Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021. Mai multă grijă la sănătate, pentru „Săgetători”

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021. Mai multă grijă la sănătate, pentru „Săgetători”
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2021. „Săgetătorii” flirtează cu dezinvoltură
Publicat: 20/01/2021, 22:33
Actualizat: 20/01/2021, 22:36

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna se va alătura astăzi conjuncției Marte-Uranus din zodia Taur și va potenția dorința de a sparge tiparele și a face schimbări în viața noastră. Cu toate astea, nu este exclus ca întocmai dorința de progres să ne sperie și să ni se activeze unele frici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte pasională în plan sentimental și ai putea da curs unei povești romantice în dormitor.

Carieră și bani

Încearcă să nu te avânți nici astăzi în investiții sau decizii financiare care implică un grad mare de risc sau o sumă prea mare de bani. Pot veni oportunități de creștere a veniturilor, însă atenție la ofertele prietenilor sau ale celor în care ai încredere. Tocmai acestea te pot dezamăgi.

Sănătate

Este posibil să fii mai agitat decât de obicei și chiar mai irascibil. Fă mai mult sport și dedică-te acelor activități care-ți fac plăcere, însă fă-o cu responsabilitate.

Horoscop zilnic Taur – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Este multă agitație în viața ta personală și tot ceea ce trebuie să faci este să nu te iei la harță cu partenerul. Azi îți sare țandăra din orice și asta pentru că ești mai sensibil. Folosește-te de energia zilei pentru a da frâu liber pasiunii în cuplu.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la discuțiile cu superiorii și încearcă să găsești o cale de mijloc pentru ca lucrurile să funcționeze.

Sănătate

Este posibil să resimți o stare de teamă mai accentuată ca de obicei, însă Luna îți traversează zodia și te poate ajuta să te echilibrezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Și se clarifică multe situații în minte și poți lămuri inclusiv o problemă partenerială ai veche care te-a tot frământat în ultimul timp.

Carieră și bani

Este momentul să spui lucrurilor pe nume și să cauți să rezolvi o problemă financiară sau contractuală mai veche cu care te tot confrunți.

Sănătate

Ți se cere mai multă atenție la afecțiuni mai vechi care se pot manifesta astăzi și-ți pot crea stări anxioase.

Horoscop zilnic Rac – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Posibil ca astăzi să-ți pui la punct prietenii. Te-ai cam săturat să fii acolo pentru toți, dar reciproca să nu fie valabilă sau ceilalți să profite de atenția ta prea mult.

Carieră și bani

Este nevoie de mai multă grijă, maturitate și responsabilitate, la investițiile financiare pe care le faci într-un proiect de grup. Poți avea planuri mari de viitor, dar resurse limitate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă astăzi vei resimți o mai mare stare de agitație și irascibilitate.

Horoscop zilnic Leu – 21 ianuarie 2021

Dragoste

În cuplu este o zi care poate aduce dialoguri serioase și reluarea unor teme de discuție mai vechi.

Carieră și bani

Astăzi poate fi o zi decisivă în ceea ce privește o situație profesională. Sunt schimbări în cariera ta, legate de obiectivele tale și azi poți pune punct unei colaborări. Posibil ca foști asociați să-ți devină dușmani.

Sănătate

Dincolo de stresul profesional nu se întrevăd probleme de sănătate. Atenție la unele activități care te pot solicita prea mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Posibile tensiuni cu prietenii. Nu veți ajunge prea ușor la o cale de mijloc, însă te bucuri de susținere din partea partenerului de viață.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de unele conflicte de idei cu colegii saus ă fie vorba de conflicte între simțul datoriei și conștiința ta.

Sănătate

Dcaă aștepți vești legate de sănătatea ta sau rezultate ale unor analize, acestea vor fi favorabile, însă îți cer responsabilitate pe termen lung sau în cazul în care ai o afecțiune cronică.

Horoscop zilnic Balanță – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi destul de pasională și îți pot reîmprospăta viața sentimentală. Totuși, ține c ont că de la pasiune la tensiune este doar un singur pas.

Carieră și bani

Azi fii mai atent la tot ce ține de clauze contractuale, la acte, a termeni și condiții pentru că se pot pierde bani și bunuri materiale. Vor fi nativi forțați de un context să renunțe la ceva sau să semneze în defavoarea lor. Posibile pierderi în cazul unor procese juridice.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună, în ciuda stărilor de teamă și angoaselor care se pot intensifica acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Nici astăzi nu este o zi ușoară în cuplu și este posibil ca acolo unde situația este fragilă să apară o ruptură.

Carieră și bani

Va trebui să ai mare grijă la relația cu colaboratorii și partenerii de business pentru că pot apărea tensiuni greu de controlat care să aducă fianluri și încheierea unor asocieri, a unor contracte.

Sănătate

S-ar putea ac surplusul de energie de astăzi să nu te ajute prea mult, ba chiar să-ți declanșeze niște stări emoționale ciudate și greu de înțeles.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Nu ai prea mare dispoziție de flirt sau dacă ești implicat într-o astfel de situație sau în discuții ed început de relație, azi s-ar putea să le închei definitiv.

Carieră și bani

Fă tot posibilul să nu te implici în conflicte cu colegii. Contextul astologic de la locul de muncă aduce neplăceri serioase, nemulțumiri legate de schimbări și dorința de a lăsa totul în spate, însă nu te grăbi în astfel de decizii dacă nu ai altceva pregătit.

Sănătate

Sunt posibile probleme de sănătate care vizează zona gâtului, a cefei, a tiroidei și a sistemului endocrin, chiar și probleme cu dantura.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente pasionale în cuplu și viața sentimentală poate cunoaște un refresh. Posibile tensiuni și probleme cu copiii.

Carieră și bani

Azi ai mai multă grijă la o situație care vizează un contract sau la un dialog cu un parteneri de afaceri, un colaborator care oate fi destul de tensionat.

Sănătate

Faptul că nu te poți dedica mai mult propriei tale persoane saua ctivităților care te relaxează te va enerva. Timpul liber este din ce în ce mai ocupat cu altele și asta te poate scoate din ritm.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Relațiile cu familia nu se îmbunătățesc de la sine și ar trebui să faci un efort de înțelegere, să dai dovadă de mai multă îngăduință, mai ales cu părinții.

Carieră și bani

S-ar putea ac programul de muncă să fie dat peste cap de o urgență legată de casă pe care va trebui să o rezolvi.

Sănătate

Ai grijă mai multă la activitățile pe care le desfășori în casă pentru că te poți accidenta, mai ales cu obiecte tăioase sau care au legătură cu focul.

Horoscop zilnic Pești – 21 ianuarie 2021

Dragoste

Azi ai mai mult curaj să-ți exprimi sentimentele și trăirile, însă ai grijă că ceea ce spui poate fi interpretat greșit. Unii nativi pot avea conflicte serioase în relațiile nou începute.

Carieră și bani

Cu greu ajungi la aceeași viziune cu colegii și mai ales cu persoanele cu care negociezi. Tu poți avea idei bune, însă ceilalți nu le pot înțelege așa cum te-ai fi așteptat.

Sănătate

Azi ascultă-ți vocea interioară, intuiția în tot ceea ce faci și în orice decizie vrei să iei, indiferent de domeniul de viață. Pot veni și vești neplăcute care să te bulverseze emoțional.

Horoscop săptămânal, 18-24 ianuarie 2021. „Peștii” trebuie să aibă grijă la sănătate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în sectorul financiar.

Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Vărsător, moment care se petrece pe data de 19 ianuarie 2021.

Timp de aproximativ o lună, cât va dura acest tranzit, vom fi mai dornici de liberă exprimare, să ne manifestăm fără îngrădire și vom fi stimulați să gândim nonconformist, original, chiar revoluționar. Vom fi mai atenți la nevoile celorlalți, mai altruști și mai dedicați scopurilor de grup.

Continuă aspectele tensionate dintre planetele aflate în Vărsător, de această dată între Jupiter, Marele Benefic, și planetele din Taur, Marte, acțiunea, și Uranus, surpriza, deci luptele între dorința de nou și cea de stabilitate și confort vor continua. La nivel mondial poate fi vorba de tensiuni datorate dorinței de libertate.

Tot săptămâna aceasta, Marte și Uranus se vor întâlni în zodia Taur și momentul poate marca o schimbare, o răsturnare de situație în viața noastră. Dat fiind că este implicată și Luna Neagră, ne vom teme de tot ce vine nou în viața noastră, însă unele aspecte pot fi incontrolabile.

La nivel social conjuncția, care se formează la grad perfect pe data de 20 ianuarie 2021, poate aduce cutremure, explozii și accidente.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, formează un aspect plăcut cu Neptun, planeta viselor, iar acest context prevestește momente plăcute, romantice, idealiste și posibilitatea punerii în practică a unor dorințe.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât