Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021. Lună Nouă în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021. Lună Nouă în zodia Capricorn
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 13/01/2021, 00:20

Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma Lună Nouă în zodia Capricorn, eveniment ce va aduce noi începuturi în viața noastră. Lunația este în conjuncție cu Pluto, planeta transformărilor profunde, și ne cere să facem anumite schimbări, să renunțăm la ce nu ne ajută în evoluție, la ceea ce este toxic în viața noastră pentru a ne bucura de noile oportunități sosite.

Luna Nouă din Capricorn va fi puternic de resimțită de cei din zodiile Berbec, Rac, Balanță, Capricorn, dar și de cei care au ascendentul aici, mai ales pe ultimele grade ale zodiei. Cei născuți în preajma zilei de 13 sau după jumătatea zodiei vor simți mai mult influența acestei lunații, care se va întinde pe o jumătate de an de aici înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Este vremea să renunți la o relație intimă toxică, o relație care nu are viitor și care nu este oficială, o relație ascunsă. Unii nativi își pot îmbunătăți viața intimă. Atenție la aventuri! De evitat!

Carieră și bani

Luna Nouă se petrece întocmai în sectorul carierei și-ți va aduce ocazia unor noi începuturi profesionale. Poate fi vorba de o promovare, de un nou proiect sau poate îți dai seama care este direcția pe care vrei să mergi de acum înainte. Mulți nativi primesc oportunități de a-și atinge obiectivele avute.

Sănătate

S-ar putea ca odată cu noile începuturi profesionale să crească și stresul pentru că vor crește responsabilitățile, însă le vei face față chiar dacă acum te temi sau simți că nu deții toate armele de luptă.

Horoscop zilnic Taur – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Plută este guvernator al relațiilor tale și implicat în această lunație îți cere să schimbi niște dogme și prejudecăți avute, să renunți la niște concepții învechite care nu-ți favorizează nici construirea și nici evoluția relațiilor.

Carieră și bani

Poți primi vești din străinătate care să-ți dicteze o nouă direcție profesioanlă, poate și o mutare. Sunt nativi care la acaestă Lună Nouă decid să studieze ceva nou, să exploreze un nou domeniu și să obțină o diplomă, în timp ce alții pot pune în practică o diplomă deja avută. Sunt mentalități și convingeri care se schimbă și te susțin în noi direcții.

Sănătate

Este o perioadă bună pentru reîntoarcerea la credință și spiritualitate. Aceste direcții te pot ghida în evoluția personală.

Horoscop zilnic Gemeni – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Partenerul de viață poate câștiga un proces, poate primi o creștere salarială sau în alte cazuri te poate sprijini financiar și pe tine în planurile pe care le ai.

Carieră și bani

Luna Nouă se petrece în sectorul bunurilor materiale și poate aduce rezolvări, noi începuturi legate de un credit, o moștenire, un partaj, litigiu. Pot fi nativi care primesc o sponsorizare sau cineva investește în ideile lor. Se pot asocia cu noi persoane și pot obține beneficii materiale. Poți renunța la activitățile care nu-ți aduc câștigurile așteptate.

Sănătate

Este perioada cea mai bună pentru a te preocupa de îmbunătățirea stilului de viață și pentru a te detașa de frici, temeri avute, mai ales dacă te temi să pierzi ceva sau pe cineva. Pot ieși la suprafață secrete și lucruri ascunse din viața ta sau de cuplu.

Horoscop zilnic Rac – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Capricorn se petrece chiar în sectorul relațiilor și îți trasează două mari direcții: desprinderea de parteneri toxici, autoritari și fără obiective de viitor, sau trecerea la o nouă etapă în viața de cuplu. Poate fi vorba de un copil sau de o căsătorie.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă îți cere să te desprinzi de proiecte care nu te avantajează pentru că îți poate aduce noi oportunități profesionale, noi asocieri și colaborări, noi contracte profesionale în care să-ți pui în valoare creativitatea mai mult.

Sănătate

Cum Luna este guvernatoarea ta s-ar putea ca în acest moment să te simți mai obosit, mai fără vlagă, însă este ceva trecător. Bucură-te mai mult de viață și fă mai mult ceea ce-ți place.

Horoscop zilnic Leu – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Familia îți poate reproșa că petreci prea puțin timp alături de ea și s-ar putea să conștientizezi că au dreptate și să vrei să faci unele schimbări în acest sens. Poate chiar să lucrezi mai mult de acasă.

Carieră și bani

Luna Nouă din Capricorn se petrece în casa muncii și-ți va aduce ocazia unor noi începuturi. Poate fi vorba de noi sarcini, noi activități și responsabilități, poate un nou program de lucru, dar și de ocazia de a-ți schimba jobul dacă acesta te nemulțumește sau cel puțin de a schimba niște condiții. Mulți nativi se pot angaja acum.

Sănătate

Luna Nouă din Capricorn are impact și asupra sectorului sănătății, capitol la care îți cere mai multă responsabilitate. Este momentul oportun să faci schimbări în vederea îmbunătățirii stilului de viață și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Capricorn se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți aduce ocazia unei noi etape în viața sentimentală. Dacă ești singur, poți începe o nouă relație, iar în cuplu unii nativi pot deveni părinți sau pot lua decizia aceasta.

Carieră și bani

Este o eprioadă carete susține să-ți pui în valoare creativitatea mai mult, să vorbești mai mult despre ceea ce-ți place și ce dorești să faci. Posibile negocieri ale unor contexte profesionale sau financiare.

Sănătate

Luna Nouă îți poate lumina calea și poți vedea care sunt pasiunile tale care merită mai multă atenție. Posibil ca unii nativi să dea curs unor hobby-uri acum sau să se dedice mai mult unor activități distractive, de exemplă să înceapă să meragă la sală.

Horoscop zilnic Balanță – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Capricorn se petrece în sectorul familiei și al locuinței și-ți aduce noi începuturi legate de aceste domenii. Poate fi vorba de o schimbare a conceptului de familie, a ideii de cămin. Unii nativi se pot decide să petreacă mai mult timp cu cei dragi, în timp ce alții pot decide să renoveze o casă. Poate fi vorba inclusiv de construirea unui cămin, la propriu sau la figurat, sau de o mutare.

Carieră și bani

Pluto, implicat în această lunație, este guvernator al sectorului financiar și poate cere nativilor să acorde mai multă valoare unor bunuri de patrimoniu, să le valorifice sau chiar să renunțe la ele dacă nu le sunt de folos, de exemplu să le închirieze, să le vândă.

Sănătate

Este o perioadă în care starea emoțională poate cunoaște fluctuații de aceea este bine să fii atent la sănătate și să cauți sprijin emoțional atunci când ai nevoie.

Horoscop zilnic Scorpion – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Pluto, implicat în această lunație, este guvernatorul tău și pentru tine poate însemna acest context o renaștere la viață, o reînnoire a unor principii, gânduri, idei, viziuni. Posibil să te împaci cu cineva, să cunoști pe cineva, să reiei un dialog.

Carieră și bani

Luna Nouă din Capricorn îți va aduce noi începuturi care vin prin intermediul comunicării și care au rolul de a-ți aduce schimbări importante în viață. Poate fi vorba de un examen, un dialog, un interviu, o ședință, un sfat primit, o soluție găsită.

Sănătate

Este o perioadă în care este bine să fii prudent la deplasări. Nu este vorba de accidente, ci de neplăceri care pot apărea la drum, însă până la urmă și aceatsea vor avea rolul lor bine definit.

Horoscop zilnic Săgetător – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Vei lăsa în spate o frică, ceva din trecut care te-a urmărit până acum și s-ar putea ca acest context să-ți îmbunătățească relațiile, inclusiv viața intimă.

Carieră și bani

Luna Nouă din Capricorn se petrece în sectorul financiar și-ți aduce ocazia unor noi începuturi. Poți descoperi noi surse de venit, noi modalități de a face bani, însă ceea ce este important este să înveți să-i administrezi corespunzător. Este o perioadă bună să te

Sănătate

Este o perioadă în care-ți poți da seama că banii au valoare doar pentru că te le dai valoare și că sunt lucruri pe care nu le poți cumpăra indiferent de suma din conturi. Aceste revelații te pot face să dai altă valoare unor aspecte din viața ta și astfel să evoluezi.

Horoscop zilnic Capricorn – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unor noi și remarcabile începuturi în viața ta personală, dar și relațională. Ai ocazia să te dezvolți, să ajungi să-ți atingi niște obiective personale. Pot apărea schimbări în relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață.

Carieră și bani

S-ar putea să renunți la unele proiecte care nu te avantajează, care nu te conduc la evoluție pentru a face loc noilor oportunități. Vei începe ușor să-ți recâștigi încrederea în tine.

Sănătate

Este recomandat să ai mai multă grijă la sănătate în perioada aceasta și dacă simți că este nevoie, nu te teme să-ți faci analizele. Nu sunt probleme, însă poți începe o curățare și detoxifiere a organismului.

Horoscop zilnic Vărsător – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Capricorn îți poate aduce ocazia de a vindeca trecutul și de a-ți seta noi obiective pentru viitor. Lasă traumele, dezamăgirile în spate. Este momentul să ierți pe cineva care ți-a greșit și să dai dovadă de mai multă compasiune.

Carieră și bani

Pluto, implicat în această lunație, este guvernator al carierei tale și-ți cere cu această ocazie să faci curățenie în sectorul profesional, în special în idealuri, obiective trasate, dar irealiste pentru a face loc noilor oportunități.

Sănătate

Luna Nouă din Capricorn se formează în sectorul sănătății și-ți cere mai multă responsabilitate față de starea ta de sănătate. Este de preferat să nu ignori simptomele, dacă-ți apar, și să faci investigații suplimentare. Este posibil ca în perioada asta să fii mai îngândurat, mai tăcut și chiar mai anxios.

Horoscop zilnic Pești – 13 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Capricorn îți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții sociale. Poți să te reaproprii de prieteni, să cunoști noi persoane cu care să legi relații de durată și să intri în noi anturaje.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă din Capricorn este cea care-ți favorizează demararea unor proiecte de grup și-ți poate aduce ocazia unor noi asocieri cu persoane importante.

Sănătate

Folosește-te de această lunație pentru a face schimbări la nivel de mentalități și concepții. Construiește-ți viziuni mai pozitive. Implicarea în activități caritabile te poate ajuta să te simți mai bine în acaestă perioadă.

Horoscop săptămânal, 11 – 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 poate aduce o serie de tensiuni profesionale, dar și surprize în viața sentimentală.

Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte între planete și vom aminti de careurile formate de Mercur (comunicarea) din Vărsător cu Uranus (surprizele) din Taur, dar și de Marte (acțiunea) din Taur cu Saturn (lecțiile și limitările) din Vărsător.

Este un context care prevestește dialoguri directe, îndrăznețe prin care ne susținem opiniile cu încăpățânare, dar și frustrări care pleacă de la limitarea, îngreunarea unor acțiuni.

În plan sentimental se întrevăd contexte surprinzătoare, la care nu ne-am fi așteptat, dar cu caracter de reîmprospătare a relațiilor.

Tot săptămâna aceasta se formează Lună Nouă în zodia Capricorn, moment al noilor începuturi, de această dată cu rol transformator, iar Uranus, planeta schimbărilor, va ieși din retrogradare în zodia Taur, detensionând anumite sectoare din viața fiecăruia.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum vrea să scape ucigașul Mirelei de închisoare? Ireal la ce metodă ar putea să...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Heinrich Rudolf Hertz, inventatorul undelor radio. „Nu cred că undele fără fir pe care le-am...