Horoscopul zilei de 20 august 2021. Leii sunt încăpățânați și orgolioși

Horoscopul zilei de 20 august 2021. Leii sunt încăpățânați și orgolioși
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 20/08/2021, 08:20
Actualizat: 20/08/2021, 08:34

Horoscopul zilei de 20 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o opoziție între Soarele din zodia Leu și Jupiter retrograd din Vărsător, aspect care ne cere să activăm spiritul justițiar și să fim corecți cu cei din jurul nostru. Este de preferat să evităm mândriile și orgoliile, dar și excesele de orice fel. Tot astăzi se formează și un trigon între Mercur din Fecioară și Uranus din Taur, context care ne aduce idei inedite, soluții și dialoguri surprinzătoare. Putem lua decizii bune dacă le analizăm până la cel mai mic detaliu.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 august 2021

Dragoste

Este o zi bună să iei decizii sentimentale, să vezi în ce direcție se îndreaptă o relație și ce este de făcut pentru ca aceasta să funcționeze. Nativii care sunt părinți pot lua decizii legate de copii.

Carieră și bani

S-ar putea să-ți dai seama că un proiect nu mai merită atenția ta și să-ți dorești să te retragi sau, din contră, săhimbi o strategie.

Sănătate

Ai grijă la excese astăzi! Distrează-te, dar fă-o cu moderație și încearcă să menții un echilibru între muncă și timp liber, odihnește-te mai mult și evită stresul.

Horoscop zilnic Taur – 20 august 2021

Dragoste

Astăzi poți să flirtezi mai ușor, să cucerești prin dialog, dar este și o zi bună să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu. De evitat tensiunile cu membrii familiei.

Carieră și bani

Este o zi bună să iei o decizie profesională, să rezolvi ceva ce ține de cariera ta, de imaginea ta, de veniturile încasate, dar nu exagera cu cerințele și nu te crede de neînlocuit.

Sănătate

Starea emoțională este destul de vulnerabilă și poți fi foarte ușor destabilizat astăzi dacă nu ești atent la emoțiile tale. Nu lăsa nimic să te copleșească. Este o zi în care te poți decide să te apuci de sport, poți începe un antrenament ușor, de exemplu, poți merge pe bicicletă sau poți face jogging în jurul locuinței.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 august 2021

Dragoste

Ai grijă la modul în care vorbești cu cei dragi, cu familia mai ales, pentru că poți revărsa asupra lor probeleme care nu-și au rostul. Nu te contrazice doar de dragul de a o face.

Carieră și bani

De preferat ar fi să nu iei decizii la nervi sau sub impulsul momentului. Fii atent la dialogul cu cei din jur pentru că poți spune lucruri pe care ulterior să le regreți.

Sănătate

Azi ești foarte agitat, stresat și nimic în jurul tău nu o să-și convină. Încearcă să te calmezi și să iei lucrurile pas cu pas. Încearcă să vezi doar ceea ce este pozitiv în jurul tău.

Horoscop zilnic Rac – 20 august 2021

Dragoste

Vei simți nevoia de a fi iubită și de a iubi, vei transmite asta, iar satisfacțiile sufletești nu vor întârzia să apară și vor fi pe măsura așteptărilor tale. Posibile discuții în contradictoriu cu partenerul de viață din cauza banilor.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la cheltuieli astăzi pentru că poți face excese foarte ușor. Te va enerva peste măsură dacă vei depinde financiar de alții sau alții vor depinde de tine.

Sănătate

Ai tendința de a face excese, mai ales de natură alimentară, prin urmare va trebui să depui un efort să nu exagerezi.

Horoscop zilnic Leu – 20 august 2021

Dragoste

Evită să-ți manifești orgoliile și să devii încăpățânat și arogant cu partenerul de viață. Este o zi destul de sensibilă la acest capitol și nu este exclus să discuți despre viitorul relației tale.

Carieră și bani

Pot exista tensiuni și în relațiile profesionale și de preferat ar fi să faci lucrurile corect și să dai dovadă de seriozitate și corectitudine.

Sănătate

Opoziția Soare-Jupiter îți cere multă atenție a sănătate, evitarea exceselor și odihnă corespunzătoare. Atenție la afecțiuni ale ficatului sau la probleme de natură cardiovasculară.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca trecutul să te caute, să revină amintiri sau persoane în viața ta, dar de preferat ar fi să abordezi lucrurile diferit și să nu te întorci dacă știi că lucrurile sunt la fel.

Carieră și bani

Dacă ai muncit prea mult, dacă te-ai pus pe tine pe loc secund pentru alții, a venit momentul să faci o schimbare și să-ți acorzi întâietate.

Sănătate

Azi te poți suprasolicita psihic foarte ușor, așa că ar trebui să faci un efort să nu te lași pradă gândurilor tale și frământărilor copleșitoare. Apelează la meditație dacă te simți neliniștit pe interior.

Horoscop zilnic Balanță – 20 august 2021

Dragoste

Persoana iubită vrea să petreacă timp cu tine, dar și prietenii te suprasolicită, așa că pentru a evita reproșurile de ambele părți, fă tot posibilu să găsești un echilibru și să împaci ambele tabere.

Carieră și bani

S-ar putea să iei o decizie profesională, o decizie în legătură cu o asociere sau proiect. Mai multă grijă la mesajele pe care ți le transmit cei cu care lucrezi pentru a nu le înțelege greșit.

Sănătate

Interesul pentru starea de sănătate va crește, mai ales dacă te confrunți cu unele afecțiuni cronice. Deocamdată sunt doar gânduri, dareste o zi bună să cauți rezolvări, mai ales că șansele de a găsi un remediu inedit vor fi mari.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 august 2021

Dragoste

Mergi de la o extremă la alta în dragoste, ba vrei să faci ceva, ba te răzgândești, ba spui ceva, ba altceva. Cei singuri s-ar putea să fie atrași de o persoană nouă, cu care să comunice foarte bine și cu care să împărtășească aceleași principii.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu superiorii și va trebui să ai grijă la tendința ta de a te urca pe un piedestal. Este bine să ai încredere în tine, dar pentru a cere recompense va trebui să ai dovezi că le meriți. Mai multă grijă la imaginea profesională.

Sănătate

Fii mai atent la nevoile sufletești. Posibil să te lași copleșit de unele gânduri legate de trecut, de copilărie. Starea afectivă este mult intensificată astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 august 2021

Dragoste

Este o zi care susține comunicarea în cuplu și poți profita pentru a lămuri niște aspecte ce țin de viața în doi. Unii nativi pot lua decizii sentimentale importante.

Carieră și bani

Azi poți intra mai ușor în conflicte de opinie și poți avea senzația că doar tu ai dreptate și ceilalți nu te ascultă. Ai o viziune mai clară asupra țelurilor și obiectivelor profesioanle pe care le ai, însă nu lua decizii sub impulsul momentului.

Sănătate

Ești ai agitat și mai irascibil și va trebui să-ți controlezi pornirile. Mai multă grijă la volan și evită pe cât posibil să faci excese pentru că îți pot dăuna.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 august 2021

Dragoste

Este o zi intensă din punct de vedere sentimental, o zi în care poți ajunge la trăiri revelatorii în cuplu. Nu vor lipsi discuțiile spirituale și ai ocazia să vezi relația cu persoana iubită cu alți ochi.

Carieră și bani

Ai tendința de a face cheltuieli mult prea mari și asta îți poate afecta veniturile. Nu cheltui în contul unei sume pe care nu o ai încă și nici nu face împrumuturi azi.

Sănătate

Nu este exclus ca astăzi să afli niște vești medicale, să primești rezultatele, dacă ți-ai făcut niște analize și vei fi plăcut surprins. Odihnește-te mai mult pentru că ai tendința de a te suprasolicita.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 august 2021

Dragoste

Este o zi destul de tensionată în plan relațional și s-ar putea ca multe situații pe care până acum le-ai acceptat în cuplu să nu ți se mai pară normale. Mulți nativi discută despre viitorul relației lor, însă se pot izbi de încăpățânarea partenereului, însă și ei pot vedea lucrurile ușor distorsionat.

Carieră și bani

Acțiunea este cuvântul de ordine al zilei. Ai toată determinarea necesară să-ți duci la bun sfârșit planurile, să-ți rezolvi sarcinile și dai dovadă de un randament crescut.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de vulnerabilă și ar trebui să eviți excesele de orice fel. S-ar putea să clocotești în interior și să fii mai irascibil. Azi ai nevoie de odihnă mai multă.

Horoscop zilnic Pești – 20 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a-ți consolida comunicarea în cuplu, pentru a dezbate subiecte pe care e-ai evitat. Sunt nativi care iau decizii importante cu privire la o relație și nu este exclus să facă o declarație de dragoste surpinzătoare.

Carieră și bani

Te poți stresa peste măsură la locul de muncă și ar trebui să nu te suprasoliciți. Dacă sarcinile te coplșesc și programul este mult prea încărcat, alege calea dialogului și nu te certa cu cei din jur.

Sănătate

Continuă să faci ordine și curățenie în interiorul și exteriorul tău și vei observa că starea de spirit se îmbunătățește și odată cu ea și starea de sănătate.

Horoscop săptămâna 16 – 22 august 2021. „Vărsătorii” încheie o etapă importantă în viața lor

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 august 2021 poate aduce mai multă armonie în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 16 – 22 august 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Balanță, zodia sa de domiciliu, aspect care se petrece chiar din prima zi și aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor cu ceilalți, în special a relațiilor sentimentale.

La mijlocul săptămânii avem parte de o conjuncție între Mercur, planeta comunciării, și războinicul Marte din zodia Fecioară, aspect acre poate aduce agitație mentală, dar și idei foarte curajoase și o mare capacitate de a-i convinge pe ceilalți și a ne susține punctul de vedere prin argumente logice, clare și concrete.

Ultima zi a săptămânii aduce o Lună Plină care se formează din nou în zodia Vărsător, și vine să accentueze ceea ce s-a petrecut la prima Lună Plină din Vărsător din iulie. Ceea ce atunci nu s-a finalizat, acum are toate șansele.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară.

Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii.

Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât