Horoscopul zilei de 15 decembrie 2020. „Scorpionii” rezolvă contexte financiare

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2020. „Scorpionii” rezolvă contexte financiare
Foto: Pixabay
Publicat: 15/12/2020, 08:25
Actualizat: 15/12/2020, 08:30

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a benficiilor materiale, va intra astăzi în zodia Săgetător, zodie pe care o va traversa până pe data de 8 ianuarie 2021.

În tot acest timp ne va susține în găsirea unor direcții de viitor comune în cuplu, în progresul relațiilor noastre prin ajungerea principii și convingeri comune. Este o perioadă în care vom dori să progresăm relațional și sentimental, să ne atingem niște idealuri în dragoste.

Vom fi mai atrași de persoane cu care empatizăm la nivel de convingeri, iar dezvoltarea prin cunoaștere, prin explorarea unor noi orizonturi sau aprofundarea studiilor actuale, va deveni esențială.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 decembrie 2020

Dragoste

Vei căuta să te apropii de principiile de viață ale partenerului mai mult, să-i înțelegi mentalitățile și astfel să vă îndreptați împreună către aceeași direcție de viitor, practic dezvoltându-vă aceleași viziuni.

Carieră și bani

Este o perioadă în care interesul pentru dezvoltarea profesională va crește foarte mult. Fie vei dori să înveți lucruri noi., fie să te specializezi pe o anumită direcție, să obții o diplomă.

Sănătate

Te bucuri în continuare de energie, mai ales la nivel mental și asta s-ar putea să-și aducă și insomnii dacă nu dai pace gândurilor.

Horoscop zilnic Taur – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și-ți activează sectorul vieții intime acum, prin urmare pentru tine începe o perioadă în care reaprinzi pasiunea în cuplu. Vei căuta să privești din alt unghi o relație intimă, poate o relație secretă și să vezi dacă îi dai sau nu conotații de viitor. Totodată, poți fi mai atras de aventură, mai dezinhibat decât de obicei.

Carieră și bani

Acest tranzit al lui Venus se petrece și prin sectorul bunurilor materiale și-ți poate aduce ocazia îmbunătățirii situației financiare în urma exlorării unui astfel de segment. Poate a unei moșteniri, a unui credit, a unei asigurări, a unor drepturi contractuale.

Sănătate

Starea de sănătate este una foarte bună, ai energie, vitalitate și poftă de viață.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea iubirii tale, va activa sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții de cuplu. Vei reuși să ajungi la premise de viitor comune cu partenerul de viață și vei căuta să-l înțelegi mai bine, să vă puneți de acord.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale se bucură de aspecte benefice grație tranzitului venusian. S-ar putea chiar să ai ocazia să te firmi prin colaborări, să intri în noi asocieri și să semnezi noi contracte.

Sănătate

Venus îți guvernează și casa sănătății, iar acest tranzit prin entuziastul Săgetător te poate conduce ușor către excese dacă nu te menții în echilibru.

Horoscop zilnic Rac – 15 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia și prietenii se pot bucura de mai multă anteție din partea ta și puteți ajunge la înțelegeri, ba chiar vă puteți face planuri împreună pentru perioada următoare.

Carieră și bani

Venus în tranzit prin Săgetător îți aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor cu colegii de muncă și te va susține în eficientizarea muncii tale. Pot veni beneficii materiale prin intermediul jobului și nu numai. Unii nativi se pot angaja acum.

Sănătate

Tot Venus va susține puternic și îmbuntățreea stării tale de sănătate. Vei deveni mai responsabil, îți va păsa mai mult de tine, de orele de somn, de program și vei fi mult mai atent la alimentație.

Horoscop zilnic Leu – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus în tranzit prin Săgetător va activa întocmai sectorul iubirii și acest aspect îți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale, a relației cu copiii și dacă ești singur te va sudține să găsdești pe cineva pe placul tău, cu care să împărtășești multe lucruri în comun și care să te tragă intelectual.

Carieră și bani

Este o perioadă de maximă creativitate pentru tine, în care simțul artistic, estetic va fi la cote înalte și te poți afirma prin talentele tale.

Sănătate

Vei dezvolta puternic dorința de a te dedica pasiunilor și hobby-urilor tale, cel puțin mult mai mult ca de obicei, alocându-le nu doar timp, ci și entuziasm.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus în tranzit prin Săgetător va pune o piatră solidă la temelia relațiilor de familie și vei avea șansa să-ți îmbunătățești conexiunea cu cei dragi și să ajungeți la viziuni comune, să fiți pe aceeași lungime de undă în privința unei situații ideologice, principiale.

Carieră și bani

Interesul tău acum va fi canalizat foarte mult către viața personlă și mai puțin către cea profesională. Dacă ai de vândut o casă, de valorificat o moștenire, un bun de patrimoniu, totul va fi în favoarea ta. Unii nativi se pot muta, își pot schimba domiciliul pentru un job mai bun, pot  renova sau cumpăra o casă.

Sănătate

Reîntoarcerea la tradiții din această perioadă a Sărbătorilor te va bucura nespus de mult și vei simți să vorbești despre asta, să te implici, să faci parte din magia momentului. Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar starea emoțională se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Balanță – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta și a sectorului intim, va activa zona comunicării și te va susține în dialogul cu partenerul. Abordarea unor subiecte despre viața intimă, dar la un alt nivel va fi o temă de interes. În plus, se vor aborda principii legate de intimitate, fidelitate, încredere, dar și de bugetul comun cu multă îndrăzneală și curaj, stabilindu-se noi reguli.

Carieră și bani

Este o perioadă în care Venus te susține puternic în negocieri, dar și în exprimarea talentelor oratorice și intelectuale. Sunt favorizați nativii care dau examene, susțin interviuri, discursuri publice, ședințe. Te altfel, o dezbatere se va încheia în favoarea ta.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. S-ar putea să ai mai multă energie mentală decât ți-ai fi imaginat și ar trebui să o canalizezi către activități intelectuale pentru a nu avea insomnii.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în tranzitul său prin Săgetător te va susține în găsirea unei viziuni comune cu partenerul de viață. Veți aborda teme principiale și veți face planuri de viitor împreună, căutând să vedeți cum puteți evolua împreună.

Carieră și bani

Sectorul finanțelor este activat de Venus și vei avea susținere în discuțiile financiare cu asociații, dar și în negocierea sau renegocierea salariului, în rezolvarea unui context în care te-ai simțit defavorizat. Este o perioadă bună pentru îmbunătățirea veniturilor prin punerea în practică a talentelor tale.

Sănătate

Crește încrderea în tine în această perioadă, dar și stima de sine și asta îți va aduce o stare de spirit foarte bună.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia ta îți aduce fără îndoială ocazia de a-ți îmbunătăți rlația cu partenerul de viață, de fapt, viața sentimentală în sine și va crește posibilitatea începerii unor noi relații pentru cei singuri. Cucerești cu încredere și flirtezi cu curaj.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează casa muncii, iar faptul că îți tranzitează zodia te va susține să dai randament la locul de muncă și în toate activitățil pe care le vei întreprinde vei avea un spor mai mare.

Sănătate

Tot Venus, guvernatoarea casei bolilor lungi, te va susține și din punct de vedere al sănătății. Vei îmbunătăți stilul de viață și te vei bucura de o stare generală bună. Multe din fricile tale, dina nxietăți se vor dizolva acum.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, te va ajuta să-ți îmbunătățești niște principii sentimentale, să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită, să explorezi noi orizonturi alături de aceasta și să faci progrese în relațiile cu copiii. Dacă ești singur, te va susține, să te deschizi mai mult noilor relații. Pe de altă parte, cei care au fost dezamăgiți de partener sau a trecut printr-o despărțire pot fi ajutați acum să depășească momentul.

Carieră și bani

Este o perioadă în care-ți explorezi talentele și creativitatea și-ți dorești să te folosești de ele chiar și în activitățile zilnice, nu doar profesionale. Venus îți guvernează cariera și te va susține să abordezi noi strategii de atingere a unor obiective îndrăznețe.

Sănătate

Venus va activa sectorul sănătății tale și va fi un factor de ameliorare și chiar vindecare a unor probleme. Va fi o perioadă în care vei simți ajutorul divin în vața ta, mai ales că va favoriza desprinderea de trecut, iertarea și întoarcerea la credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus activează sectorul prietenilor și îți aduce ocazia îmbunătățirii relației cu aceștia, reapropierea de persoanele dragi. Totodată, poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi la nivel de principii și convingeri. Nu este exclus să te atragă cineva din anturaj sau cunoscut prin intermediul anturajului.

Carieră și bani

Sunt susținute proiectele de grup în perioada următoare și te vei bucura de sprijin din partea unor persoane importante. Implicarea în activitățile umanitare îți poate aduce ocazia să te faci remarcat și cineva să te coopteze într-o nouă asociație, proiect, organizație.

Sănătate

Nivelul de empatie va crește și te vei simți foarte bine ajutându-i pe ceilalți, implicându-te în acțiuni caritabile. De aici îți vei lua energia.

Horoscop zilnic Pești – 15 decembrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea sectorului intim și în următoarea perioadă te va sprijini să-ți schimbi viziunea despre o relație ascunsă, secretă, să o conduci într-o nouă direcție sau despre modul în care administrezi banii la comun în cuplu. Se pot aborda teme principiale legate de intimitate.

Carieră și bani

Venus activează sectorul carierei tale și te va usține puterni în îmbunătățirea imaginii pofional, dar și în atingerea unor obiective avute. Vei avea ocazia să te afirmi, sdă te pui în valoare și chiar dacă ți se va părea că ești oarecum forțat să avansezi, va fi spre binele tău. Posibil chiar ca o funcție sau noile responsabilități primite să-ți aducă și venituri mai mari. Atenție la comunicarea cu superiorii.

Sănătate

Ai face bine să te odihnești mai mult pentru că va urma o perioadă destul de intensă pentru tine, cu tranzite serioase pe casa sănătății, așa că poți începe să te responsabilizzi de pe acum prin somn mai mult.

Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Leii intră într-o nouă etapă afectivă

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 se remarcă prin foarte multe aspecte astrologice de impact asupra noastră. Debutează cu o Lună Nouă însoțită de eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător, aspect care ne cere să lăsăm în spate convingeri și mentalități învechite, dogme și prejudecăți pentru a face față unor noi credințe, viziuni și idealuri.

Va fi un moment karmic care poate veni cu vești și informații suprinzătoare, cu ieșirea la suprafață a unor adevăruri neașteptate, toate cu scopul de a ne pune pe o cale de evoluție.

Va fi o perioadă în care vom avea curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume, vom fi direcți în comunicare și vom avea idei îndrăznețe. În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va activa zodia Săgetător și ne va canaliza interesul către găsirea unui sens comun de viitor cu partenerul, către echilibrarea viziunii de viitor, ne va susține în crearea idealurilor sentimentale. Pentru cei singuri poate aduce un mai mare interes vizavi de persoanele cu care empatizează la nivel de principii, credințe, mentalități.

Două mari și importante aspecte ale acestei săptămâni sunt ingresurile planetelor Jupiter, Marele Benefic, și Saturn, Marele Malefic, în zodia Vărsător. Jupiter ajunge aici după 12 ani și va sta 1 an de zile, iar Saturn ajunge aici după aproximativ 30 de ani și va tranzita zodia timp de 3 ani.

Începe o perioadă de responsabilizare și maturizare la nivel colectiv care ne transmite că evoluția, progresul nostru va veni doar în urma empatiei vizavi de ceilalți și în urma integrării în cadrul unei comunități de persoane împreună cu care împărtășim aceleași principii și avem aceleași viziuni de viitor. Totodată, va începe o perioadă de revoluționare a libertății de exprimare și a tehnologiei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?