Horoscop săptămâna 16 – 22 august 2021. „Vărsătorii” încheie o etapă importantă în viața lor

Horoscop săptămâna 16 - 22 august 2021. „Vărsătorii” încheie o etapă importantă în viața lor
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 15/08/2021, 07:48
Actualizat: 15/08/2021, 08:02

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 august 2021 poate aduce mai multă armonie în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 16 – 22 august 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Balanță, zodia sa de domiciliu, aspect care se petrece chiar din prima zi și aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor cu ceilalți, în special a relațiilor sentimentale. La mijlocul săptămânii avem parte de o conjuncție între Mercur, planeta comunciării, și războinicul Marte din zodia Fecioară, aspect acre poate aduce agitație mentală, dar și idei foarte curajoase și o mare capacitate de a-i convinge pe ceilalți și a ne susține punctul de vedere prin argumente logice, clare și concrete.

Ultima zi a săptămânii aduce o Lună Plină care se formează din nou în zodia Vărsător, și vine să accentueze ceea ce s-a petrecut la prima Lună Plină din Vărsător din iulie. Ceea ce atunci nu s-a finalizat, acum are toate șansele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Venus actvează sectorul relațiilor tale și este o perioadă foarte bună pentru reconectarea la partenerul de viață și pentru îmbunătățirea vieții de cuplu. Dacă ești singur, poți cunoaște noi persoane. Atenție la tensiuni cu prietenii.

Carieră și Bani

Conjuncția Marte-Mercur se petrece în sectorul muncii tale și te susține să fii eficient și productiv, dar și să ai idei bune despre cum să-ți crești randamentul. S-ar putea să fii mai tensionat, să ai parte de unele discuții aprinse cu colegii, însă este o perioadă foarte bună să-ți faci un program clar și stabil de muncă, să negociezi sarcini și responsabilități, să devii liderul unui grup, unei organizații.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătatea ta, mai ales că poți fi destul de agitat în această perioadă. Odihnește-te cât mai mult și nu lăsa gândurile să te acapareze. Este o perioadă bună să-ți faci niște analize sau să descoperi remedii eficente la o problemă de sănătate pe care o ai. Meditația și relaxarea te pot ajuta.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Mercur se petrece în sectorul vieții sentimentale și te poate stimula să iei niște decizii importante. Îți trec prin minte tot soiul de gânduri și te poți închide în tine dacă nu le găsești un răspuns sau poți avea senzația că partenerul este rece și neatent la nevoile tale. Ai susținerea lui Venus în Balanță să ajungi la un echilibru sau la o împăcare.

Carieră și Bani

Tot Venus te susține puternic să-ți eficientizezi munca, să ai mai mult spor și să-ți crești randamentul. În plus, Luna Plină se petrece în sectorul carierei și-ți poate aduce lauri, ocazia de a culege niște roade și de a încheia o etapă profesională cu brio.

Sănătate

Dat fiind că-ți este și guvernatoare, Venus aduce o îmbunătățire remarcabilă a stării tale de sănătate și te susține inclusiv să-ți îmbunătățești stilul de viață, rutina zilnică. Profită de săptămâna aceasta pentru a te dedica activităților distractive, relaxante și mai ales pentru a-ți redobândi echilibrul interior.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Venus intră în sectorul iubirii și te susține din toate punctele de vedere să-ți îmbunătățești viața sentimentală, să te dedicia cativităților relaxante în doi și alături de copii, dacă ești părinte. Totodată, dacă ești singur vei siți dorința de a flirta, de a iubi și este foarte probabil să începi o nouă poveste de dragoste.

Carieră și Bani

Ești destul de agitat mental ca urmare a conjuncției dintre guvernatorul tău, Mercur, și Marte și vei vorbi mai mult, vei avea tendința de a intra în discuții contradictorii, de a dezbate subiecte care nasc controverse, însă poți rezolva totodată și situații ce țin de familie și de actele unei case, poate chiar de un credit imobiliar.

Sănătate

Este o perioadă bună să faci pace cu tine și să faci un efort să-ți controlezi gândurile. Ai nevoie de mai multă liniște, ai nevoie să-ți pui gândurile în ordine și nu ar strica să pleci într-o vacanță sau să-ți ții mintea ocupată cu o activitate care-ți face plăcere, poate cu o carte bună.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin Balanță, relațiile cu familia se îmbunătățesc, ai șanse să te apropii de cei dragi, să-ți înțelegi mai bine părinții și să devii mai îngăduitor. De asemenea, și în mariaj vei căuta armonia și vei reuși să-ți îmbunătățești conexiunea cu perechea de viață.

Carieră și Bani

Conjuncția Marte-Mercur se petrece în sectorul comunicării, așa că vei vorbi foarte mult în această perioadă, vei avea idei foarte practice și vei reuși să combați orice contraargument, ba mai mult vei avea susținere în negocieri. Este o perioadă foarte bună pentru învățare, pentru asimilarea informațiilor mai grele, pentru a susține un examen sau un interviu.

Sănătate

Profită de conjuncția Marte-Mercur pentru a face mai multe plimbări, pentru a te relaxa prin mișcare, poate chiar faci o excursie. Este o perioadă bună să te relaxezi citind sau ieșind cu prietenii, stând la povești cu aceștia.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Venus te susține foarte mult la capitolul comunicare și interacțiune cu ceilalți, așa că-ți poți îmbunătăți relația cu cei apropiați, poate te împaci cu o rudă, cu un vecin. În cuplu, Luna Plină poate fi un moment mai tensionat și poate aduce o încheiere de etapă, o finalizare, o altă direcție de viitor alături de partenerul de viață.

Carieră și Bani

Este o săptămână care poate aduce încheirea unui contract, culegerea unor roade ale unei colaborări, dar și noi negocieri și discuții importante pe tema banilor, a salariului. Este o perioadă bună să înveți, să dai un examen, să te afirmi printr-un discurs, text sau să susții un interviu, poate chiar un interviu de angajare.

Sănătate

Profită din plin de această săptămână deoarece este ultima în care Soarele, guvernatorul tău, mai trece prin zodia ta, așa că energia este la cote înalte. În plus,a spectele tensionate s-au mai dizolvat și te poți liniști și ocupa de tine și de dorințele tale. În weekend odihnește-te mai mult.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Mercur se petrece în zodia ta și te poate face să spui vrute și nevrute, să te impui în dialogurile cu ceilalți și să ceri să fii ascultat. Este o eprioadă foarte bună să iei decizii legate de viața ta personală și să vezi realitatea din jur așa cum este ea. Te poți detașa de ceva din trecut.

Carieră și Bani

Venus te va susține în acest tranzit să-ți îmbunătățești situația financiară, să o reechilibrezi, iar săptămâna aceasta poți negocia cu încredere pentru că vei avea șanse mari să obții ceea ce-ți dorești. O perioadă foarte bună să înveți, să-ți folosești capacitățile intelectuale la intensitate mare. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape la locul de muncă, poate culegi roadele muncii tale sau poate te angajezi în altă parte.

Sănătate

Tot Luna Plină are legătură și cu sănătatea ta și îți cere mai multă odihnă, mai ales în weekend. Posibil să schimbi stilul de viață, să închei cu niște obiceiuri greșite, să-ți trasezi o altă rutină zilnică care să-ți aducă mai multă energie.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Venus intră în zodia ta și te susține din plin să-ți îmbunătățești viața personală, dar și să-ți armonizezi relațiile cu cei din jur. Este o perioadă foarte bună să e ocupi mai mult de tine, să faci ceea ce-ți place, poate să-ți schimbi look-ul, garderoba. Luna pLină poate încheia o etapă în viața ta sentimentală, mai ales dacă este vorba de o relație toxică.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună pentru negocieri, dat fiind că Marte, guvernatorul relațiilor tale, se unește cu Mercur. Poți ajunge la înțelegeri profesionale corecte și poți lua unele decizii importante privind colaborările tale, poți analiza mai clar un contract.

Sănătate

Cu Venus în zodia ta te bucuri de o ameliorare a stării de sănătate, însă ia în calcul că în interiorul tău este o furtună în desfășurare care te poate agita peste măsură și s-ar putea să-ți aducă chiar insomnii. Încearcă să te relaxezi, să-ți mintea ocupată, să asculți muzică, să faci meditație, să citești o carte.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, tranzitul său prin Balanță te susține foarte mult să-ți armonizezi relația cu partenerul de viață și să reașterni pacea în cuplu. Este, de asemenea, o perioadă în care se pot rezolva situații ce țin de familie, se pot încheia etape ce țin de casă, mai ales de o cumpărare, vânzare, amenajare. Cei singuri pot flirta mai mult și pot cunoaște o persoană cu care să împărtășească aceleași convingeri de viață.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă să intri în noi grupuri și organizații, să te implici în noi proiecte, să discuți termenii unui contract, să demarezi asocieri și parteneriate noi. Te bucuri de multă popularitate, mai ales grație ideilor tale practice și realiste.

Sănătate

În weekend odihnește-te mai mult pentru că Luna Plină poate avea un impact major asupra stării tale emoționale și nu este deloc exclus să fie vorba chiar de contexte ce vizează familia care să te indispună. Ai grijă și receptivitatea pe care o ai și care te poate face să preiei din stările altora.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 august 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de discuții serioase în cuplu, nu neapărat radicale, dar cu o amprentă importantă asupra viitorului relației. Posibil ca partenerul să devină mai acid și să-și ceară drepturile și nu este exclus să decizi să oficializezi o relație.

Carieră și Bani

Conjuncția Marte-Mercur se petrece în sectorul carierei și poate aduce discuții profesionale importante, decizii privind direcția profesională, dar și conflicte cu superiorii, de aceea ar trebui să ai mai multă grijă la imagine. Unii nativi pot primi aprecieri pentru munca în echipă și un proiect se poate bucura de succes. Este o perioadă care le poate aduce popularitate.

Sănătate

Mai multă grijă la deplasări în weekend și odihnește-te mai mult, mai ales relaxează-te mental. Poate fi o săptămână care să aducă mulți nervi și stres profesional, de aceea o plimbare, o excursie sau măcar o vizită la rude te poate repune în mișcare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Va trebui să ai mai multă grijă la relațiile cu cei din jur pentru că tinzi să ai un orgoliu mult prea mare și să exagerezi. Poți pierde o conexiune la care ai lucrat din răsputeri cu atotudinea de atotștiutor și recomandarea mea este să-i asculți și pe cei din jur ce au de zis, să nu lupți până în pânzele albe să-ți susții ideile cu orice preț. Este important să dai valoare și celuilalt.

Carieră și Bani

Venus te susține puternic să-ți atingi niște obiective profesionale, să aduci îmbunătățiri imaginii tale și statutului tău în compania în care lucrezi. Săptămâna aceasta este foarte bună să înveți lucruri noi, să studiezi un domeniu care ți se părea dificil, să te înscrii la un curs sau seminar.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă agitație mentală, irascibilitate și multe gânduri. Este o perioadă favorabilă să pleci într-o călătorie sau cel puțin să o planifici.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece pentru a doua oară consecutiv în zodia ta și poate pune punct unei situații pe care nu ai avut curaj să o închei luna trecută. Este momentul să culegi niște roade și să faci un pas înainte într-un context ce vizează viața ta personală, dar și relațională. Poate ar trebui să te uiți mai atent la convingerile tale și să le echilibrezi cu cele ale partenerului.

Carieră și Bani

Conjuncția Marte-Mercur este favorabilă discuțiilor financiare, investițiilor, demarării unui proces de partaj, returnării unei datorii, depunerii unui dosar, dar îți poate aduce și idei bune despre cum să te folosești de resursele altora pentru a câștiga. Oricum, tensiunile pe tema banilor nu sunt deloc excluse. Ai grijă la pierderi!

Sănătate

Poerderile pot fi și de energie, de aceea ar trebui să ai mai multă grijă cum îți rezervi resursele acum și să te odihnești suficient, mai ales în weekend, când Luna Plină se formează în semnul tău. Totodată, profită și debarasează-te de niște vicii, dependențe, atașamente toxice pe care le ai.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 august 2021

Dragoste

Conjuncția Marte-Mercur se petrece în sectorul relațiilor tale și te susține să porți dialoguri importante cu partenerul de viață în legătură cu viitorul relației voastre. Este o perioadă care poate aduce și tensiuni în cuplu, dar mai ales clarificări. Poți face pași solizi într-o relație, iar dacă ești singur poți începe o nouă relație.

Carieră și Bani

Conjuncția te susține și din punct de vedere profesional pentru că poți negocia cu curaj și în favoarea ta și poți lega noi colaborări. Venus în Balanță te susține să returnezi o datorie, să obții un credit sau să faci o investiție avantajoasă. Posibile situații neplăcute la locul de muncă care să macine nativii și să-i facă să se gândească la o schimbare de job.

Sănătate

Poți resimți destul de puternic Luna Plină, așa că odihnește-te mai mult săptămâna aceasta, cu precădere în weekend. Poți vindeca o afecțiune mai veche sau poți să-ți îmbunătățești starea în cazul în care te confrunți cu o afecțiune cronicizată deja. Meditația și introspecția te pot ajuta acum.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară.

Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii.

Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping