Horoscopul zilei de 13 aprilie 2021. „Racii” pot primi vești profesionale neașteptate

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 13 aprilie 2021. „Racii” pot primi vești profesionale neașteptate
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Taur, ipostază din care ne aduce o mai mare nevoie de siguranță și stabilitate, atât financiară, cât și sentimentală. Totodată, această poziție a Lunii, dar și faptul că Soarele se află în zodia Berbec, se numește în astrologie Nuntă Cosmică.

Ei bine, astăzi și mâine, zodiile sunt invitate le Nunta Cosmică, și recomandările perioadei acesteia sunt să gândim pozitiv, să fim bucuroși, să ne setăm intenții mărețe și să demarăm noi proiecte. Avem toată susținerea Universului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 aprilie 2021

Dragoste

Soarele din zodia ta se apropie de un sextil cu Marte, guvernatorul tău, ceea ce înseamnă o mai mare dorință de a cuceri pe cineva. În plus, azi te pui în valoare cu grație și măiestrie și dai dovadă de încredere în tine.

Carieră și bani

Azi te preocupi foarte mult de veniturile tale, de stabilitatea financiară și nu ar strica să verifici dacă ai facturile plătite și ești la zi cu toate plățile. Posibile surprize financiare.

Sănătate

Tot sextilul Soare-Marte este responsabil de o doză imensă de energie pe care o resimți astăzi, dar ai grijă să nu te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Taur – 13 aprilie 2021

Dragoste

Este ultima zi cu Venus, guvernatoarea ta, în sectorul trecutului. Acum îți poți da seama mai bine dacă mai merită să dai o șansă unui fost partener sau ierți, uiți, te vindeci și mergi mai departe.

Carieră și bani

Ai grijă la sectorul financiar, acolo unde se află Marte, pentru că poți avea tendința de a cheltui peste măsură,, atât astăzi, cât și mâine, fie din impuls, fie pe fond emoțional.

Sănătate

Luna tranzitează zodia ta și-ți aduce o mai mare atenția față de propria ta persoană, de nevoile tale. Preocupă-te astăzi să te simți bine și să fii fericit.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 aprilie 2021

Dragoste

Este ultima zi cu Venus în tranzit prin sectoru prietenilor, așa că dacă ești îndrăgostit de cineva din anturaj sau dacă îți place o persoană cu care lucrezi la u proiect, poți îndrăzni să flirtezi.

Carieră și bani

Profită de energia lui Venus pentru a-ți pune la punct tot ce ține de proiectele tale și de planurile tale de viitor.

Sănătate

Deși ai energie cât cuprinde, grație lui Marte din semnul tău, Luna va intra astăzi în sectorul sănătății tale și nevoia de a te odihni, de a te detașa de agitație și a petree timp în intimitate, în confortul căminului este mare.

Horoscop zilnic Rac – 13 aprilie 2021

Dragoste

Simți nevoia să te reconectezi cu prietenii  și poți avea parte de o surpriză plăcută astăzi din partea unei persoane apropiate.

Carieră și bani

S-ar putea să primești vești neașteptate legate de un proiect profesional sau un context profesional să te ia prin surprindere. Profită că este ultima zi a lui Venus în tranzit prin sectorul carierei și asigură-te că ți-ai atins niște obiective.

Sănătate

Marte din sectorul sănătății este aspectat pozitiv de Soare, context care-ți poate aduce mai multă energie, dar și agitație, neliniște și chiar insomnii.

Horoscop zilnic Leu – 13 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță sau simți că te-ai distanțat de partener, profită de ziua de azi pentru a te reconecta la nivel spiritual. Fă-i o surpriză, uitați-vă la un film împreună, cumpără-i o carte și scrie-i un mesaj înțelept. Profită să ajungi la o viziune comună și de viitor într-o anume privință.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale și nevoia de a te afirma, de a ieși în față este foarte mare acum. Este o zi favorabilă să-ți stabilești noi obiective de viitor.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, este în aspecte de susținere cu Marte, iar acest context îți aduce multă energie, poftă de viață și de distracție.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 aprilie 2021

Dragoste

Profită de ultima zi cu Venus în tranzit prin sectorul intimității pentru a petrece momente pasionale în cuplu.

Carieră și bani

Este o zi în care puterea este la tine, mai ales dacă ai de susținut o dezbatere sau intri într-un conflict de idei. Totodată, crește nevoia să înveți ceva nou, să afli lucruri noi.

Sănătate

Guvernatorul sănătății tale, Soarele este în aspecte de susținere cu Marte, deci s-ar putea ca și energia ta interioară să explodeze astăzi. Ai grijă la insomnii.

Horoscop zilnic Balanță – 13 aprilie 2021

Dragoste

Profită de ultima zi a lui Venus, guvernatoarea ta, prin sectorul relațiilor, dar și de faptul că Luna îți tranzitează casa intimității, pentru a te reconecta la partener și a trăi momente pasionale în doi.

Carieră și bani

Poți pune la cale niște detalii ale unui contract sau te ocupi de acte și situații financiare ce vizează banii altora, plăți, facturi, comisioane, rate la bănci sau bunuri materiale, însă nu te aștepta la rezolvări imediate.

Sănătate

Chiar dacă nu ai energia zilelor trecute, tot te bucuri de mai mult chef de viață. Nu începe să-ți faci griji din nimicuri.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 aprilie 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul relațiilor tale și îți aduce o nevoie mai mare de a sta în brațele partenerului. Este o zi bună pentru restabilirea armoniei în cuplu.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt foarte bune astăzi, așa că profită de ultima zi de tranzit a lui Venus prin sectorul muncii tale pentru a pune la punct relațiile colagiale sau anumite sarcini.

Sănătate

De Venus poți să te folosești astăzi și pentru a aduce retușuri stilului de viață și a-ți îmbunătăți rutina zilnică.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 aprilie 2021

Dragoste

Profită de faptul că este ultima zi a lui Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sectorul iubirii tale pentru a te apropia de persoana iubită sau pentru a cuceri pe cine îți place.

Carieră și bani

Te dedici muncii astăzi și simți nevoia să le rezolvi pe toate. Ești eficient și serios în activitățile desfășurate și asta îți poate aduce laude.

Sănătate

S-ar putea să simți nevoia de mai multă odihnă și liniște după tumultul și agitația ultimelor zile, iar Luna în tranzit prin casa sănătății te susține să te rela13ezi mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 aprilie 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul iubirii tale și-ți aduce o mai mare nevoie de afecțiune, dar și o poftă de a te distra și bucura de clipe în doi.

Carieră și bani

Ai foarte multă energie la locul de muncă, dat fiind că Marte se află acolo și este susținut de Soare. Poți rezolva chestiuni mai vechi cu succes.

Sănătate

Energia de care te bucuri astăzi te scoate din toate stările anxioase prin care ai trecut în ultimele zile. Profită și distrează-te mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 aprilie 2021

Dragoste

Azi te preocupi mai mult de casă și de nevoile celor dragi, însă o faci cu bucurie. Posibile vești sau dialoguri surprinzătoare cu cei dragi sau reamenjarări în cămin cu scopul de a obține un confort mai mare.

Carieră și bani

Profită de faptul că este ultima zi cu Venus în tranzit prin sectorul comunicării și negociază ceea ce a rămas de negociat sau poartă acele dialoguri care știi că sunt mai dificile.

Sănătate

Aspectul de sextil dintre Soare și Marte pe tine te predispune la distracție și voie bună, însă ai grijă să nu faci și excese.

Horoscop zilnic Pești – 13 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru comunicare și poți fi mai sociabil, mai plăcut de cei din jur. Te poți aștepta la dialoguri neprevăzute, la vești surprinzătoare și la multă acțiune în sectorul familiei. Posibile cheltuieli pentru casă.

Carieră și bani

Profită de faptul că este ultima zi de tranzit a lui Venus, planeta banilor, prin sectorul tău financiar pentru a pune la punct tot ce ai nevoie în vederea creșterii veniturilor tale. Poate ai de făcut niște plăți sau de plătit niște datorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este o zi bună să-ți dai mai multă valoare și să-ți recâștigi încrederea de sine.

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Balanțele pot semna noi contracte

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 12 – 18 aprilie 2021 poate aduce energia noilor începuturi în viața noastră.

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Săptămâna 12 – 18 aprilie 2021 debutează cu o Lună Nouă în zodia Berbec, un moment al noilor începuturi, o infuzie de energie și de curaj pentru toate semnele zodiacale care ne poate aduce ocazia de a ne afirma și de a ne seta noi obiective de viitor.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Nicoleta Luciu, taxată dur de fani. IMAGINEA care a stârnit controverse: Te-ai stricat de tot...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați. Unde poți merge...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
Dacia primește lovitura de grație. Se întâmplă în cea mai importantă țară din Europa
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide