Horoscopul zilei de 19 decembrie 2021. Lună Plină în zodia Gemeni (VIDEO)

Publicat: 19/12/2021, 06:00
Actualizat: 19/12/2021, 08:25

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, și-a început retrogradarea în zodia Capricorn, iar astăzi se formează Lună Plină în zodia Gemeni. Acest eveniment astrologic aduce apogeul unor situații demarate în luna iunie a acestui an și culegerea roadelor.

Totodată, o serie de situații din viața noastră se pot încheia în următoarele două săptămâni. Impactul va fi resimțit pe o perioadă de aproximativ jumătate de an de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Plină din Gemeni poate aduce discuții și vești care te stimulează să iei decizii și să faci unele schimbări. Poți lăsa în spate tipare de raționament care nu te mai reprezintă și nu te lasă să fcai progrese. Pe de altă parte, s-ar putea să culegi roadele unor negocieri începute în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Taur

Luna Plină din Gemeni se formează în sectorul banilor și îți poate aduce culegerea unor roade financiare, dar și ocazia de a te bucura de recompense profesionale, materiale. Este un moment care poate aduce și încheierea unei surse de venit, iar scopul va fi acela de a-ți schimba niște obiceiuri financiare greșite.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și aduce apogeul unor acțiuni demarate în urmă cu jumătate de an. Este un moment pe care-l poți resimți intens la nivel emoțional, dar și relațional. Un capitol din viața ta se încheie pentru a deschide o nouă etapă. Poți avea adevărate momente de conștientizar și în urma acestora să iei deciziile necesare îmbunătățirii vieții tale.

Horoscop zilnic Rac

Vei resimți destul de intens această lunație din zodia Gemeni, dat fiind că Luna îți este guvernatoare. Ar trebui să ai mai multă grijă la sănătatea ta și să te odihnești mai mult. S-ar putea să resimți o serie de vulnerabilități emoționale, să se activeze temeri și gânduri negativiste, însă ar trebui să te detașezi de acestea și, implicit, de trecut.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plină din Gemeni poate aduce unele tensiuni și neîncrederi față de anumite persoane din anturaj și nu este exclus ca și unii prieteni să te dezamăgească. Totodată, poți culege roadele unor proiecte demarate în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Plină din zodia Gemeni se formează în sectorul carierei tale și poate aduce încheierea unei etape profesionale în următoarea perioadă. Poate fi vorba de schimbări la locul de muncă, de responsabilități diferite care să te ghideze pe o altă direcție. Poți culege și laurii unor acțiuni demarate în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Balanță

Lunația de astăzi te va stimula să-ți schimbi o serie de principii de viață, să lași în spate convingeri și credințe care nu te mai reprezintă și nu te lasă să evoluezi. Este o prioadă în care poți avea multe revelații. Unii nativi pot primi vești din străinătate sau pot culege roadele unor cursuri, o diplomă, poate un atestat profesional.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Plină din zodia Gemeni poate aduce situații mai tensionate în plan financiar și intim. S-ar putea să ai parte de unele vești destabilizatoare legate de bani sau să culegi roadele unei investiții. Unii nativi pot achita o datorie. Grijă la taxe, impozite și împrumuturi. În plan intim, s-ar putea să afli unele secrete sau să închei o relație ascunsă.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Plină din Gemeni se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate fi un moment de apogeu are să vină cu încheieri. O relație de cuplu încercată și nefuncțională, în care partenerii au principii diferite, se poate încheia. De asemenea se poate încheia o colaborare profesională sau se pot culege roadele unui contract început în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Plină din zodia Gemeni îți poate accentua o serie de vulnerabilități și probleme de sănătate, așa că ai grijă la starea ta generală. Odihnește-te mai mult și fii atent la deplasări, la mișcările pe care le faci. Totodată, este o perioadă bună în care poți să aduci schimbări legate de stil de viață. Poți trece la principii mai sănătoase de funcționare.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Plină de astăzi se petrece în sectorul iubirii tale și poate aduce o serie de stări afective vulnerabile și schimbătoare. S-ar putea ca în aceste zile să se încheie relațiile sentimentale nesudate. Schimbări pot să apară și în relațiile cu copiii sau în raportarea ta la ideea de a fi părinte. Unii nativi pot culege roadele unui proiect creativ început în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic Pești

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul familiei și al locuinței. Acest context poate aduce tensiuni cu părinții și o stare emoțională mai vulnerabilă și oscilantă. Relația cu trecutul, cu copilăria și karma se poate reactiva și te poate afecta. Pe de altă parte, situații ce țin de casă, poate de o mutare, pot ajunge acum la apogeu.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Parcarea mega-aroganțelor! Au 'rupt' cluburile de lux de la Mamaia, de 1 Mai, cu bolizii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA