Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020. „Săgetătorii” pot primi o ofertă financiară

Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020. „Săgetătorii” pot primi o ofertă financiară
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 17/12/2020, 22:50

Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va traversa astăzi zodia Vărsător și ne va stimula nevoia de a petrece timp cu prietenii, de a sta la povești și a face planuri de viitor. Este o zi în care vom resimți din plin nevoia de libertate în exprimare și independență în gândire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 decembrie 2020

Dragoste

Prietenii sunt astăzi în centrul atenției tale și vei simți nevoia mai mult ca niciodată să le faci confesiuni și să le ceri sfatul.

Carieră și bani

Ai idei bune legate de proiectele tale și vei ști cum să te pui în evidență printr-un discurs sau cum să-ți negociezi un drept profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, dai dovadă de grijă și înțelepciune la acest capitol.

Horoscop zilnic Taur – 18 decembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental sunt aspecte bune, însă bine ar fi să acorzi mai multă atenție partenerului pentru că tinzi să fii absorbit de profesie sau de un alt obectiv exterior relației.

Carieră și bani

Azi ai ocazia să-ți pui în evidență un talent personal, cel mai probabil să fii nevoit de un context profesional, și astfel să-ți dai seama cât de valoros este și să te gândești chiar serios să mai faci asta și pe viitor.

Sănătate

Încearcă să profiți de faptul că este vineri și să te odihnești mai mult. Ți-ar prinde bine un masaj de relaxare.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 decembrie 2020

Dragoste

Empatia este la cote înalte și asta te va ajuta să le iei apărarea celor slabi și să le susții convingerile, bineînțeles, dacă acestea vor fi aceleași cu ale tale.

Carieră și bani

Azi îți susții cu mult aplomb și hotărâre punctul de vedere și te poți face remarcat prin discurs și prin argumentele inedite pe care le aduci.

Sănătate

Profită cvă este vineri pentru a-ți reîncărca bateriile. Poate chiar planifici o scurtă vacanță și asta te va bucura.

Horoscop zilnic Rac – 18 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de momente intime intense și poți avea parte de unele conștientizări importante vizavi de legătura cu partenerul. Azi este ultima zi cu Jupiter în tranzit prin sectorul relațiilor tale, așa că valorifică-i din plin oportunitățile aduse. Apropiete de partener și faceți planuri împreună de viitor.

Carieră și bani

Azi ai idei inedite despre cum să-ți administrezi o sumă de bani, un bun material. Posibil să ai persepctive originale despre o investiție.

Sănătate

Sunt unele griji și frământări pe care le activezi acum cu scopul de a le depista rădăcinile și a le rezolva.

Horoscop zilnic Leu – 18 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente frumoase în cuplu și o reapropiere de partener, mai ales că astăzi ești dispus să-i îndeplinești toate dorințele.

Carieră și bani

Negocierile se pot dovedi de bun augur astăzi și relația cu colaboratorii și asociații este una foarte bună, prosperă. Posibil să primești chiar o ofertă contractuală inedită, mai ales că este ultima zi în care Jupiter, Marele Benefic, îți tranzitează casa muncii în următorii 12 ani.

Sănătate

Viața socială se animă și poți sta la povești mai mult cu prietenii sau puteți afce planuri de Sărbători cu mult entuziasm.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 decembrie 2020

Dragoste

Este ultima zi cu Jupiter în sectorul iubirii, așa că profită din plin pentru a-ți îmbunătăți relația cu persoana dragă și valorifică oportunități aduse de planetă în tranzitul său din ultimul an.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună la locul de muncă și te poți pune în valoare prin ideile pe care le ai. Superiorii te pot aprecia pentru soluțiile cu care vii și rezolvările pe care le propui, așa că nu ezita să te manifești.

Sănătate

Ai poftă de viață și nimic nu pare să te oprească din a te simți bine, din a te relaxa, mai ale că dacă așteptai niște vești legate de sănătate, acestea vor fi bune.

Horoscop zilnic Balanță – 18 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună în plan sentimental. Poți ajunge la aceleași viziuni cu perdsoana iubită, îți poți îmbunătăți relația cu copiii, dacă ai și vă bucurați de momente plăcute împreună.

Carieră și bani

Ai idei bune despre cum să faci un salt profesiona, însă pentru asta, cel mai probabil, vei conștientiza că mai ai de învățat, de luat o diplomă, însă ești entuziast și hotărât să nu renunți.

Sănătate

Dedici partea a doua a zilei acelor activități care îți fac plăcere și te relaxează, poate chiar unui hobyy pe care l-ai neglijat.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să porți dialoguri cu familia legate de un bun de patrimoniu, de un bun comun căruia nu știți ce destinație să-i oferiți.

Carieră și bani

Poți avea idei ingenioase despre cum să-ți monetizezi un bun material sau să despre cum să scoți profit în urma unei investiții care părea că nu aduce roade.

Sănătate

Pe casa sănătății de bucuri de aspecte foarte bune așa că nu ai de ce să te îngrijorezi. Vei avea energia necesară să faci față unor stări emoționale care te pot surprinde prin intensitate, mai ales dacă sunt legate de trecut.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 decembrie 2020

Dragoste

Poți purta dialoguri constructive în cuplu și poți avea idei bune despre cum să conduci relația ta către progres, despre ce trebuie să faceți pentru a evolua împreună.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri și nu ar trebui să te mire dacă vei semna un contract profitabil, mai ales că Jupiter, guvernatorul tău, își petrece ultima zi din următorii 12 ani în sectorul tău financiar.

Sănătate

Nevoia de a te plimba, de a ieși în lume este mare și nu este exclus ca astăzi să planifici o plimbare sau o excursie.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, iese astăzi din zodia ta, unde a stat 12 an, și unde va mai reveni abia peste 12 ani. Este momentul să tragi o linie în viața personală și să te bucuri de oportunitățile aduse.

Carieră și bani

Se întrevăd mici câștiguri finasnciare, fie că este vorba de contexte legate de salarizare, fie de o primă, un bonus sau poate o remunerație primită în urma muncii depuse. Unii nativi au șansa sdă-și plătească o datorie.

Sănătate

Dincolo de grijile tale cotidiene, starea de sănătate este una bună care-ți permite să te pui în valoare așa cum știi tu msai bine. Posibil să primești vești bune despre niște analize.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 decembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează astăzi zodia și face aspecte de susținere cu Nodul Nord din casa iubirii, prin urmare se anunță momente plăcute în cuplu, dialoguri constructive și chiar bucurii și surprize de care poți avea parte de la persoana iubită sau de la copii. Cei singuri sunt dornici de flirt.

Carieră și bani

Este o zi în care îți poți manifesta din plin creativitatea și poți cuceri prin talentele tale oratorice. Unii nativi pot câștiga un concurs, o competiție.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, starea de sănătate este una bună și chiar te simți determinat să te dedici unor activități care-ți fac plăcere, poate unor hobby-uri.

Horoscop zilnic Pești – 18 decembrie 2020

Dragoste

Te macină foarte mult trecutul și mai ales amintirile din copilărie, deziluziile din familie sau o dezamăgire pe care ai trăit-o într-o fostă relație.

Carieră și bani

Este ultima zxi în care Jupiter, guvernatorul tău secundar și planeta beneficiilor, va mai tranzita sectorul proiectelor tale în următorii 12 ani, așa că fă bine și trage o linie, culege roadele și pregătește-te pentru noi oportunități.

Sănătate

Nu este deloc o zi bună în planul sănătății și asta pentru că bateriile tale sunt descărcate, starea de spirit este rea și ești la un pas de anxietate dacă nu te vei odihni mai mult, mai ales că unele afecțiuni mai vechi își pot face simțită prezența.

Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Leii intră într-o nouă etapă afectivă

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 se remarcă prin foarte multe aspecte astrologice de impact asupra noastră. Debutează cu o Lună Nouă însoțită de eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător, aspect care ne cere să lăsăm în spate convingeri și mentalități învechite, dogme și prejudecăți pentru a face față unor noi credințe, viziuni și idealuri.

Va fi un moment karmic care poate veni cu vești și informații suprinzătoare, cu ieșirea la suprafață a unor adevăruri neașteptate, toate cu scopul de a ne pune pe o cale de evoluție.

Va fi o perioadă în care vom avea curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume, vom fi direcți în comunicare și vom avea idei îndrăznețe. În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va activa zodia Săgetător și ne va canaliza interesul către găsirea unui sens comun de viitor cu partenerul, către echilibrarea viziunii de viitor, ne va susține în crearea idealurilor sentimentale. Pentru cei singuri poate aduce un mai mare interes vizavi de persoanele cu care empatizează la nivel de principii, credințe, mentalități.

Două mari și importante aspecte ale acestei săptămâni sunt ingresurile planetelor Jupiter, Marele Benefic, și Saturn, Marele Malefic, în zodia Vărsător. Jupiter ajunge aici după 12 ani și va sta 1 an de zile, iar Saturn ajunge aici după aproximativ 30 de ani și va tranzita zodia timp de 3 ani.

Începe o perioadă de responsabilizare și maturizare la nivel colectiv care ne transmite că evoluția, progresul nostru va veni doar în urma empatiei vizavi de ceilalți și în urma integrării în cadrul unei comunități de persoane împreună cu care împărtășim aceleași principii și avem aceleași viziuni de viitor. Totodată, va începe o perioadă de revoluționare a libertății de exprimare și a tehnologiei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...