Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. „Jupiter” intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. „Jupiter” intră în zodia Vărsător
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 19/12/2020, 00:00
Actualizat: 19/12/2020, 00:16

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, intră astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o va tranzita un an de zile. La modul general, acest tranzit ne va aduce ocazia să progresăm cu ajutorul celor din jur, însă doar dând dovadă de solidaritate, ne va aduce oportunitatea de a intra în noi medii și noi asocieri alături de oameni cu care empatizăm la nivel de convingeri și idealuri. Ne transmite clar mesajul că doar împreună vom progresa. Jupiter va sta un an în zodia Vărsător și va mai reveni aici peste 12 ani.

Zodiile cele mai avantajate vor fi Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător și Vărsător, iar zodiile cela mai impactate vor fi Taurii, Leii și Scorpionii, dar și cei care au ascendentul aici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter îți activează sectorul prietenilor și oportunitățile de a cunoaște noi oameni cu care să empatizezi la nivel de principii și idealuri este mare. Poți lega relații importante în următoarea perioadă.

Carieră și bani

Jupiter te susține să faci progrese cu proiectele tale, mai ales dacă le duci către zona de online. Totodată, noi asocieri care se vor dovedi benefice pentru tine pot veni acum în viața ta.

Sănătate

Spiritualitatea va căpăta interes pentru tine, în specal zona astrologică și ezoterică, sectoare de unde îți poți primi multe răspunsuri. De asemenea, vei empatiza mai mult cu activitățile umanitare și caritabile și astfel îți vei îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Taur – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter este planeta care-ți guvernează viața intimă și îți va aduce ocazia să faci progrese cu o relație neoficială. În alte cazuri, pasiunea vine în urma cunoașterii unui partener prin intermediul profesiei.

Carieră și bani

Jupiter va activa sectorul carierei și îți va aduce o serie de ocazii și șanse de afirmare la care poate nici nu te așteptai, dar și oportunitatea de a-ți atinge niște obiective profesionale.

Sănătate

Ai ocazia să vindeci o problemă intimă, poate chiar ginecologică, sau legată de o frică, o inhibiție sexuală a ta. Îți vei acorda mai multp libertate.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter este guvernator al relațiilor tale și-ți va aduce ocazia de a face progrese importante în povestea de iubire în care te afli, de a empatiza mai mult cu partenerul și a ajunge la principii comune și la viziuni comune de viitor care vor aduce evoluție.

Carieră și bani

Tot Jupiter îți va aduce progres în urma contractelor și parteneriatelor profesionale și te va stimula să te edzvolți, sî studiezi și să înveți lucruri noi care să te ajute în expansiunea profesională.

Sănătate

Vei începe să fii foarte atras de spiritualitate și de tot ce înseamnă latura evolutivă nonconformistă, poate de ezoterism, poate de astrologie.

Horoscop zilnic Rac – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter îți tranzitează sectorul sexualității și îți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți remarcabil viața sexuală, fie prin noi experiențe, dacă ești singur, fie prin apropierea spirituală de partener.

Carieră și bani

Tot Jupiter este cel care te va stimula să-ți obții niște drepturi financiare, care-ți poate aduce moșteniri, câștiguri în urma proceselor, partajelor și litigiilor, dar și idei inedite despre cum să-ți investețti banii astfel încât să te bucuri de progres.

Sănătate

Începe o perioadă în care vei vindeca frici, temeri, angoase și te vei desprinde de atașamente financiare nedemne sau de atașamentul de o persoană toxică.

Horoscop zilnic Leu – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter în Vărsător va activa întocmai sectorul relațiilor de lungă durată și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți relația de cuplu, de a face progrese alături de partener și nu este exclus să aducă cereri în căsătorie.

Carieră și bani

Sectorul relațiilor profesionale, al colaborărilor și asocierilor se va bucura de expansiune și vei evolua la acest capitol, fie prin noi relații, fie prin progresul celor actuale. Beneficiile vor veni în urma contractelor și asocierilor pe care le faci.

Sănătate

Va fi o perioadă benefică pentru creativitate, pentru activități artistice și distractive, pentru redescoperirea bucuriei vieții.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter este guvernator al familiei și-ți va aduce ocazia să ajungi la o înțelegere cu familia, mai ales dacă vei arăta empatie față de nevoile celor dragi. Este o perioadă de progres în ceea ce ține de cămin.

Carieră și bani

Jupiter în Vărsător va activa sectorul munci și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii relației cu colegii de muncă, dar și șansa de a-ți găsi un loc de muncă mai bun sau de a face progrese la cel actual. Cei care-și caută un job se vor angaja mai ușor, dar mai ales acolo unde-și doresc.

Sănătate

Tot Jupiter va fi cel care-ți va îmbunătăți starea de sănătate și te va susține în vindecarea afecțiunilor, mai ales ca tot aici se va afla și Saturn care te va stimula să te responsabilizezi prin fel și fel de lecții pe care ți le va aduce.

Horoscop zilnic Balanță – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter va activa întocmai sectorul iubirii prin urmare va aduce reale îmbunătățiri în viața ta sentimentală. Posibil să începi noi relații sau să devii părinte.

Carieră și bani

Tot Jupiter te va susține în negocieri și mai ales în activarea talentelor creative și artistce astfel încât să faci progrese profesionale prin punerea lor în practică.

Sănătate

Cu Jupiter în Vărsător, interesul față de activitățile distractie și relaxante va crește. Va fi o perioadă în care pofta de viață va fi la cote înalte, în care bucuria de a trăi va renaște.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter în Vărsător îți activează sectorul familiei și îți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți relația cu cei dragi, de a lupta îmoreună pentru un ideal comun, de a-ți construi un cămin.

Carieră și bani

Jupiter este guvernator al sectorului tău financiar și îți va susține inițiativa de a investi bani în casă, de a mări, renova locuința sau chiar de a cumpăra o locuință.

Sănătate

Starea emoțională, se va îmbunătăți, în special acel capitol care vizează relația cu trecutul, cu copilăria, cu traumele adolescenței chiar.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter, guvernatorul tău, te va susține puternic pe comunicare în următoarea perioadă și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești dialogul cu persoana iubită, ba chiar să te exprimi așa cum îți dorești, aspect care va aduce beneficii în cuplu.

Carieră și bani

Tot Jupiter este cel care te va susține în toate negocierile și vei avea ocazia să obții beneficiile dorite în urma acestora.

Sănătate

Este o perioadă în care ți se îmbunătățește starea de spirit, în care simți că revii la viață, mai ales că un an de zile, cât Jupiter a traversat Capricornul nu s-a simți deloc bine și asta s-a răsfrânt și asupra ta.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 decembrie 2020

Dragoste

Jupiter te va ajuta să lași trecutul în spate, să-l vindeci și să evoluezi. A stat un an de zile în zodia ta și te-a stimulat să-ți îmbunătățești viașa, iar acum vei culege roadele.

Carieră și bani

Jupiter în Vărsător va cativa acum sectorul financiar și-ți va aduce, timp de un an, posibilitatea de a-ți crește veniturile. Asta poate veni în urma creșterilor salariale, dar și în urma punerii în practică și monetizării unor talente personale.

Sănătate

Jupiter îți guvernează sectorul sănătății, al bolilor cronice, iar acest tranzit te va ajuta să găsesști cele mai inedite și nonconformiste remedii la afecțiunile cu care te confrunți astfel încțt să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 decembrie 2020

Dragoste

Cu Jupiter în tranzit prin zodia ta, după 12 ani, ai șansa să-ți îmbunătățești considerabil viața personală, să legi noi relații și să faci progrese în plan sentimental.

Carieră și bani

Jupiter te va susține puternic să duci la alt nivel un proiect în care ești implicat, să duco o afecere personală la succes în zona online și vei primi sprijinul profesional al unor persoane importante.

Sănătate

Starea de spirit, starea de sănătate se vor îmbunătăți, mai ales că energia, pofta de viață, entiziasmul vor fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Pești – 19 decembrie 2020

Dragoste

Este important ca în cuplu să găsești niște obiective comune, să lupți pentru aceleași idealuri cu partenerul de viață pentru ca lucrurile să funcționeze și evolueze între voi.

Carieră și bani

Jupiter este guvernator al carierei tale și acest ingres în Vărsător îți va aduce progres cu un proiect în zona online, dar și ocazia de a-ți atinge niște obiective în urma asocierilor pe care le faci.

Sănătate

Jupiter îți va activa sectorul sănătății și-ți va aduce ocazia de a ameliora simptomele unor afecțiuni cronice prin remedii naturiste, atipice și neconvenționale.

Horoscop săptămânal 14-20 decembrie 2020. Leii intră într-o nouă etapă afectivă

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 14 – 20 decembrie 2020 se remarcă prin foarte multe aspecte astrologice de impact asupra noastră. Debutează cu o Lună Nouă însoțită de eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător, aspect care ne cere să lăsăm în spate convingeri și mentalități învechite, dogme și prejudecăți pentru a face față unor noi credințe, viziuni și idealuri.

Va fi un moment karmic care poate veni cu vești și informații suprinzătoare, cu ieșirea la suprafață a unor adevăruri neașteptate, toate cu scopul de a ne pune pe o cale de evoluție.

Va fi o perioadă în care vom avea curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume, vom fi direcți în comunicare și vom avea idei îndrăznețe. În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va activa zodia Săgetător și ne va canaliza interesul către găsirea unui sens comun de viitor cu partenerul, către echilibrarea viziunii de viitor, ne va susține în crearea idealurilor sentimentale. Pentru cei singuri poate aduce un mai mare interes vizavi de persoanele cu care empatizează la nivel de principii, credințe, mentalități.

Două mari și importante aspecte ale acestei săptămâni sunt ingresurile planetelor Jupiter, Marele Benefic, și Saturn, Marele Malefic, în zodia Vărsător. Jupiter ajunge aici după 12 ani și va sta 1 an de zile, iar Saturn ajunge aici după aproximativ 30 de ani și va tranzita zodia timp de 3 ani.

Începe o perioadă de responsabilizare și maturizare la nivel colectiv care ne transmite că evoluția, progresul nostru va veni doar în urma empatiei vizavi de ceilalți și în urma integrării în cadrul unei comunități de persoane împreună cu care împărtășim aceleași principii și avem aceleași viziuni de viitor. Totodată, va începe o perioadă de revoluționare a libertății de exprimare și a tehnologiei.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată