Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Balanțele pot semna noi contracte

Horoscop săptămâna 12 - 18 aprilie 2021. Balanțele pot semna noi contracte
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpion / Foto: Pixabay.com
Publicat: 12/04/2021, 12:11

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 12 – 18 aprilie 2021 poate aduce energia noilor începuturi în viața noastră.

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Săptămâna 12 – 18 aprilie 2021 debutează cu o Lună Nouă în zodia Berbec, un moment al noilor începuturi, o infuzie de energie și de curaj pentru toate semnele zodiacale care ne poate aduce ocazia de a ne afirma și de a ne seta noi obiective de viitor.

Venus, planeta iubirii, va intra pe data de 14 aprilie în zodia Taur, zodia sa de domiciliu, unde este puternică și-și manifestă plăcut energia. Asta înseamnă că viața sentimentală se poate îmbunătăți, avem ocazia să consolidăm poveștile de iubire și suntem preocupați de obținerea stabilității și siguranței financiare.

Soarele va face aspecte de susținere cu Marte, acțiunea, și Jupiter, șansa, aspecte care ne aduc energia necesară să facem pași înainte, spre progres. Totodată, Marte și Jupiter se vor afla în aspecte benefice, deci acțiunile noastre vor fi expansive și vom avea oportunități să ne ducem la bun final acțiunile.

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, se va afla în aspecte de susținere cu aceleași Marte și Jupiter, deci ideile mărețe nu ne vor lipsi, context care ne va favoriza să ne conturăm cele mai bune strategii de creștere.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Cât Venus mai tranzitează zodia ta, te bucuri de magnetism, ai putere de atracție mare și poți cuceri pe cine îți dorești, iar în cuplu te poți impune mai mult. Totuși, folosește-te de aceste ultime zile ale lui Venus în zodia ta pentru a te iubi pe tine mai mult, pentru a-ți da mai multă atenție și valoare și pentru a aduce îmbunătățiri fizicului tău, de exemplu printtr-o schimbare de look.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta vine cu numeroase oportunități profesionale, mai ales legate de proiectele tale, ai ocazia să primești ajutor pentru a-ți pune planurile în funcțiune. Trebuie să te afirmi mai mult, să-ți pui mai mult în valoare talentele și abilitățile, iar Venus în tranzitul său prin Taur te va stimula în această direcție. În plus, îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești veniturile, dat fiind că-ți guvernează sectorul financiar.

Sănătate

Te bucuri de o adevărată infuzie de energie întreaga săptămână, mai ales la Luna Nouă din zodia ta. Singura problemă cu care te poți cinfunta este chiar această energie în exces care te poate agita și îți poate aduce insomnii și epuizare dacă nu o canalizezi corespunzător. Este o perioadă foarte bună să începi să faci sport.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

În primele zile ale săptămânii, cât Venus, guvernatoarea ta, va tranzita sectorul trecutului, vei fi mai sensibil la amintiri și pot reveni în viața ta persoane care să te răscolească. Ulterior, când va intra în zodia ta, începi să te bucuri de o mare putere de atracție și-ți vei dori să aduci îmbunătățiri nu doar stilului de viață, ci și felului î care arăți. Poți profita de energia Lunii Noi pentru a te vindeca de o dezamăgire sentimentală, pentru a depăși o despărțire.

Carieră și Bani

Șansele de a te afirma sunt foarte mari săptămâna aceasta. Jupiter din sectorul carierei tale face aspecte de susținere cu Marte din sectorul financiar. Apar oportunități de a-ți atinge obiectivele, îți pui în evidență talentele și astfel capeți mai multă încredere în tine. Sunt planete care te țin în loc, dar aceste frământări te pot stimula să pui lucrurile în mișcare.

Sănătate

Este multă presiune pe casa sănătății șicel mai probabil resimți totul ca fiind obositor sau tu te simți mai agitat, neliniștiti, iar șansele de a te confrunta cu insomnii sunt foarte mari. Înceracă să faci un efort și să te odihnești mai mult, cel puțin până ce Venus va intra în zodia ta. Apoi lucrurile vor începe să se îmbunătățească.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca prin intermediul anturajului să cunoști persoane noi care nu doar să te ajute, ci care să te și atragă și cu care să flirtezi mai mult, să dau curs unei povești de dragoste, deși, Venus, guvernatoarea iubirii tale, mai stă foarte puțin în acest sector. Atunci când va intra în Taur, cel mai probabil, te va întoarce către trecut și-ți va readuce în minte amintiri. Nu este exclus ca un fost partener să te caute spre finele săptămânii, însă totul se poate reduce la un moment apsional și atât. Situația este, însă, foarte bună pentru cei care sunt parte a unui cuplu și care acum pot să-și facă planuri de viitor și să ajungă la viziuni comune.

Carieră și Bani

În zona profesională poți să înveți lucruri noi, să studiezi, iar șansele pot veni inclusiv prin punerea în practică a unor abilități pe care le ai, prin punerea în practică a unei diplome. Pot veni oportunități din străinătate sau legate de o călătorie. Pede altă parte, poți demara noi proiecte de grup și poți avea curaj să-ți pui în practică niște planuri avute. Totodată, poți face bani din talentele și hobby-urile tale.

Sănătate

Cu Marte în zodia ta și în aspect de susținere cu Jupiter, te bucuri de un surplus de energie pe care, însă va trebui să știi să-l temperezi pentru a nu te suprasolicita. Poți începe să faci mai multă mișcare și să eviți excesele de orice fel, mai ales către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Pluto se află în sectorul relațiilor tale și va face aspecte tensionate la începutul săptămânii cu Venus și apoi cu Mercur, deci cumva întreaga săptămână va sta sub semnul conflictului în cuplu. S-ar putea să fie vorba de impuneri și manipulări ale partenerului care te fac să răbufnești.

Carieră și Bani

În prima parte a săptămânii se conturează aspecte benefice pentru cariera ta și ai putea avea șansa de a te afirma, de a avansa sau de a-ți atinge un obiectiv profesional, însă condiția este să ai curaj, să scapi de frici și de ancore. Nu trebuie să te temi de responsabilități. Se ntrevăd oportunități financiare sau ajutpr venit din partea altora, care poate fi material, dar nu este obligatoriu.

Sănătate

Marte se află în sectorul sănătății tale și te poate agita acum, poate scoate la suprafață unele emoții ascunse, însă face aspecte pozitive care te susțin să te debarasezi de frici, de vicii, de dependențe și de obiceiuri care-ți fac rău.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta, Soarele, guvernatorul tău, s află în aspecte favorabile cu Marte și Jupiter, din casa relațiilor, deci șansele de a-ți îmbunătăți relația de cuplu sunt mari, mai ales că ajungi la aceleași concluzii cu partenerul de viață și vă faceți planuri de viitor împreună. Cu Jupiter sete și guvernator al iubirii tale, dacă ești singur, ai șanse mult mai mari să începi o nouă poveste de iubire acum.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional, este o perioadă favorabilă să te folosești de o diplomă, să faci ceva ce știi să faci sau să te înscrii la un curs în urma căruia să deprinzi unele abilități. Vin șanse din străinătate sau demarezi noi proiecte, te implici în noi colaborări. Venus va intra în sectorul carierei și te va susține să-ți îmbunătățești situația profesională începând cu 14 aprilie.

Sănătate

Pluto, aflat în sectorul sănătății tale, face aspecte tensionate săptămâna aceasta atât cu Venus, cât și cu Mercur, iar acest context te poate face mai irascibil și mai agitat, mai ales că vei resimți din plin și Luna Nouă, Luna fiind guvernatoarea sănătății tale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Este o săptămână destul de tensionată în plan sentimental, mai ales că Pluto, din sectorul iubirii, face aspecte tensionate cu Venus, dar și cu Mercur, guvernatorul tău. Va fi greu să ajungi la o viziune comună cu partenerul și s-ar putea să apară tensiuni din cauze financiare sau intime. Totuși, Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, este aspectat plăcut cu Mercur, deci șansele de a ajunge la o înțelegere sunt mari.

Carieră și Bani

Cu atât de multe planete în sectorul financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții, același sectoru unde se produce și Luna Nouă, săptămâna aceasta poate fi stimulantă pentru tine dacă ai de rezolvat situații de țin de credite, litigii, moșteniri sau dacă vrei să-ți recuperezi niște bunuri materiale sau niște drepturi financiare. Pe de altă parte, se întrevăd oportunități la locul de muncă care îți pot aduce recunoaștere. Ar fi ideal să te afirmi cu mai multă încredere. Cei care-și caută un looc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

Contextul astrologic al săptămânii îți este favorabil să renunți la vicii, dependențe și chiar să începi o dietă sau un program care să aducă mai multă ordine în viața ta. Ai grijă la excese, mai ales la muncitul în exces care te poate suprasolicita ușor.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

În sectorul relațiilor tale ai nu mai puțin de cinci planete, punând la socoteală și Luna, dat fiind că aici se petrece fenomenul de Lună Nouă. Acest context pentru tine va aduce noutăți în relația de cuplu în prima parte a săptămânii, iar dacă ești singur nu este exclus să fie vorba chiar și de o nouă poveste de iubire, dată fiind și implicarea lui Jupiter, din sectorul iubirii. În cuplu se deschid noi capitole, se poate discuta despre copii, iar unii nativi pot deveni părinți.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă noilor contracte profesionale, noilor colaborări și există posibilitatea ca unele Balanțe să obțină o diplomă sau să-și pună în practică o diplomă obținută. Ești creativ și poți obține beneficii cu ajutorul talentelor tale. Poate descoperi un hobby nou sau poate faci dintr-un hobby o meserie.

Sănătate

Venjus, guvernatoarea ta, va intra în Taur, iar din poziția aceasta te poate ajuta să te confrunți cu unele frici, dependențe, angoase pentru a le vindeca.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Dacă prima parte a săptămânii o dedici familiei și locuinței, ulterior, când Venus, guvernatoarea relațiilor tale, va intra în Taur, vei avea ocazia să te ocupi și să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Este o perioadă intensă sentimental și ar trebui să lași pasiunea să se exteriorizeze mai mult.

Carieră și Bani

Se anunță o săptămână solicitantă la locul de muncă. Pot veni sarcini și responsabilități de care va trebui să te ocupi și oricât de nemulțumit ai fi în prima fază, încearcă să vezi care sunt beneficiile pe care le poți obține în urma implicării tale. Sunt aspecte care sugerează că poți face pași importanți în carieră.

Sănătate

Ai nu mai puțin de cinci planete pe casa sănătății în prima parte a săptămânii și ai putea folosi contextul acesta, mai ales că aici se petrece și Luna Nouă, pentru a face schimbări și a aduce îmbunătățiri stilului de viață. Poți începe o dietă care va avea succes. Ține cont că și oboseala și stresul vor fi mai mari. Deci încearcă să te odihnești corespunzător.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Cu cinci planete în sectorul iubirii, punând la socoteală și Luna, care în primele zile se va afla aici și va forma fenomenul de Lună Nouă, fără îndoială că un nou capitol poți deschide în viața ta sentimentală, indiferent că ești singur sau în cuplu. Este o perioadă bună să începi o nouă povestede iubire sau să faci un pas important în relația de cuplu, poate chiar să discuți despre venirea pe lume a unui copil.

Carieră și Bani

Creativitatea și simțul artistic te însoțesc săptămâna aceasta și ai ocazia să te dedici mai mult unui hobby, să transformi chiar o pasiune într-o meserie. Când Venus se va muta în Taur, accentul se va muta în sectorul muncii și te vei ocupa să aduci îmbunătățiri programului sau să-ți eficientizezi activitățile.

Sănătate

Începi săptămâna cu mult entuziasm, cu bucurie de a trăi, ai chef de distracție mai mult ca niciodată, mai ales dacă ai o nouă pasiune. Poți face mici deplasări, călătorii, excursii. De preferat ar fi să eviți excesele. Ulterior, cu Venus în Taur, ai ocazia să-ți îmbunătățești stilul de viață și să te ocupi de sănătatea ta.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Prima parte a săptămânii este dedicată familiei și s-ar putea să vii cu noi reguli în casă, să faci unele schimbări, amenajări sau chiar să iei în calcul o mutare. Ai ocazia să-ți îmbunătățerști relația cu cei dragi și să te bucuri de sprijinul lor, inclusiv în probleme profesionale. Ulterior, când Venus va intra în Taur, vei canaliza toată atenția ta către sectorul iubirii, unde vei vrea să aduci îmbunătățiri, inclusiv în relația cu copiii, dacă ești părinte.

Carieră și Bani

Cu Marte în sectorul muncii și cu Jupiter în cel financiar, dat fiind că își unesc puterile, poți avea șansa să te ocupi de noi activități profesionale care să-ți aducă o creștere a veniturilor. Poți discuta cu superiorii în vederea obținerii unei măriri de salariu.

Sănătate

Faptul că Pluto din zodia ta este tensionat întâi de Venus și apoi de Mercur, te poate face mai irascibil, mai sensibil și mai întors către trecut, către copilărie și rezolvarea unor traume și frici pe care le țineai bine ascunse.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Jupiter din zodia ta și Marte din sectorul iubirii formează aspecte de susținere, inclusiv cu Mercur, prin urmare ai șansa de a-ți îmbunătăți prin comunicare viața sentimentală. Poți flirta și poți cuceri mai ușor, poți ajunge la o înțelegere cu persoana iubită și vă puteți distra împreună, puteți călători, vă puteți dedica unui hobby și puteți scăpa de monotonie din cuplu. Relațiile cu copiii pot face progrese.

Carieră și Bani

Sectorul comunicării este foarte activ săptămâna aceasta, aspect care te susține puternic în negocieri și tot ce ține de această zonă. Poți învăța ceva nou, poți preda, poți veni cu idei și soluții bune. Totodată, ai susținere în interviuri, ședințe, examene și te remarci în discursuri publice.

Sănătate

S-ar putea să fii mai agitat și mai irascibil săptămâna aceasta, poate și mai temător, mai anxios, dat fiind că Pluto din sectorul sănătății tale este tensionat întâi de Venus și apoi de Mercur. Odihnește-te corespunzător și nu ezita să faci plimbări cât mai dese.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 aprilie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 12 – 18 aprilie 2021. Săptămâna acaesta poți discuta și poți ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață în privința banilor și cheltuielilor. Este o perioadă bună să lucrezi la stima de sine și la recâștigarea încrederii în propria ta persoană. Atenție la prieteni, care s-ar putea să nu fie tocmai sinceri și să încerce să te manipuleze.

Carieră și Bani

Ai multe planete în sectorul financiar și tot aici se produce și faza de Lună Nouă, prin urmare șansele de a-ți îmbogăți veniturile sunt mari săptămâna aceasta. Poți avea idei bune, poți face investiții, poți negocia avantajos și vor fi și nativi care își vor valorifica talentele și abilitățile în vederea creșterii veniturilor, comisionului. Este o perioadă bună să negociezi salariul.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, se află în sectorul sănătății și transmite influxuri pozitive către Marte, context care poate evidenția niște apăsări emoționale, o legătură prea puternică cu trecutul, cu copilăria chiar. Însă partea cu plus este că ai șansa să te debarasezi de aceste frici și amintiri și să-ți îmbunătățești considerabil starea de spirit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!