Horoscopul zilei de 18 septembrie 2021. Balanțele pot pierde bani

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2021. Balanțele pot pierde bani
Publicat: 18/09/2021, 09:08

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi ne aflăm sub careul pe care-l formează Venus, planeta iubirii, din Scorpion, cu saturn, planeta limitărilor, aflat în retrogradare în Vărsător. Acest context poate aduce frustrări sentimentale, blocaje și limitări în relații, dar și de natură financiară. Vor crește suspiciunile și putem da naștere mai ușor tensiunilor cu cei din jur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă ai cheltuit prea mulți bani, azi s-ar putea să fii nevoit să renunți la unele bucurii și plăceri din lipsă de finanțe. Totodată, aceste blocaje financiare de acum te pot face să regândești modul în care-ți administrezi banii În cuplu poți trece prin momente frustrante, poți vedea o altă realitate a unei relații și nu este exclus să te gândești la o nouă perspectivă de viitor.

Horoscop zilnic Taur

Partenerul de viață ți se pare rece și indiferent, iar asta îți poate activa o serie de suspiciuni și posesivități. S-ar putea să devii gelos și să dai naștere unor conflicte care să conducă până la rupturi. Este momentul oportunsă vezi care este locul tău într-o relație sentimentală, dar și într-o colaborare profesională.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca astăzi să resimți o mai mare stare de oboseală și să nu te poți dedica activităților planificate sau să le faci cu un efort mult prea mare. De preferat ar fi să nu te suprasoliciți. Din punct de vedere sentimental, evită să flirtezi și să te lași cucerit deocamdată. În plus, dacă ai o relație, aceste indiscreții pot ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Rac

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să te simți manipulat, mințit, să ai senzația că persoana iubită este rece și indiferentă. S-ar putea ca răni mai vechi să se deschidă și în relația de cuplu și tot acest context să te facă vulnerabil și să-ți activeze frustrări. Este de preferat să eviți acum să începi o nouă relație, dacă ești singur, pentru că poți suferi.

Horoscop zilnic Leu

Azi te poți aștepta la reproșuri din partea partenerului de viață, iar acestea să fie legate de faptul că nu te implici suficient în relație, că nu ești prezent. S-ar putea să se ajungă la dialoguri în care se scot la iveală subiecte delicate, însă de preferat ar fi să discutați pe un ton calm, cu maturitate și să nu te lași copleșit de emoțiile tale.

Horoscop zilnic Fecioară

Renunță la toate activitățile planificate pentru astăzi și relaxează-te, ieși la plimbare, fă lucruri care-ți plac. S-ar putea oricum să nu reușești să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, așa că mai rău te poți enerva. Ai grijă și de sănătatea ta și dormi suficient.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să te frustrezi peste măsură din cauza unei situații financiare. Poate trebuie să faci o plată neplanificată sau să faci o investiție care-ți golește conturile, poate trebuie să achiți o datorie. Oricum, acest context ar trebui să te maturizeze și să-ți reconfigurezi modul de administrare a banilor. Evită să faci speculații financiare!

Horoscop zilnic Scorpion

O situație legată de familie sau poate de trecut, de o traumă emoțională, se poate activa acum. S-ar putea să te simți manipulat de cei dragi, să te simți trădat, blocat în manifestarea emoțiilor și astfel să dezvolți niște frustrări majore. Cei dragi pot fi mai reci cu tine sau așa îi poți percepe tu și, în plus, pot apărea tensiuni dacă cineva îți impune să faci ceva.

Horoscop zilnic Săgetător

Un dialog cu cineva, o rememorare a unor amintiri sau o discuție pe tema unui subiect care doare îți pot activa niște trăiri interioare mai delicate. Poți simți să te interiorizezi, să te închizi în tine. În plus, ai grijă că poți fi rănit mai ușor de cuvintele altora. Un secret, o situație ascunsă poate ieși la suprafață acum.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să te simți dezamăgit de un prieten, să te simți trădat sau manipulat de un asociat, de o persoană din anturaj sau în care avea mare încredere. Încearcă să discuți cu maturitate și înțelepciune și să nu cauți răzbunare.

Horoscop zilnic Vărsător

Dacă nu te simți apreciat de cineva, s-ar putea să te impui cu forța și să dezvolți niște frustrări interioare pe care să le manifești și să-ți strici imaginea. De preferat ar fi să vezi care este motivul pentru care oamenii te percep într-un anume fel și să lași rigiditatea deoparte. Ai mai multă grijă la autoritate.

Horoscop zilnic Pești

Sunt secrete care pot ieși la suprafață, situații din trecut care te pot măcina și nu este exclus să te confrunți cu unele probleme de sănătate. În oricare dintre aceste contexte este nevoie de o reanaliză și de schimbarea unor convingeri, principii și, implicit, a perspectivei pe care o ai asupra unei situații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Modul ciudat prin care tardigradele supraviețuiesc radiațiilor