Horoscopul zilei de 13 februarie 2021. „Fecioarele” se bucură de romantism în cuplu

Horoscopul zilei de 13 februarie 2021. „Fecioarele” se bucură de romantism în cuplu
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 13/02/2021, 01:24

Horoscopul zilei de 13 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Mercur, planeta comunicării, aflată în retrogradare în zodia Vărsător.

Acest aspect va aduce reluarea unor dialoguri în cercurile de prieteni, revizuirea unor beneficii pe care anumite proiecte le aduc în viața noastră, dar poate aduce și reanaliza unor viziuni sentimentale și financiare, poate chiar a unor decizii luate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să reiei niște discuții cu prietenii, poate să revizuiți un plan. În alte cazuri, poate fi vorba de reorganizarea unui plan făcut. În cuplu se rediscută teme care au stârnit unele animozități recent și se revizuiesc decizii. Nativii singuri sunt mai apatici astăzi, mai dornici de introspecție, să stea singuri cu gândurile lor.

Carieră și bani

Reanalizează beneficiile unor proiecte profesionale în care ești implicat pentru a vedea cu ce merită să mergi mai departe, însă nu lua nicio decizie deocamdată.

Sănătate

Și astăzi resimți nevoia de liniște, de relaxare și odihnă, așa că profită de ziua liberă pentru a-ți încărca bateriile. Azi ai stări euforice, dar nu le lăsa să-ți consume energia cu vise prea mărețe și imposibil de realizat.

Horoscop zilnic Taur – 13 februarie 2021

Dragoste

Revizuiești și reanalizezi situații ce țin de viața ta personală, de decizii luate. Posibile întâlniri cu prietenii și discuții interminabile care-ți fac plăcere.

Carieră și bani

Azi te preocupă reanalizarea carierei, a unei strategii de atingere a obiectivelor. Revizuiește-ți atent felul în cere-ți desfășori activitățile și refă-ți lista cu priorități. Poți căuta soluții pentru proiectele tale.

Sănătate

Este o zi favorabilă să-ți reanalizezi stilul de viață și să reorganizezi programul astfel încât să ai mai mult timp liber și să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 februarie 2021

Dragoste

Te poți folosi de contextul zilei să rediscuți niște probleme cu persoana iubită sau cu copiii sau, dacă ești singur, revizuiește-ți niște convingeri care te împiedică să te îndrăgostești, reanalizează-ți niște principii sentimentale pe baza cărora te ghidezi.

Carieră și bani

Azi te faci remarcat cu ușurință prin idei creative, te pui în evidență în fața unui public, însă ai grijă la tendința de a te iluziona.

Sănătate

Deși nu debordezi de energie, față de alte zile, starea de sănătate este mai bună.

Horoscop zilnic Rac – 13 februarie 2021

Dragoste

Sunt osibile discuții în familie sau cu prietenii legate de niște subiecte recente care nu au adus atunci niicun rezultat sau, cel puțin, nu cel pe care-l doreai tu. În cuplu, se pot ridica probleme financiare.

Carieră și bani

S-ar putea să regreți niște investiții făcute sau faptul că nu ți-ai plătit la timp o datorie, mai ales dacă la mijloc este vorba și de dobândă. Fă bine astăzi și reevaluează-ți situația bunurilor materiale.

Sănătate

Este o zi bună să te reconectezi la latura ta spirituală și să te preocupi de dezvoltarea personală.

Horoscop zilnic Leu – 13 februarie 2021

Dragoste

În cuplu este o zi bună să rediscuți cu partenerul despre acele subiecte care au ridicat tensiuni între voi în ultima perioadă, însă fă-o fără a lua și decizii.

Carieră și bani

Chiar dacă este sâmbătă, nu este exclus să reiei niște teme de discuție cu colaboratorii. Poate fi vorba și de revizuirea unor contracte profesionale, iar discuțiile au tentă în primul rând financiară.

Sănătate

Sunt frici care se pot activa astăzi. Posibil să te temi că pierzi ceva, un contract, un drept, o sumă de bani, însă ai tendința de a le amplifica fără date concrete.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 februarie 2021

Dragoste

Viața de cuplu trece prin momente frumoase astăzi. Te poți împăca cu persoana iubită, poți petrece momente romantice, însă ai grijă la tendința de a-ți idealiza partenerul.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți revizuiești niște decizii financiare, poate legate de un contract profesional, sau poate legate de cheltuieli, de principiile pe baza cărora îți organizezi bugetul.

Sănătate

În tot acest context de revizuiri, ar fi recomandat să-ți reanalizezi activitățile zilnice și stilul de viață și sî încerci să-i aduci îmbunătățiri. Poți renunța mai ușor astăzi la ceea ce nu te bucură cu adevărat.

Horoscop zilnic Balanță – 13 februarie 2021

Dragoste

Ești destul de rezervat sentimental. Preferi să-ți reevaluezi viața amoroasă, să vezi ce te bucură și ce nu din ceea ce se petrece în jurul tău și în inima ta. Nu este o zi a flirtului, dar poate fi a împăcării.

Carieră și bani

Ai tendința de a idealiza locul de muncă sau de a-ți autoinduce bucuria unor activități pe care le desfășori.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și la asta va contribui și starea ta de euforie, de relaxare mentală de care te bucuri astăzi.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 februarie 2021

Dragoste

Poți restabili niște reguli în casă. Dacă simți că partenerul nu se implică în activitățile gospodărești, astăzi l-ai putea lua la rost. Este o zi favorabilă împăcărilor și romantismului.

Carieră și bani

Îți poți revizui unele contracte sau poți rediscuta anumite aspecte profesionale cu colaboratorii. Sunt niște nemulțumiri la mijloc pe care vrei să le rezolvi.

Sănătate

Te poți simți mai obosit psihic și de aceea ar fi de preferat să elimini factorii perturbatori și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 februarie 2021

Dragoste

Este o zi bună să reanalizezi niște decizii luate, mai ales dacă acestea vizează persoana iubită sau un prieten.

Carieră și bani

Pentru cei care lucrează, ziua de astăzi poate fi destul de tensionată pentru că se pot certa cu colegii. Motivele pot fi mai vechi și acum pot fi doar reluate.

Sănătate

Nevoia de a-ți petrece ziua alături de cei dragi, în sânul familiei sau în liniștea propriului tău cămin este mare, și vei vedea că astfel îți vei încărca bateriile.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 februarie 2021

Dragoste

Poți să readuci în discuție niște amănunte care te-au deranjat la persana iubită sau poate să reiei un dialog cu copiii care nu s-a încheiat așa cum îți doreai.

Carieră și bani

Sunt posibile nemulțumiri și regrete financiare, fie din cauza unei vești despre salarizare, fie din cauza unor cheltuieli. Poți profita de contextul zilei și-ți poți revizui atitudinea față de zona financiară.

Sănătate

Azi ai mai mult chef să te relaxezi, așa că încarcă-ți bateriile ieșind la o plimbare. Poate faci chiar o miniexcursie.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca unii nativi să reanalizez o decizie sentimentală luată sau, poate, legată de o mutare, de o achiziție pentru casă și familie. Posibile tensiuni cu părinții.

Carieră și bani

S-ar putea ca din punct de vedere financiar să vină niște oferte sau promsiuni destul de atrăgătoare, însă ține cont că astăzi nu le vezi așa cum sunt cu adevărat.

Sănătate

Ești destul de euforic astăzi și nu este exclus să treci de la o stare la alta. Poate ar trebui să faci pace cu unele emoții care te năpădesc.

Horoscop zilnic Pești – 13 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca anumite decizii luate să revină acum în mintea ta destul de obsesiv pentru a fi reanalizate, mai ales dacă sunt legate de o aventură sau relație ascunsă.

Carieră și bani

Sunt nativi care pot regreta o investiție financiară făcută sau o chiziție recentă. De preferat ar fi să nu mai facă alta, chiar dacă sunt tentați, și să încerce să remedieze ce se mai poate remedia.

Sănătate

Luna continuă și astăzi să-ți traverseze zodia și te va susține în actuvitățile relaxante, oferindu-ți liniște, dar și o imaginație bogată.

Horoscop săptămâna 8 – 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 ne îndeamnă să fim atenți la gândurile noastre pentru că ceea ce transmitem în Univers se poate întoarce la noi.

Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de patru conjuncții care se petrec în zodia Vărsător, dintre care trei îl implică pe Mercur retrograd, și, în plus, tot aici are loc și o Lună Nouă.

Astfel, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își unește energia cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților, și fiecare aderă la o uniune cu Mercur retrograd.

Prin urmare, este o perioadă în care ni se deschid noi perspective de viitor, apar noi oportunități în viața noastră pe care trebuie să le abordăm cu atenție și fără grabă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican