Horoscopul zilei de 19 septembrie 2021. Momente de reconectare în cuplu pentru Fecioare

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2021. Momente de reconectare în cuplu pentru Fecioare
Publicat: 18/09/2021, 11:22

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Pești și ne stimulează sensibilitatea și imaginația, dar și empatia și creativitatea. Vom fi mai generoși, mai optimiști și mai visători.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ai mare nevoie de liniște și ar fi de preferat să-ți asculți organismul și să te odihnești cat mai mult. S-ar putea să te lași copleșit de unele gânduri, amintiri, să retrăiești situații din trecut, uneori cu sentimentul de deja-vu și tot acest context să te sensibilizeze pe măsură. Ești mai dispus să ierți persoanele care te-au rănit, dar și mai dispus să te detașezi de ceea ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Taur

Ai nevoie de socializare, de ieșit cu prietenii și povestit. Poți avea parte de dialoguri revelatoare, care să-ți aducă nu doar sfaturi, ci și soluții la ceea ce te frământă. Dacă ești singur, s-ar putea să resimți ziua de astăzi mai apăsător și să-ți dorești să ai pe cineva alături, să-ți dorești să fii iubit, dar și să iubești.

Horoscop zilnic Gemeni

Te exprimi cu încredere și asta îți va aduce aprecieri, laude din partea celorlalți, ba chiar o persoană importantă te poate remarca. Ai idei creative despre cum să-ți atingi niște obiective, țeluri, chiar legate de carieră. Este o zi bună să te pui în evidență prin discursuri. Dacă ești femeie, poți visa la schimbarea statutului social.

Horoscop zilnic Rac

Azi ai imaginație, idei creative, intuiție și capacitatea de a vedea și percepe dicolo de granițele minții. Poți ajunge la concluzii la care ceilalți nu au acces. Este o zi care îți aduce ocazia să privești din alt mod un context de viață, să dai o altă conotație propriilor mentalități și credințe. Poți explora domenii legate de spiritualitate, religie, filozofie, etc…

Horoscop zilnic Leu

Azi ai ocazia să prinzi din zbor niște sfaturi financiare sau poate îți vin idei legate de administrarea unor bunuri materiale. Poți primi un cadou, un sprijin material. Pe de altă parte, contextul atsrologic de astăzi îți poate aduce multă pasiune în cuplu. Simți nevoia de a te lăsa dus de val într-o experiență intimă senzuală, romantică.

Horoscop zilnic Fecioară

Este o zi foarte bună pentru îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. Ai ocazia să te apropii foarte mult de partener sau să te împaci cu acesta, dacă au fost în tensiuni între voi. Ești mai atent la nevoile sale și empatia este mare. Chiar dacă este duminică, trebuie să știi că se pot clarifica aspecte în relațiile profesionale, cu colaboratorii și asociații.

Horoscop zilnic Balanță

Azi resimți nevoia de a te relaxa mai mult și de preferat ar fi să eviți activitățile solicitante. Starea de sănătate este una bună, însă nu te forța. Reușești să regăsești stabilitatea emoțională și psihică, dar și să ai o rezistență fizică crescută care te ajută în activitățile de rutină întreprinse.

Horoscop zilnic Scorpion

Pe lângă faptul că te bucuri de un magnetism aparte, ai ocazia să flirtezi și să cucerești pe cine îți dorești, mai ales că nevoia de a te bucura de o viață sentimentală liniștită este mare. În cuplu ai ocazia unor trăiri intense, emoțiile tale sunt puternice, iar empatia și sensibilitatea vor fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi poți să ajungi mai ușor la idei comune cu familia, să empatizezi mai mult cu nevoile celor dragi și să răspunzi cu mai mult entuziasm cerințelor acestora. Este o zi favorabilă pentru tine să o petreci în intimitatea căminului, să fii mai atent la nevoile tale emoționale sau să vizitezi locurile dragi ale copilăriei.

Horoscop zilnic Capricorn

Te poți baza fără pic de reținere pe pe ideile tale și pe intuiția de care vei da dovadă. Comunici foarte bine, cu empatie și sensibilitate, și poți veni sfaturi bune pentru ceilalți, dar și tu, la rândul tău, poți primi sfaturi bune. Te poți împăca cu cei dragi și poți pleca într-o excursie, poți face o plimbare de relaxare, o vizită la cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi dai dovadă de o intuiție financiară bună. Ai inspirație și poți găsi minusurile și plusurile modului în care-ți administrează banii. Posibil să primești un sprijin financiar, un avantaj material. Încearcă să-ți pui în valoare mai mult talentele, scoate-le la lumină și vezi cum te poți folosi de acestea pentr propriul tău beneficiu.

Horoscop zilnic Pești

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, ești mai sensibil decât de obicei, mai empatic, dar și mai ușor de rănit. Ai intuiție și inspirație cât cuprinde, idei creative și cauți pacea sufletească și liniștea interioară. Axează-te mai mult pe nevoile tale emoționale și sufletești. Starea de sănătate este una bună, dar nu face excese.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?