede decât te aștepți.

Sănătate

Starea emoțională este mai bună, ești mai empatic, mai dornic să fie pace în viața ta și în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 februarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă dialogului cu persoana iubită sau cu copiii. Poți ajunge mai ușor la înțelegeri cu aceștia și poți clarifica diferite neînțelegeri.

Carieră și bani

S-ar putea să fii nevoit să scoți niște bani din buzunar pentru a satisface dorințele celor dragi, poatet pentru o activitate educativă a copiilor. Alți nativi pot plăti pentru un hobby, dar important este să nu cheltui banii pe nimicuri sau pe lucruri care nu-ți aduc beneficii.

Sănătate

Ai nevoie de recreere și poți alege să faci o scurtă plimbare în natură, o mini excursie sau poate chiar ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 februarie 2021

Dragoste

Este o zi în care dai dovadă de mai multă încredere în tine și asta se va vedea și în relațiile cu ceilalți. Ești mai stăpân pe acțiunile tale, pe ceea ce spui și gândești.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții despre salarizare sau poate ai parte de mici câștiguri financiare. Poți găsi oferte bune dacă vrei să-ți achiziționezi ceva pentru casă, dar nu investi mulți bani acum.

Sănătate

Din punct de vedere emoțional simți ca și cum o piatră ți s-a ridicat de pe suflet și asta te animă și-ți îmbunătățește starea de spirit.

Horoscop zilnic Pești – 12 februarie 2021

Dragoste

Dialogurile cu cei din jur sunt calme, liniștite și te bucuri de înțelegere, iar tu, la rândul tău, ești foarte empatic cu cei apropiați.

Carieră și bani

Poți primi niște vești bune și chiar dacă nu sunt legate de carieră, îți animă starea de spirit. Cineva îți dă un sfat bun, care te ajută să rezolvi o situație. Posibile discuții financiare productive.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și te susține să-ți îmbunătățești starea de spirit, să te relaxezi și să te liniștești după tumultul acestei săptămâni. Profită de starea generală bună și odihnește-te.

Horoscop săptămâna 8 – 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 ne îndeamnă să fim atenți la gândurile noastre pentru că ceea ce transmitem în Univers se poate întoarce la noi.

Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de patru conjuncții care se petrec în zodia Vărsător, dintre care trei îl implică pe Mercur retrograd, și, în plus, tot aici are loc și o Lună Nouă.

Astfel, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își unește energia cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților, și fiecare aderă la o uniune cu Mercur retrograd.

Prin urmare, este o perioadă în care ni se deschid noi perspective de viitor, apar noi oportunități în viața noastră pe care trebuie să le abordăm cu atenție și fără grabă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping